.
Отговор в тема
Страница 9 от 33 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 824
    Град
    На стадиона за бягане.
    Имам, но някак си във форум нито интонация нито нищо и не мога да определя Аз отивам и се паркирам в леглото, че адски съм съсипана от днес 3 тренировки 1165 скока на въже ми се ебба мамето.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    морската столица
    Айде и аз,че утре имам два звяра за разхождане,ше помагам на наще,може и да отида до плажа да фърля едно плуване..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Ау сеирджии ... Ще ме накарате утре да преровя големия комп, да кача на лаптопа някои снимки и да ви падне шурата от тва ква съм била преди и ква съм ся ....
    айде дай да видим и кажи колко си тежала преди и сега и колко си висока, ако може

^ Изпревари ме. И аз това щях да питам.

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    ^ не бе тва е гаджето му
    е чак пък..де да беше..
    като каза "съкровище" и реших така
    Това е Майли Сайръс.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Ау сеирджии ... Ще ме накарате утре да преровя големия комп, да кача на лаптопа някои снимки и да ви падне шурата от тва ква съм била преди и ква съм ся ....
    айде дай да видим и кажи колко си тежала преди и сега и колко си висока, ако може
    Ем 7-ми, 8-ми клас преди почването тежах 54кг и бях 167см
    Сега 10-ти клас съм 51-52 кг и 173-174см Така, а със снимките ще почакате ми се струва

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз имам един по- специален въпрос- имаш ли личен живот, излизаш ли ...правиш ли нещо различно от тренировки ?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    mynichka взимаш ми мислите ..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Мда и аз това се чудя.То хубаво човек да спортува,да се бори за нещо ама......
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Вие пък. Да не мислите, че цял ден само бягане и коремни
    Тя тренира петобой и не знам как е при тях, но примерно за един културист е максимум час и половина на ден тренировки
    в лекоатлетическия отбор е два часа и половина на ден, ако ходиш през ден и по два часа, ако ходиш всеки ден - това като се готвят за състезания.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Celence
    Вие пък. Да не мислите, че цял ден само бягане и коремни
    Тя тренира петобой и не знам как е при тях, но примерно за един културист е максимум час и половина на ден тренировки
    в лекоатлетическия отбор е два часа и половина на ден, ако ходиш през ден и по два часа, ако ходиш всеки ден - това като се готвят за състезания.
    Питам понеже имам основание! Доколкото разбрах ..тя тренира сутрин, следобяд и вечер.. и исках да разбера кога и остава време за друго..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    На стадиона за бягане.
    Не ми остава. Не ми трябва. В момента имам цели, които искам да постигна, отделям доста време за тренировки особенно лятото и ми е гот. Най-много да седна за час два на компа да драсна някое писмо

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Плочките на корема ти са ужасни.. но не в този снисъл, че не ми харесват..
    Но за жена е грозно!!
    Хубаво е плосък корем, но без плочки.. скъпа прекалено е!!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

DarkKisss, понеже имам доста мазнини и искам да ги свая до другото лято.. ако тренирам всеки ден-сутрин, обед и вечер. Бягане, каране на колело, може би и баскет или волейбол и спазвам хранителен режим като твоя за колко време г/д може да се свалят 10 кг?

^ Не съм ДаркКис, ама и аз имах толкова едно време - смятай по кило на седмица - 10 седмици. Като за начало ще сваляш по повече първата една-две седмици, значи около 8-9 седмици и си чиста.

^ Не съм ДаркКис, ама и аз имах толкова едно време - смятай по кило на седмица - 10 седмици. Като за начало ще сваляш по повече първата една-две седмици, значи около 8-9 седмици и си чиста.
    Ахам. Мерси. Мина се 1 седмица и определено има ефект. Ама аз не се и спирам. Когато не спортувам пък се разхождам и 2-3 часа в нас да съм през деня. А ти какво си спортувала?

