.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    я някой да разясни малко ?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Канисе, а ти какво предлагаш?
    Единственото логично - да приемем ДOИП!!!
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    София
    Един ден ще сме му благодарни, но засега- не ни прави чест

Само на мен ли цялата тая ексцесия с глобал ми се вижда крайно изтъркана вече?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен
    Град
    София
    Искам да ви запозная с една от темите от форума на глобал

Тя се казва как да пращаме по евтини смси
    ето го и отговорът

Нужен ви е телефон, поддържащ Java, на който се инсталира програма или може да ползвате програма на компютъра ви.

Зареждате 5 паунда чрез кредитна карта (може и повече). Зареденият кредит няма срок, за който да се изразходва и не изтича, но трябва да се логвате веднъж на 6 месеца.

С този кредит (5.40 евро) може да пратите 270-360 SMS-а.

За да получите името на сайта:

1. Регистрирате се в този форум и пускате 50 (смислени) поста в който искате раздел. Тези постове може да направите за 1 ден, за седмица или за месец. Може да пускате нови теми по всякакви интересни въпроси или да пишете във вече създадени теми.

2. Съгласявате се да работите против форумите, включени в Черния списък на форумите (teenproblem.net, data.bg и т.н.) като пуснете поне 5 поста срещу тях и в полза на този форум, в този или други форуми.

3. Приемате ДОИП и се съгласявате да действате за неговото приемане и реализиране като пуснете поне 3 смислени поста в този и други форуми в тази връзка.

4. Съгласявате се, след като получите името на сайта, да не го съобщавате на никого, а да го ползвате само вие, а който иска да ползва евтини СМС-и, да дойде тук и да мине по същата процедура (всъщност не е нужно някой да знае колко са ви евтини СМС-ите - нека си мисли, че сте богат).

5. Пускате линкове към този форум в поне 5 поста в други форуми.

На определени познати участници, които са известни като гадове в Интернет, може да им бъде отказвано да ползват евтини СМС-и, така че ако се съмнявате, че сте от тях (най-вероятно ще го знаете), най-добре е да питате, за да не се хабите напразно.

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз му написах цяла поема в стил кофата, а то да вземе, да се окаже блъф това на мачока и сега глобал значи няма да е модератор и да ме бан

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Само на мен ли цялата тая ексцесия с глобал ми се вижда крайно изтъркана вече?
    Не само на теб..

Тоя раздел стана ''Кофата 2''...
    А стига вече сте се вълнували толкоз...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Съсипахте му живота!
    Grumpy old madman

Град
    варна :)
    бх!

hottie
    Guest
    Стига бе ! Накрая паметник ще му издигнат на човека ! А не му праи чеС

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Може ли да ми кажете какво е това ДИОП.

Знам, че е нещо свързано с global-а и Модона май .

Извинявам са за тъпия въпрос, ама се чудя кво е тва .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от OneGirl

Пускаше eбaти епичните теми. Немаше такива филми просто. Някъде във форума си казва, че няма да се регва повече тук.
    Трудно ми е да си представя да сътвориш такива дълги писания без някой да ти плаща за това. И на него не му е леко. Сега си има свои потребители с които да се занимава.
    Във връзка с по-горе цитираното се чудя какво ще последва за потребителя, който е коментирал. Епичен отговор или БАН?

Цитирай Първоначално написано от Каруцар
    Леле, човече
    Ти си се смахнал!
    1. Тия евтини СМС-и ми цените в лууп, фрог и други подобни услуги на операторите са същите.
    2. Има сайтове за пращане на определен брой безплатни СМСи на ден.
    3. Много фирми дават на служителите си служебни телефони от които разговорите и СМСите са безплатни.

Кви ваучери кви пет лева. Измисли по-проста система бе мен. С най-добри чувства ти го казвам. И при изброените горе точки от къф зор да дам маса пари за скъп GSM на който да могат да се инсталират програми и да се откажа от стария си апарат, който още работи? Криза е, как тъй ще хвърлям пари на вятъра. Пък и да се вкарвам в някакви форумни филми? Много дълъг черния списък.. не е ли по-лесно да се изброят форумите, които не са в него?

П.П. Нямам против да пиша в твоя форум ей така за кеф. Просто се забавлявам, пич. Не приемам нещата толкова на сериозно като теб.

