- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Имам, но някак си във форум нито интонация нито нищо и не мога да определяАз отивам и се паркирам в леглото, че адски съм съсипана от днес 3 тренировки 1165 скока на въже ми се ебба мамето.
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Айде и аз,че утре имам два звяра за разхождане,ше помагам на наще,може и да отида до плажа да фърля едно плуване..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
айде дай да видим и кажи колко си тежала преди и сега и колко си висока, ако можеПървоначално написано от DarkKisss
![]()
^ Изпревари ме. И аз това щях да питам.![]()
Това е Майли Сайръс.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Ем 7-ми, 8-ми клас преди почването тежах 54кг и бях 167смПървоначално написано от ri41
![]()
Сега 10-ти клас съм 51-52 кг и 173-174смТака, а със снимките ще почакате ми се струва
![]()
Аз имам един по- специален въпрос- имаш ли личен живот, излизаш ли ...правиш ли нещо различно от тренировки ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мда и аз това се чудя.То хубаво човек да спортува,да се бори за нещо ама......![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Вие пък. Да не мислите, че цял ден само бягане и коремни![]()
![]()
Тя тренира петобой и не знам как е при тях, но примерно за един културист е максимум час и половина на ден тренировки
в лекоатлетическия отбор е два часа и половина на ден, ако ходиш през ден и по два часа, ако ходиш всеки ден - това като се готвят за състезания.
Питам понеже имам основание! Доколкото разбрах ..тя тренира сутрин, следобяд и вечер.. и исках да разбера кога и остава време за друго..Първоначално написано от Celence
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не ми остава. Не ми трябва. В момента имам цели, които искам да постигна, отделям доста време за тренировки особенно лятото и ми е гот. Най-много да седна за час два на компа да драсна някое писмо![]()
Плочките на корема ти са ужасни.. но не в този снисъл, че не ми харесват..
Но за жена е грозно!!
Хубаво е плосък корем, но без плочки.. скъпа прекалено е!!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
DarkKisss, понеже имам доста мазнини и искам да ги свая до другото лято.. ако тренирам всеки ден-сутрин, обед и вечер. Бягане, каране на колело, може би и баскет или волейбол и спазвам хранителен режим като твоя за колко време г/д може да се свалят 10 кг?![]()
^ Не съм ДаркКис, ама и аз имах толкова едно време - смятай по кило на седмица - 10 седмици. Като за начало ще сваляш по повече първата една-две седмици, значи около 8-9 седмици и си чиста.
Ахам. Мерси. Мина се 1 седмица и определено има ефект. Ама аз не се и спирам. Когато не спортувам пък се разхождам и 2-3 часа в нас да съм през деня. А ти какво си спортувала?Първоначално написано от Celence
за 1 година? Ако си доста пълна, да може. Лесно ще се стопят ама внимай да не се отпускаш!Първоначално написано от jhygtygrf
![]()
Ами нищо специално тогава - яко кардио и 3 пъти седмично фитнес. Сега пак се опитвам да отслабна, но правя и силови упражнения и малко не ми се получава работатаПървоначално написано от jhygtygrf
![]()
Ебати хем осъзнаваш хем си признаваш, ей така трябва. Фейс дъ трутПървоначално написано от Celence
![]()
И аз попитах същото, но никой не ми отговори.Първоначално написано от mynichka
Сори не съм видяла, но на това дадох отговор по-гореПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Мисля, че тази тема трябва да стане Важна.И съм сигурна, че и другите са на същото мнение като мен, защото след време темата ще се изгуби на някъде, а наистина има полезни неща в нея, които биха помогнали доста на някой.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
^ И аз съм на т'ва мнение!![]()
![]()
![]()
На това, в което тичам аз, е 300 май... Не съм учила там, но е горе-долу като старото ми училище, та затова..Първоначално написано от DarkKisss
Та аз правя по 20 обиколки на това даскало, което прави 6 км... Ако искам 8, ще увеличаваме с.. 6-7 обиколки.![]()
![]()
![]()
Даа, това е вярно, аз работих с велоергометър 6 месеца (но по 30 минути на ден ПРАВА, а само за малко сядах на седалката като почивка).. Ии резултатът, този задният мускул, както и предните, ги направих мнооого големи.Първоначално написано от DarkKisss
И когато започнах да бягам навън, си мислех, че тия мускули ще ми улеснят работата, но открих, че са безполезни.
Както и да е, вече си бягам по 6 км без почивки.
![]()
А DarkKisss, мен ме интересуваше друго, понеже не прочетох достатъчно за тренировките, които посещаваш - колко често са и т.н.? Освен това с хранене 3 до 5 пъти на ден (с леките закуски) как успяваш да съчетаеш всичко? Аз лично чакам поне 2 часа преди упражненията си, а следобедното бягане го правя 4-5 часа след ядене, защото иначе ми е тежко.Фактически горе-долу какъв ти е дневният план по часове и т.н. с всички тренировки, задължителния сън и ако си четеш списъка книжки за 10 клас?
И ако може най-накрая снимка от преди да почнеш да тренираш, защото ни е любопитно явно на всички форумци? ;Рр
И за страничната част на бедрата какво ще ми препоръчаш, че тя май не се натоварва толкова мн по време на бягане?... Вече почти съм се примирила с мисълта, че структурата ми няма да ми позволи да имам мечтаните ултратънки крака; но иначе по 50 пъти на ден правя следното (за всеки крак): лягам на една страна на пода и вдигам крака изпънат горе-долу до 90 гр. спрямо долния крак.. И също шпагат се опитвам да правя... донякъде бива, ама не мога да си седна на задника, без да свия краката.Казвайте кое е най-доброто.