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от jhygtygrf
    DarkKisss, понеже имам доста мазнини и искам да ги свая до другото лято.. ако тренирам всеки ден-сутрин, обед и вечер. Бягане, каране на колело, може би и баскет или волейбол и спазвам хранителен режим като твоя за колко време г/д може да се свалят 10 кг?
    за 1 година? Ако си доста пълна, да може. Лесно ще се стопят ама внимай да не се отпускаш!

А ти какво си спортувала?[/i]
    Ами нищо специално тогава - яко кардио и 3 пъти седмично фитнес. Сега пак се опитвам да отслабна, но правя и силови упражнения и малко не ми се получава работата

Град
    На стадиона за бягане.
    А ти какво си спортувала?[/i]
    Ами нищо специално тогава - яко кардио и 3 пъти седмично фитнес. Сега пак се опитвам да отслабна, но правя и силови упражнения и малко не ми се получава работата
    Ебати хем осъзнаваш хем си признаваш, ей така трябва. Фейс дъ трут

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Аз имам един по- специален въпрос- имаш ли личен живот, излизаш ли ...правиш ли нещо различно от тренировки ?
    И аз попитах същото, но никой не ми отговори.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    И аз попитах същото, но никой не ми отговори.
    Сори не съм видяла, но на това дадох отговор по-горе

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Мисля, че тази тема трябва да стане Важна. И съм сигурна, че и другите са на същото мнение като мен, защото след време темата ще се изгуби на някъде, а наистина има полезни неща в нея, които биха помогнали доста на някой.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ И аз съм на т'ва мнение!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    В училищен двор е най вероятно 200-300 макс обиколката. На голям стандартен стадион обиколката трябва да е 400 метра))
    На това, в което тичам аз, е 300 май... Не съм учила там, но е горе-долу като старото ми училище, та затова..
    Та аз правя по 20 обиколки на това даскало, което прави 6 км... Ако искам 8, ще увеличаваме с.. 6-7 обиколки.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от LadyGaga91
    Имам 1 въпрос. Може ли да земеня бягането с кростреножор, защото при нас няма къде да се бяга
    ПП:Режимът е страхотен
    По принцип да, но не е толкова ефективно))) Понеже от крос тренажора по-скоро ти заяква тласкача (задната част на крака) и стават по-корави, а ти се стремиш към сваляне на мазнинка, а то става с друсане т.е. бягане.
    Даа, това е вярно, аз работих с велоергометър 6 месеца (но по 30 минути на ден ПРАВА, а само за малко сядах на седалката като почивка).. Ии резултатът, този задният мускул, както и предните, ги направих мнооого големи. И когато започнах да бягам навън, си мислех, че тия мускули ще ми улеснят работата, но открих, че са безполезни. Както и да е, вече си бягам по 6 км без почивки.

А DarkKisss, мен ме интересуваше друго, понеже не прочетох достатъчно за тренировките, които посещаваш - колко често са и т.н.? Освен това с хранене 3 до 5 пъти на ден (с леките закуски) как успяваш да съчетаеш всичко? Аз лично чакам поне 2 часа преди упражненията си, а следобедното бягане го правя 4-5 часа след ядене, защото иначе ми е тежко. Фактически горе-долу какъв ти е дневният план по часове и т.н. с всички тренировки, задължителния сън и ако си четеш списъка книжки за 10 клас?

И ако може най-накрая снимка от преди да почнеш да тренираш, защото ни е любопитно явно на всички форумци? ;Рр

И за страничната част на бедрата какво ще ми препоръчаш, че тя май не се натоварва толкова мн по време на бягане?... Вече почти съм се примирила с мисълта, че структурата ми няма да ми позволи да имам мечтаните ултратънки крака; но иначе по 50 пъти на ден правя следното (за всеки крак): лягам на една страна на пода и вдигам крака изпънат горе-долу до 90 гр. спрямо долния крак.. И също шпагат се опитвам да правя... донякъде бива, ама не мога да си седна на задника, без да свия краката. Казвайте кое е най-доброто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си