- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някакъв съвет моля !
Здравейте, значи с приятелката ми го направихме за първи път. И двамата бяхме девствени, та проблема е че не се получи както трябва. Тя много я се притесняваше , моя пък беше доста над*рвен ( което я притесни още повече ). Не се получи както трябва, а скоро наближава 2ри рунд и моля за съвети, че съм нямам много опит.....![]()
Не знам какъв съвет очакваш защото това е нещо което ако се почувства се действа инстиктивно и не е нужно да се учи или да се прави някакъв план стъпка по стъпка какво да се прави. Всички мъже и жени сме имали първи път.След всеки следващ път ще е по-добре и по-добре,но иска време и най-вече трябва да говорите за тези неща без да ви е срам.Трябва да я питаш кое и харесва и кое не,както и на нея да и кажеш кое ти харесва,но всяко нещо с времето си.Няма място за притеснение това са съвсем нормални неща.Трудно ви е защото нито тя,нито ти имате опит,но това не мисля,че е проблем дори напротив приятно е да знаете,че сте си първи един на друг.Успеех.
Има хиляди теми по този въпрос.. Първо си поиграй с нея за да се възбуди максимално. След това използвай един пръст и когато започнеш да го вкарваш без проблем може да пробваш и с члена ти, но трябва да си доста внимателен