.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Град
    Пловдив

kak da go zareja ???

miii zna4i sega hoda s edno mom4e koeto mnogo me obi4a ne samo 4e mi go kazva postoqno , no i mi go dokazva , no az ne izpitvam po4iti nikakva liybov kum nego i haresvam dryg , koito iska da hodi s men . oba4e toq s kogoto hoda v momenta e mnogo dobri4ak i se durji mnogo milo i nz kak da my go kaja 4e ve4e neiskam da sme zaedno , 6toto 6te my stane mno kofti , a az neiskam . kakvo da napravq ?
    priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми разум и чувства в случая.Незнам мила може би просто трябва да му кажеш.Помисли ако му кажеш всичко свършва ще боли но...Ако не му кажеш край и обичаш друг докато си с него той ще се почувства измамен отхвърлен и ще боли много ще боли!

skasaite kato priqteli
    bez vinakici i skandali! ostanete priqteli izlizaite govorete si!
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Guest
    покрий се

Послушай сърцето си!! :P

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    Кажи му го, ама ясно и без ''нека си останем приятели".
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Цитирай Първоначално написано от SnoW_GiRl_
    skasaite kato priqteli
    bez vinakici i skandali! ostanete priqteli izlizaite govorete si!
    lol
    PROSTOTII
    Mnogo si zle moito momi4e

Цитирай Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
    To4no! TO4NO!

Neka si ostanem priqteli sux!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blaggoi
    To4no! TO4NO!

Neka si ostanem priqteli sux!
    Ba6 v centara tfa s priatelite e iztyrkano
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    mi opitai se da mu kaje6 4e nqma smisal da hodite tai kato ti ni6to ne izpitva6 kam nego i samo 6te go narani6 taka ako prodaljavate

typa ku*va !!! za kvo si se hvanala s toq pi4 bez da izpitva6 ni6to? nai - mraza takiva... grrrr !!!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    typa ku*va !!! za kvo si se hvanala s toq pi4 bez da izpitva6 ni6to? nai - mraza takiva... grrrr !!!!
    nai to4no formoliraniq otgovor .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

I az bqh v su6tata dilema predi 3 meseca.Mn mi be6e kofti, no v takiva slu4ai trqbav da izbere6 m/u sebe si i mom4etoo koeto te obi4a
    Re6enieto e slednototiva6 pri nego i mu obqsnqva6 4e mn durji6 na nego i mn si go obi4ala, no vs hubavo svur6va kakto i tvoita lubov kum nego.Sega si se vlubila v drug.Ne znae6 dali toi 6te e tolkova dobur, mil i dali 6te te obi4a tolkova, no ne moje6 taka.Nqma smis ve4e da produljavate i vupreki 4e ne vqrvam da ostanete fr mu kaji 4e durji6 da ostanete takiva.6toto mn durji6 na nego kato 4ovek i neiska6 da go gubi6.Pak 6te go boli, no ako mu kaje6 vs tova bolkata 6te e po-malka.Nikak nqma da ti e lesno az napravih to4no tva i nito na men mi be6e dobre sled tva nito na nego.No da ti kaja sega sme si fr dvijim v edna kompaniq i se razbirame 4udesno.Razgovarqme uvajavame se i taka.Uspeh
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    nai to4no formoliraniq otgovor .
    na taq ku4ka dano i se vurne tupkano ama ne kade da e vuv zadnika ebati ku4kata mrusna
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен
    Кажи истината. Имай уважение към него.

Голям фен
    Град
    Memphis
    epa tui sas priqtelite e vuzmojno nai gadnoto kak da si ostanat priqteli do v4era e lapala xuq go e smukala i oblizvala ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ще го заболи,но просто няма друг начин.Трябва да се разделите,защото не е добре да го лъжеш така.Щом искаш да си с друг му казваш,че вече не може да сте заедно и това е.Сигурно ще му е супер гадно,но сърцето ти е другаде.

