.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

мъж,който се подържа,според някои -гей.Мислите ли ???

Според по-голямата част от мъжете...мъжете ,които се подържат са педали...Това не е така,освен ако не са прекалили или просто са хомосексуални... Искам да кажа ,че всеки уважащ себе си мъж ,трябва да има поне минимална подръжка
    Искам да кажа за отрицалтелните коментари,които ще последват,че мъжете и момчетата незнаят как изглеждат..МОЛЯ ВИ СЕ СТЕГНЕТЕ СЕ !!!!!!! Надявам се ,че сте ме разбрали

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Знам безброй мъже, които си скубят веждите(естествено, не като на жена), обезкосмяват си краката и т.н.
    И са мъже, както всички останали.
    Наричат повечето гейове, заради онези фешъни, които прекаляват с всичко. Но повечето не го правят, така че стига сте ги обиждали.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Варна
    и ти се чувстваше длъжен да направиш специална тема за тва

Мега фен Аватара на teenems
    ем според мен не са педали .
    и ко да ходят като мезерни диви животни ли
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

...

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Има далеч по без смисъл за съществуване теми Все пак и аз съм фешан (поне бях де :Д) и мисля ,че не прекалявам с нищо,а се възползвам от подръжката макс във границите за това пуснах тази тема..Евала правя на тези ,които могат да разберат каде и кога се намират

Аз пък не знам какво ти пука,че някой ще ти лепне етикет,още повече такъв,който не знае какво е душ?! По принцип всяко нещо има граници,но и дори да ги преминеш би трябвало е да бъдеш наясно с какви коментари и т.н ще се сблъскаш
    Обезкосмявам се от краката до корема (вкл и онзи работа),брада и мустаци. Отскубвам си и няколко излишни косъма от веждите,които примерно са на 1 сантиметър от самата вежда,стърчът,извън "обхвата" на веждата са и т.н,но не ги оформям ,а си ги оставям както са си.Ползвам балсам за устни,тъй като много ми се лющят и не ми е приятно.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Обезкосмявам се от краката до корема (вкл и онзи работа),брада и мустаци. Отскубвам си и няколко излишни косъма от веждите,които примерно са на 1 сантиметър от самата вежда,стърчът,извън "обхвата" на веждата са и т.н,но не ги оформям ,а си ги оставям както са си.Ползвам балсам за устни,тъй като много ми се лющят и не ми е приятно.
    Напълно нормално и хубаво нещо.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от fe6an_alex
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Има далеч по без смисъл за съществуване теми Все пак и аз съм фешан (поне бях де :Д) и мисля ,че не прекалявам с нищо,а се възползвам от подръжката макс във границите за това пуснах тази тема..Евала правя на тези ,които могат да разберат каде и кога се намират
    Хайде дай една снимчица да видим.

Ти какво разбираш под тва ''поддържане'' ??
    Не е проблема в тва,че сте си избръснали краката и сте се изкъпали ..не го ли разбирате ... Просто всичко зависи от тва как искаш да изглеждаш и дали не минаваш някви граници на тва ваше така модеерно ''поддържане''....
    Сега ше кажеш ''еми аз не минавам тези граници...просто полагам основни грижи за себе си'' (което всеки разбира различно) = еми тогава за какво е тая тема??? Ако ще обсъждаме момчета с оформени веждички и фон дьо тен се насочете към темата,каквато има в тоя раздел.

Мега фен
    Град
    София
    ама вие пак глобални проблеми решавате

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ама вие пак глобални проблеми решавате
    Именно!
    Ако ме интересуваха наранените чувства на фйешън господина, щях да го помоля да дефинира думата, която ползва нооо...

пс не е ли малко притеснително ако евентуално човека ползва фон дьо тен а не знае как се пише "поддържам"
    Das Feuer liebt mich

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    +1
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    +1
    по-добре да ходят като 'диви животни' отколкото да нямат представа как се пише мизерен...

