- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация ?
Имам само един единствен въпрос и моя някой който знае да ми отговори и без спам и излишни коментари!!Въпросът ми е жена може ли да забременее по време на менструация ако свърша в нея ?Мерси предварително![]()
![]()
Вероятността е малка, но я има.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да - и аз така съм чувала![]()
дам наистина има мн мн малка вероятност,минимална да я наречем,но все пак съществува....пък да не говорим че ако правиш секс по време на менструация задължително трябва да се използва презерватив,който не само би предотвратил забременяване,а и би свел до минимум риска от зараза или инфенкция,защото както вс знаем тогава е мн чувствителен организмът и мн по-лесно податлив на различни бактерии,микроби и подобни
Има вероятност, но може и инфекция да си лепнете![]()
Толкова не можете ли да изтраете няколко дни бе, животни(да и мине цикъла имам предвид)
А не можете ли да изчакате 2 дена да ти спре цикъла![]()
Трагедията е пълна...
Абе какви жени сте вие бе!!!!!! Ужас вземете седнете прочетете нещо.Първоначално написано от Jeannie
Защо ви идва как става какво се случва. Какво в менструация, какво е овулация
Ееее прости деца....
вместо да четът питат по форумите
Да,може..Но вероятността е малка
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Професорееее при момичета който имат нерегулиран цикъл може да се съвпадне така,че ем да е в цикъл ем единия яйчник да е в овулация и пак да се оплоди отделена яйцеклеткаПървоначално написано от gogo81
![]()
Да![]()
Първоначално написано от maniakalen
Първоначално написано от Korrnyy