Цитирай Първоначално написано от caseoftheex

Е, да де ама кажете ся и аз малко да се ограмотя

П.П. Дали в американски форум знаят какво е ДИОП ...едва ли

Добре де, да не съм толко лош батко за колкото ме мислят ш ти кажа:
    ДOИП - Допълнително Ограничаване на Избирателните Права
    ЕДИТ: или казано по-просто тези, които не са ходили на училище или са прекалено стари да нямат право да гласуват

Много благодаря за отговора ...най-после разбрах .

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе тоя май има някви психични отклонения Прочетох му 3-4 мнения и спрях щото не знам да се смея ли или да плача Егати кукуто...

И кво? Заради един бан оревал целия нет? Ц-ц-ц някои хора явно много присърце взимат виртуалния свят
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    еба ли му майката на тоя олигофрен

Бе и аз не знаех до скоро какво е това. Това ДОИП е ограничаване на правата за гласуване. Тоест Глобала искаше хора, които нямат средно образование да не гласуват, също и хора с някакво IQ под еди каква си стойности също пенсионерите и такива работи
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от JackASS82
    Цитирай Първоначално написано от Каруцар
    Леле, човече
    Ти си се смахнал!
    1. Тия евтини СМС-и ми цените в лууп, фрог и други подобни услуги на операторите са същите.
    2. Има сайтове за пращане на определен брой безплатни СМСи на ден.
    3. Много фирми дават на служителите си служебни телефони от които разговорите и СМСите са безплатни.

Кви ваучери кви пет лева. Измисли по-проста система бе мен. С най-добри чувства ти го казвам. И при изброените горе точки от къф зор да дам маса пари за скъп GSM на който да могат да се инсталират програми и да се откажа от стария си апарат, който още работи? Криза е, как тъй ще хвърлям пари на вятъра. Пък и да се вкарвам в някакви форумни филми? Много дълъг черния списък.. не е ли по-лесно да се изброят форумите, които не са в него?

П.П. Нямам против да пиша в твоя форум ей така за кеф. Просто се забавлявам, пич. Не приемам нещата толкова на сериозно като теб.

Искам да ви запозная с една от темите от форума на глобал

Тя се казва как да пращаме по евтини смси
    ето го и отговорът

Нужен ви е телефон, поддържащ Java, на който се инсталира програма или може да ползвате програма на компютъра ви.

Зареждате 5 паунда чрез кредитна карта (може и повече). Зареденият кредит няма срок, за който да се изразходва и не изтича, но трябва да се логвате веднъж на 6 месеца.

С този кредит (5.40 евро) може да пратите 270-360 SMS-а.

За да получите името на сайта:

1. Регистрирате се в този форум и пускате 50 (смислени) поста в който искате раздел. Тези постове може да направите за 1 ден, за седмица или за месец. Може да пускате нови теми по всякакви интересни въпроси или да пишете във вече създадени теми.

2. Съгласявате се да работите против форумите, включени в Черния списък на форумите (teenproblem.net, data.bg и т.н.) като пуснете поне 5 поста срещу тях и в полза на този форум, в този или други форуми.

3. Приемате ДОИП и се съгласявате да действате за неговото приемане и реализиране като пуснете поне 3 смислени поста в този и други форуми в тази връзка.

4. Съгласявате се, след като получите името на сайта, да не го съобщавате на никого, а да го ползвате само вие, а който иска да ползва евтини СМС-и, да дойде тук и да мине по същата процедура (всъщност не е нужно някой да знае колко са ви евтини СМС-ите - нека си мисли, че сте богат).

5. Пускате линкове към този форум в поне 5 поста в други форуми.

На определени познати участници, които са известни като гадове в Интернет, може да им бъде отказвано да ползват евтини СМС-и, така че ако се съмнявате, че сте от тях (най-вероятно ще го знаете), най-добре е да питате, за да не се хабите напразно.

Ей, не, хорааа Глобала вече сериозно ме притеснява, чеСно! ..

за "Релефа" няма да коментирам (сцепих се от смях..), но не намирате ли тъъничка, тъничка прилика с ГлобалЕЦА?

Мега фен Аватара на machoka
    Глобал е затворена страница вече. Моля да не го коментираме повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си