.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Разхлабителни ?!

Имам въпрос . някой от вас ползвал ли е Природна Сена лаксатив и ако да какви са отзивите ? . пристрастяването наистина ли съществува или .. замислих се защото са на доста достъпна цена а пък казват че не са полезни ..
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Град
    Варна
    На каква цена са ?
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

ами Природна Сена лаксатив точно тези са 1.26 .. което ми се стори доста стряскащо но четох че имат МНОГО странични ефекти за това питам дали някой е пробвал и т.н. за мен тва е пълната глупост но понеже се било отслабвалоо .. и дрън дрън

Град
    Варна
    Те всички ми говореха че и от английската сол имало ГОООЛЯМ ефект..да няма що остана ми само отвратителния вкус в устата и нищо повече .. според мен по-добре недей се занима ..незнам все пак нека някой да каже дали го е пробвал

а аз просто ми е интересно .. мислеХ да взимам но няма .. но все пак въпроса си остава

Що не пробваш с Лаксена?

Има едни диетични шоколадчета (много малки) на Милмекс,казват се Комфорт. Изяж 3 ииииииииии ще пукнеш .... гарантирано,с опит говоря (просто чак когато ги изядох видях,че пише разхлабително и по 3 парченаца а не шоколадчета)
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

ъъ ?!

Ако реших да взимаш разхлабителни, пии много вода. Може да се дехидратираш.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Модовете най хубаво да заключат темата понеже сички дават коментари и съвети без д азнаят че момичето е 43 кг на 165 и е анорексичка.Стигат и съвети за отслабване а сега и лаксативи.Ти ядеш по 100 гр зеленчуци на ден какво очакваш да направят лаксативите?Те няма на какво да подействат.И спри вече с тва отслабване, по дяволите НЕ ТИ Е НУЖНО

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    оххх lazzza кога ще се спреш? Колко още ще сваляш? Колко още ще се мъчиш? Трябва да отидеш в клиника В една тема беше писала, че искаш да се оправиш, но доколкото виждам, не е така Кога ще разбереш, че не постъпваш правилно
    Не ти стига анорексията, а сега ще взимаш и лаксативи да ставаш булимичка
    И аз като Little_Lady93 съм ЗА заключването на темата

ем пак ми стана нещоо .. пак имам чувството че съм дебелаа ; (( .. пак .. започваа

Абе, момиче, вдигни си самочувствието! Какви, откровено казано, дебели същества имат самочувствие до Бога, а ти с това кльощаво телце, продължаваш да си втълпяваш разни неща! Дишай, дишай и пак дишай. Явно нещо те тормози. Ходи да тичаш, и то много. Когато нещо ме мъчи, бягам с всичка сила, до изнемогване и се оправям.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ти си болна... потърси помощ

нямам сили да тичам .. иначе ..

А кеф ли ти е да се гледаш в такова състояние? По цял ден да си уморена, едвам да ставаш от кревата, а ако станеш - да искаш пак да легнеш? Яко мазохизъм, а? Не си заек, не си и морско свинче, та да се храниш по тоя начин. Вземи хапни малко човешка храна и ще видиш как ще имаш енергия не само да направиш една обиколка на блока, ами и да си оправиш леглото.

Дриз-дриз* Отиди при специалист.

Мега фен
    Град
    София
    Е то като е анорексичка има ли какво да изкарат тея разхлабителни

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Е то като е анорексичка има ли какво да изкарат тея разхлабителни
    H2O
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

С ханш 65 тръгнала да ми се просира...
    Момиче, осъзнай се, потърси специализирана помощ.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    lazzza, доколкото помня, родителите ти са здравни работници. Те какво мислят по въпроса с приемането на разхлабителни?! И защо питаш нас, а не тях?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

родителите й са здразни работници !!!???? И още не са я завели в някоя клиника Та те какво? Просто гледат как дъщеря им си съсипва живота ???

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ОМГ докъде стигат някои хора,за да са слаби.Това да се насирaш доброволно е СМЕШНО и ГЛУПАВО!!!Ти трябва нещо да не си добре с главата,моля те иди потърси някъде помощ,че ставаш вече за посмешище.Ще ме извиняваш за грубия пост,но ме е яд да гледам освен всички глупави теми и тази също.Ти нямаш чувство за реалност,найстина...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    ОМГ докъде стигат някои хора,за да са слаби.Това да се насирaш доброволно е СМЕШНО и ГЛУПАВО!!!Ти трябва нещо да не си добре с главата,моля те иди потърси някъде помощ,че ставаш вече за посмешище.Ще ме извиняваш за грубия пост,но ме е яд да гледам освен всички глупави теми и тази също.Ти нямаш чувство за реалност,найстина...
    zvezdichkaaa, попринцип не подкрепям употребата на разхлабителни от авторката щом има такива проблеми,но ! Разхлабителните действат понякога много добре и са доста полезни.тъй като благодарение на тях се изчиства тялото от супер вредни токсини и какви ли не буклуци.Няма нищо лошо да ги ползваш един път на месец за да се причистиш.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    zvezdichkaaa, попринцип не подкрепям употребата на разхлабителни от авторката щом има такива проблеми,но ! Разхлабителните действат понякога много добре и са доста полезни.тъй като благодарение на тях се изчиства тялото от супер вредни токсини и какви ли не буклуци.Няма нищо лошо да ги ползваш един път на месец за да се причистиш.

Нали се сещаш,че не всичко,което лети се яде?!С какво са полезни по-точно?Един воден ден ти върши същата работа(прочиства тялото и т.н.) без да се чудиш дали няма да се насереш,като излезнеш навън.Айде добре,ако има някакви стомашни проблеми ок,но в този случай-не съм съгласна!Само,ако дълго време не е ходила до тоалетната е добре да се взимат не за да се прочисти!

А да и от какво да се прочиства авторката ти въобще чела ли си менюто и?Ако не си-прочети го и пак ще си приказваме!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lazzza
    165 - 43кг .. 13 години

Това е един цитат на лазза от друга тема На 13 Толкова си малка, а какви неща си причиняваш още отсега.
    А лаксативи за какво са ти lazzza ? Преди малко прочетох за тея лаксативи и диоретици, че ги използвали булимичките Омръзна ти да гладуваш и затова вече ще ядеш като свиня и после ще повръшташ?

Предлагам темата да се заключи.На lazzza не й трябва да отслабва а да НАПЪЛНЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си