Голям фен
    Град
    Memphis
    tui da si ostanem priqteli trqbva da go smenqt da kazvat dai ni da si ostanem priqteli ama pak da si go slagame taka priqtelskata (: kakvo mislite mom4eta po dobroto reshenie nali

Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    I az bqh v su6tata dilema predi 3 meseca.Mn mi be6e kofti, no v takiva slu4ai trqbav da izbere6 m/u sebe si i mom4etoo koeto te obi4a
    Re6enieto e slednototiva6 pri nego i mu obqsnqva6 4e mn durji6 na nego i mn si go obi4ala, no vs hubavo svur6va kakto i tvoita lubov kum nego.Sega si se vlubila v drug.Ne znae6 dali toi 6te e tolkova dobur, mil i dali 6te te obi4a tolkova, no ne moje6 taka.Nqma smis ve4e da produljavate i vupreki 4e ne vqrvam da ostanete fr mu kaji 4e durji6 da ostanete takiva.6toto mn durji6 na nego kato 4ovek i neiska6 da go gubi6.Pak 6te go boli, no ako mu kaje6 vs tova bolkata 6te e po-malka.Nikak nqma da ti e lesno az napravih to4no tva i nito na men mi be6e dobre sled tva nito na nego.No da ti kaja sega sme si fr dvijim v edna kompaniq i se razbirame 4udesno.Razgovarqme uvajavame se i taka.Uspeh
    sy6tata boza mi q kaza biv6ata predi 2 sedmici... awee q se skriite nekade we! Obi4a6 go ama nqma smisyl da ste zaedno... stava mi lo6o kato se seta samo za tiq dumi!
    awe devoi4e kvo 6e mi kae6, 4e si oti6la sysala si s nego i na lsedva6tiq
    den ste si bili fr? Offf

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    същия проблем имам и аз. само дето при мене е май по-сериозно, щото господина ме води да се запознавам и с майка му... ужас... просто не знам какво да правя. мисля, че е най-добре да си поговоря с него. щото отгоре на всичкото съм и влюбена в един негов познат. просто си е ебала майката тая мойта ситуация. иначе наистина разговора е най-доброто решение.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    теб те е страх, че ще го заболи от истината... а знаеш ли колко боли, когато си лъгън?!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Kaji mu istinata nai dobre
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: kak da go zareja ???

Цитирай Първоначално написано от sladyrana_88
    miii zna4i sega hoda s edno mom4e koeto mnogo me obi4a ne samo 4e mi go kazva postoqno , no i mi go dokazva , no az ne izpitvam po4iti nikakva liybov kum nego i haresvam dryg , koito iska da hodi s men . oba4e toq s kogoto hoda v momenta e mnogo dobri4ak i se durji mnogo milo i nz kak da my go kaja 4e ve4e neiskam da sme zaedno , 6toto 6te my stane mno kofti , a az neiskam . kakvo da napravq ?
    Обясни му по най-лесния за разбиране начин...кажи му че нямаш чувства към него,обясни му ситацията в която си.Не го лъжи и не му го казвай директно "не те обичам край на всичко" ако не искаш да го засегнеш.Мисля че ще те разбере.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Бе хора не я обвинявайте!По-добре е да го лъже ли?Опитай най-безболезнено да му го кажеш,обясни че държиш на него,но просто не искаш да го лъжеш...а и не ми се струваш сигурна нещо,ти каза че нямаш "почти никакви чувства към него",ПОЧТИ ?Замисли се хубаво,да не би онова момче да е просто увлечение и после да съжаляваш!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Град
    gr. Sevlievo
    Samo si imai edno na um kato skysash s nego,che toi shte byde mnogo naranen i tva da si ostanete priqteli nqma da e nikak lesno daje izglejda smeshno.1-vo che toi shte e oshte vliuben v teb i 2-ro che nqma da te razbira kakto moje da te razbere nqkoi drug tvoi mnogo dobyr priqtel,poradi prostata pri4ina che e zaslepen ot liubovta si kym teb i nqma da misli za tvoite problemi kato mu spodelqsh,a samo za tova kak da si te vyrne otnovo.
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш не ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си