- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AVON & ORIFLAME краста ли са те ?
Има много тяхни качествени продукти , зависи какво търсиш и колко ти е умствения багажПървоначално написано от MyDuality
![]()
П.С -' подяволите и забога ' не се пишат така.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз използвам доста неща на Avon..майка ми,сестра ми и приятелки също.. значи не е толкова злеНе всичко е качествено естествено и не на всеки действа добре, но за някои продукти не мога да кажа нещо лошо
Иначе наистина по-добре да тестваш продукта и т.н. , но при условие, че много хора са доволни защо да не пробваме и ние..
![]()
Първоначално написано от LittleFashionista
МЕРСИ наистина е така
просто дори И-кратко немога да намеря на клавятурата наистина , лаптопа ми е от англия и някои нешта дори не съвпадат със съштия модел от бг
както и да е надявам се да свикна .... незнаех че ще такъв проблем за всички
Понякога копувам неща които не ми трябват ...
Когато Дистрибутурката на класа носеше списание ние просто се избивахме понеже бяхме 25 човека от които 20 момичета :Д
представете си картинката .....
а аз си представям каква е била картинката на лицето на тази дистрибуторка след като е получавала поръчките Ви и след това, паричките сиПървоначално написано от MyDuality
![]()
Не бих казала,че са краста,но не са и прелест.Ползвам само шампоана и душ гела на Ейвън и ми си съм доволна,но за козметиката незна,защото не съм използвала.Има хубави парфюми на Ейвън.Само това мога да кажа.
скъпа как може да напишеш "съШТата" , не знаеш ли че се пише с "Щ"?? или пък "кОпувам" .. Неграмотна си.Първоначално написано от MyDuality
Running is my drug and I am overdosed ..
Скъпа ни колежанке,тези продукти са боклуци,,Не всички но по голяма част..
И не се пише подканвашти ,а подканващи
Бъди така добра да пишеш грамотно!
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ох хайде стигаПървоначално написано от DarkKisss
не разбрахте ли, че тя живее и учи в Англия, затова е толкова неграмотна в писането. Просто е забравила езика, стига с тия критики.
Да кажа че не пече ли кой знаи колко !!! 15% взема и то не не всички стоки има и стоки по 10 % .Ако енякой дет прави по 400-500 лв тогава ша осети че зема пари.Първоначално написано от LittleFashionista
По темата:
На всеки действат продуктите по различен начин на мен мой да са ми добре ,а на друг да се обрине.Това са много относителни нещо .
Ами не ми харесва да си поръчвам нещо от каталог .. най-вече щото не го виждам на живо .. в каталозите продуктите изглеждат супер големи .. а понякога дори различни отчасти .. и после си получаваш нещата и гледаш изобщо не отговарят на очакванията ти .. предпочитам да отида в магазина .. да разгледам нещата да ги видя и да си избера .. и в повечето случаи плащам много по-малко .. и то за неща, които имат някъв ефект ..![]()
мнооого неща имам на Ейвън. досега съм била разочарована само от 2 продукта,при положение че имам поне 50..
все сенки: от едните ми сълзяха очите,
а на другите формулата им беше отвратителна
quote]
скъпа как може да напишеш "съШТата" , не знаеш ли че се пише с "Щ"?? или пък "кОпувам" .. Неграмотна си.[/quote] ох хайде стигане разбрахте ли, че тя живее и учи в Англия, затова е толкова неграмотна в писането. Просто е забравила езика, стига с тия критики.[/quote]
То за тази цел има и английски форуми...
Пък и за един човек не е невъзможно да знае 2 и повече езика.
Извинявам се за офф-а.
По темата не съм голям фен нито на Ейвън, нито на Орифлейм.
Ако не става дума за нещо, което не може да се намери в България предпочитам да отида до някой магазин и да си взема.
Иначе един път съм си поръчвала по 1 гланц и от двете марки-бях доволна и от двете![]()
Дори мисля че още имам един от ейвън-бих си го поръчала пак само заради цвета. Иначе една позната беше получила някакъв обрив от молив или спирала на Орифлейм преди време![]()
Das Feuer liebt mich
ох хайде стигаПървоначално написано от BlackMeow
не разбрахте ли, че тя живее и учи в Англия, затова е толкова неграмотна в писането. Просто е забравила езика, стига с тия критики.[/quote]
То за тази цел има и английски форуми...
Пък и за един човек не е невъзможно да знае 2 и повече езика.
[/quote] Първо, защо да не пише тук? Така е по-добре за нея да пише в бг форуми, за да не забрави езика. И второ, да човек може да знае и повече от един език, но единият го знае по-добре от другият. Вие какво искате? Та тя дори не учи в бг училище, а вие я критикувате за грешкитее как тя да зне кое е правилно, като дори не го е учила...
мацам се с лосиона на ванилията и нар . имам и спрейчетата всички .. ама най много обичам ванилия : love : оо ..![]()
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Аз си взимам само декоративна козметика,преди предпочитак Орифлейм,но сега минах на Ейвън.По принцип не ползвам особено така че не мога да кажа дали са хубави или не аз лично съм си доволна.
П.С. Айде стига с тоя правопис,живеем в демокрация и всеки може да пише как то иска и може.Освен това как пишеш в интернет пространството не те определя дали си грамотен или не.Тук човек сяда за да разпусне,а не на всяко изречени някой ''много грамотен'' да му прави забележки.
Down On The Farm!!!
В свободна страна сме, всеки да си пише където искаПървоначално написано от LittleFashionista
Но факта, че пише тук показва ,че може би и се иска да не забрави и родния си език.И е елементарно уважение към останалите пишещи да пишеш на техния език така че те да те разбират.
Много се извинявам че за някои хора е по-важно какво пише на парфюма ти а неграмотността се прощава и забравя заради първото![]()
Das Feuer liebt mich