- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Осъзнавате ли, какво направихте с global?
я някой да разясни малко ?
Единственото логично - да приемем ДOИП!!!Първоначално написано от Loshotia
![]()
Grumpy old madman
Един ден ще сме му благодарни, но засега- не ни прави чест![]()
Само на мен ли цялата тая ексцесия с глобал ми се вижда крайно изтъркана вече?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Искам да ви запозная с една от темите от форума на глобал
![]()
Тя се казва как да пращаме по евтини смси
ето го и отговорът
Нужен ви е телефон, поддържащ Java, на който се инсталира програма или може да ползвате програма на компютъра ви.
Зареждате 5 паунда чрез кредитна карта (може и повече). Зареденият кредит няма срок, за който да се изразходва и не изтича, но трябва да се логвате веднъж на 6 месеца.
С този кредит (5.40 евро) може да пратите 270-360 SMS-а.
За да получите името на сайта:
1. Регистрирате се в този форум и пускате 50 (смислени) поста в който искате раздел. Тези постове може да направите за 1 ден, за седмица или за месец. Може да пускате нови теми по всякакви интересни въпроси или да пишете във вече създадени теми.
2. Съгласявате се да работите против форумите, включени в Черния списък на форумите (teenproblem.net, data.bg и т.н.) като пуснете поне 5 поста срещу тях и в полза на този форум, в този или други форуми.
3. Приемате ДОИП и се съгласявате да действате за неговото приемане и реализиране като пуснете поне 3 смислени поста в този и други форуми в тази връзка.
4. Съгласявате се, след като получите името на сайта, да не го съобщавате на никого, а да го ползвате само вие, а който иска да ползва евтини СМС-и, да дойде тук и да мине по същата процедура (всъщност не е нужно някой да знае колко са ви евтини СМС-ите - нека си мисли, че сте богат).
5. Пускате линкове към този форум в поне 5 поста в други форуми.
На определени познати участници, които са известни като гадове в Интернет, може да им бъде отказвано да ползват евтини СМС-и, така че ако се съмнявате, че сте от тях (най-вероятно ще го знаете), най-добре е да питате, за да не се хабите напразно.
Аз му написах цяла поема в стил кофата, а то да вземе, да се окаже блъф това на мачока и сега глобал значи няма да е модератор и да ме бан![]()
Не само на теб..Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Тоя раздел стана ''Кофата 2''...![]()
А стига вече сте се вълнували толкоз...
Стига бе ! Накрая паметник ще му издигнат на човека ! А не му праи чеС![]()
Може ли да ми кажете какво е това ДИОП.Първоначално написано от Canis_Dirus
Знам, че е нещо свързано с global-а и Модона май.
Извинявам са за тъпия въпрос, ама се чудя кво е тва.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.Първоначално написано от OneGirl
![]()
Пускаше eбaти епичните теми. Немаше такива филми просто. Някъде във форума си казва, че няма да се регва повече тук.
Трудно ми е да си представя да сътвориш такива дълги писания без някой да ти плаща за това. И на него не му е леко. Сега си има свои потребители с които да се занимава.
Във връзка с по-горе цитираното се чудя какво ще последва за потребителя, който е коментирал. Епичен отговор или БАН?
Първоначално написано от Каруцар
Е, да де ама кажете ся и аз малко да се ограмотяПървоначално написано от caseoftheex
![]()
![]()
П.П. Дали в американски форум знаят какво е ДИОП![]()
...едва ли
![]()
![]()
Добре де, да не съм толко лош батко за колкото ме мислят ш ти кажа:
ДOИП - Допълнително Ограничаване на Избирателните Права
ЕДИТ: или казано по-просто тези, които не са ходили на училище или са прекалено стари да нямат право да гласуват![]()
Много благодаря за отговора![]()
![]()
...най-после разбрах
![]()
.
Абе тоя май има някви психични отклоненияПрочетох му 3-4 мнения и спрях щото не знам да се смея ли или да плача
Егати кукуто...
И кво? Заради един бан оревал целия нет?Ц-ц-ц някои хора явно много присърце взимат виртуалния свят
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Бе и аз не знаех до скоро какво е това. Това ДОИП е ограничаване на правата за гласуване. Тоест Глобала искаше хора, които нямат средно образование да не гласуват, също и хора с някакво IQ под еди каква си стойности също пенсионерите и такива работиПървоначално написано от OneGirl
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от JackASS82
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Loshotia
![]()
![]()
![]()
Ей, не, хораааГлобала вече сериозно ме притеснява, чеСно! ..
за "Релефа" няма да коментирам (сцепих се от смях..), но не намирате ли тъъничка, тъничка прилика с ГлобалЕЦА?![]()
Глобал е затворена страница вече. Моля да не го коментираме повече.