Зависи колко се "поддържа" щото ако веждите му са по тънки от моите..еми педал е мамка му
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    София

Re: ...

Опп,някой май се е познал в другата тема и се засегнал. И за какво направи темата?!Да ни убедиш,че "поддържаните" момченца не сте гейове?На всички им е ясно,че и момчетата трябва да се поддържат,ама всичко си има граници,а повечето фЬьеШънЧеТаа(бляя...едвам го написах)отдавна са ги минали. ;]

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Зависи колко се "поддържа" щото ако веждите му са по тънки от моите..еми педал е мамка му
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Айде , тука се изказа.... ко да напрая , че има момичета дето искат да приличат на някой хайдутин.

П.С Не си скубя веждите... не са ми толкова гъсти , скубя само това точно над нослето , за да не стана "едновежд" .Нямам нищо против хората , които се скубят ... дреми ми на гъза , а вие ко се оплаквате , се едно вас ви скубят. И на мен не ми е приятно кат видя някои с раста , коса до пъпа или 1 кило желязо , ама туй че не им разбирам стила не ме кара да ги мисля за " някви ... " . Тъй че , всеки с мнението си.Никога няма всички да сте на едно мнение , все едно да се карат рапър , метъл и чалгар , дали Галена , Снууп Дог или Лорди са най- яки

Аз пък не мога да го приема.
    Вие ако искате си слагайте фдт,скубете си веждите и носете прилепнали дънки.
    Не ме бърка.
    Всеки да бъде такъв,какъвто иска.
    Все още има истински момчета,колкото и малко да са те.
    Другите са няк'ви,които мислят,че щом са си оскубали веждите и са си направили фИешънскЪ снимка-всички ЯкИ мАцкИи ще ги харесат.
    Объркан свят,дееба.

Град
    София
    за обезкосмяването съм "за" - крака, ръце, гъз...каквото ще да е. веждите само по средата или някой друг косъм отдолу, но не и да се изтъняват. солариум, маникюр - да. гримове и педалски дрехи - не. също страшно са ми противни и тези малоумни прически, фешънски ли са, емо ли са, и аз незнам, но ми се повръща от тях.

сега като се замисля добре поддържан мъж в рамките на нормалното според мен е д-р Трой от Nip/Tuck

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    охх боже естествено, че подръжката и сексуалността са толкова различни неща ...

Град
    ЗА - обезкосмяваме на крака (ако положението е доста гадно), подмишници, лице и "там" и оформяне на вежди (но в никакъв сличей да ги изтинява!) ; поддържане на кожата, козметични продукти примерно за акне, черни точки и други несъвършенства.. и мъжки розови тениски/блузки (много ме кефят )

НЕ
    - прекалено фешънски прически, "жески" дрехи , грим, маникюр

да си бръсна гъза, вий не сте добре ве

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    За да се поддържа на един мъж са му нужни:
    вода
    сапун
    самобръсначка (ако си бръсне лицето)

Пинцети, преса за коса, лакове, гелове, розово, гримове, обезкосмяване на крака ръце гърди гъз, прилепнали дрешки, пиене на лате, сокчета, кафе с капи = ПEДEРACТ!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    кафе с капи
    Боже, колко мъка има по тоз свят, Боже!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ускубани вежди
    повече фдт от мен
    някакви гейски дрешки + една прическа ттип Соник
    = класикааа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    ЗА - обезкосмяваме на крака (ако положението е доста гадно), подмишници, лице и "там" и оформяне на вежди (но в никакъв сличей да ги изтинява!) ; поддържане на кожата, козметични продукти примерно за акне, черни точки и други несъвършенства.. и мъжки розови тениски/блузки (много ме кефят )

НЕ
    - прекалено фешънски прически, "жески" дрехи , грим, маникюр
    под женски дрехи аз разбирам розови блузки..
    не съм казвал женски цветове !!! а под женски дрехи разбирам некви супер прилепнали, копринени и още незнам си кви ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си