- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ново даскало
Здравейте!
Тази година ще съм в ново даскало,с нов клас,нови даскали и прочие.Много се притеснявам!Понеже ще съм в часна гимназия и си мисля (може и да греша),че всички ще са някакви лигли и лигьовци.Страх ме е дали ще намеря нови приятели.Според приятелите ми,няма за какво да се тревожа.Може да ви се струва тъпо,ама какво да се прави
![]()
Та реших да ви помоля за съвети които ще са ми полезни.И моля без злобни коментари..![]()
Оф, к`во да ти кажа.
И аз ще съм в ново даскало. Не се притеснявам особено... не ме интересува дали ще има лигли, лигльовци, кифли, кифльовци и т.н. Надявам се да намеря приятели, но аз винаги ще разчитам на моите досегашни приятели, независимо, че ще сме разделени с някои от тях.
Бъди себе си.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Като за начало не отивай с нагласата, че всички ще са някакви лигльовци. А дори и да има, не им обръщай внимание, защото те точно това искат. Все ще се сприятелиш с някой свестен тип.![]()
Male
и аз ще съм в ново даскало
ама хич не се вълнувам нз що![]()
и като си в частно колко плащаш ?![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз се заинтересувах, колко е цената в тази частна гимназия?![]()
Male
1750 евро.Тва включва и учебниците.И екскурзии [например са началото на септември ще ни водят на зелено в Банско и Троян,а края-до Тайланд![]()
![]()
ТайланД.![]()
Peace & Love ;]]
честно казано не съм се замислялаПървоначално написано от nqmam_name
.Но ако бях едва ли щеше да ми пука
![]()
спокоПървоначално написано от fenkatakrisi952
след като ти набият по 2-3 шамара ще се осъзнаеш
Е,браво на теб.
То и аз съм зайка.Притеснявам се,нормално е все пак.Но ще си дойде 15ти..еуфорията ще мине.. и започва ученето.
+ 1Първоначално написано от YouCantStopMe
Но...все пак няма от какво толкова да се притесняваш, особено ако си в яко даскало, няма смисъл... Кефи се, ще срещнеш нови хора...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
1750 евро![]()
пхах
вие ще ходите да учите или по екскурзии
ама като имат пари ваще![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Няма да се притесняваш и всичко ще се оправи.Гледай от оптимистичната страна
Хъх и аз сега ще съм заек ,но волбще не се притеснявам. Даже се радвам ,че ще съм в нов клас![]()
Тук парите са нищо в сравнение с американския колеж-там ми искаха 5 500 евро.Първоначално написано от teenems
![]()
^А кое е тва даскало?
Peace & Love ;]]
То и аз се радвамама незнам защо се притеснявам толкова
![]()
Първоначално написано от Enitto
Най-елитната частна гимназия в БГ![]()
^Абе не се притеснявай. Какво като си в частно даскало. Аз бях в държавно и сега съм в частно и тук е хиляди пъти по-добре. Не си мисли, че всичка си лигльовци. Кажи кое е училището, но според познанията ми за частни училища в България има само няколко добри и нито едно от тях не взима по малко от 2000 евро.![]()
^Едва ли си го чувал-ЧПГ "Образователни технологий".Училището е ново по някаква европейска програма.![]()
Ти в кое си?