- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-пропаднали училища в София
Класацията е взета от РИО-София град. Данните показват минималния бал за влизане след второ класиране (какво остава за трето, сигурно ще приемат с бал 16)
1. 26 СОУ 18.214
2. 108 СОУ "Никола Беловеждов" 18.231
3. 95 СОУ " Проф. Иван Шишманов" 18.249
4. 2 СОУ "Акад.Емилиян Станев" 18.428
5. 97 СОУ "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ" 18.517
6. 79 СОУ "Индира Ганди" 18.517
7. СГХСТ 18.713
8. ПГЕА 18.767
9. 137 СОУ "Ангел Кънчев" 18.784
10. ПГХВТ 18.804
11. 21 СОУ 18.856
12. ПГТЕ "Хенри Форд" 18.876
13. З9 СОУ "Петър Динеков" 18.894
14. НПГПТО "М.В.Ломоносов" 18.912
15. ПГАВТ "А.С.ПОПОВ" 19.034
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
та те всички са пропаднали бе пич
Първоначално написано от Nakadah
![]()
Така си е...и не е за смяхПървоначално написано от Mastta
![]()
Първоначално написано от guinessgirl
Ами не, не са пропаднали... Ама страхотна логика имаш!![]()
Приемат с бал 18, което си е едва ТРОЙКА НА ВСИЧКИ ИЗПИТИ, представяш ли си ''тези индивиди'' като влязат в даскалото, как усърдно ще се трудят, как ще градят елита на училището. Много ясно, че не са пропаднали, то такива училища излизат най-свестните, обучават най-умните и усърдни деца.....![]()
![]()
![]()
Тва че влизат с такъв Бал не значи, че са пропаднали... Ама че си зле
26 СОУ е до нас и не сте прави, че на трето приемат с бал 16! Примета с бал 25, поне миналата година от справочника на ВЕДИ.
В Бургас най-нисък е балът в Морското - 18.429
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз само предполагам, че на трето приемат с бал 16, щом на второ взимат с 18. Ти недей много слуша справочниците на ВЕДИ, аз съм ги взел тия данни от РИО-София, ти ще ми спориш тука....Първоначално написано от elito6754
![]()
![]()
Честно казано бала с,който приемат не е от толкова голямо значение.Тези от МОН няма много актуална информация за състоянието на убочението в училищата
това е нищо.. новия министър като махне приемните изпити ще видите с какво ще се напълнят "елитните" гинмазии !!![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
охх , колко сте смешни с тия класации .. и какво ? .. определят училището дали е пропаднало по бала ;д![]()
![]()
.. ми тва е супер тъпо ;д .. ама айде може пък и да е вярно ;д ..
.. тааа мойто старото даскало е на 5то място ;д .. ама не е кой знае колко пропаднало ;д .. смисъл нормално е да е смотано даскало , се пак е в Люлин ;д, ам пък учителите са супер неориентирани и " смотанки " ;д .. ама пък са и много забавни ;д .. ама сега за сметка на това , че съм била в едно от най - пропадналите , сега съм в едно от най - елитните училища ( по другата класация на РИО ;д
)
.. даже сега си спомням , че докато бях в старото , още от началото на 7ми клас всички учителки ни надъхваха да си останем тука , или да извикаме ученици в 8ми клас да дойдат в училището да учат ;д .. имаше една по химия госпожата ;д .. супер забавна , на екскурзиите беше " супер пич " , беше и малко смахната де ;д .. та от началото на годината ни заплашваше , че ще ни остави на поправка , само и само да не отидем в друго училище , и като се шашнахме всички ;д .. ама кво на края на години на половина ни писа високи оценки ;д .. аз бях 5.50 , тя ми вика айде то няма да ти трябва за другите училища , ще ти пиша 5 или 4 .. и аз я гледам ей така.. ама накрая си ми писа 6 ;д .. и всички , дето бяха с двойки им писа тройки ;д .. та не е пропаднало училището , просто е смотано ;д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Факта че във въпросните училища желаят да влязат по-глупави съвсем не означава че училищата са пропаднали. Много пъти съм го казвал - който си учи и в 137 СОУ Ангел Кънчев да е ще си учи, и в НПМГ да влезе - пак ще си учи !
имам един познат,който искаше да влезе в 26и там си и влезе.Той е доооста..глупав,или по-скоро мързелив..това му беше първото желание
![]()
2-ра английска също казват, че е много пропаднало даскало.![]()
2-ра АЕГ казват,че е многог пропраднало даскало,защото има много наркомани ама то вече в кое училище няма.Но въпреки всичко си държат ниво,поне на бал за приемане.
В 79то знам,че ги подготвят много добре и дори май ги пращат в други страни за да превеждат. А и не мисля,че там влизат само глупави момчета и момичета,а по-скоро такива,които не са имали пари за курсове.Балът не е от голямо значение.Който иска да учи,ще се научи,където и да влезе.![]()
Аз добавям и 8-мо "В. Левски".
Базата не е лоша,ама ба*ти у4ителите и директорката,а напоследък и у4ениците.Външния вид не е достатъ4ен,тр и да се у4и,ама който иска купон (само купон) си е то4но за там![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
И аз се присъединявам към това мнение. Може би не-пропадналите се броят на пръстите на едната ръка, уви... Но няма как всички да влизат там сеш' се.. Все сме прецакани, но пък ако имаш необходимата мотивация и желание можеш да успееш, дори и да не си в ''елитно'' училище.Първоначално написано от SuNsEt
Полезни сте като комари.
Ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахаха 79-то е невероятно мизерно училище! 5 години от живота ми са минали там. Никак не се изненадах, че фигурира в този списък. Учениците са яко малоумни, ограничени чалга фурии и спортистчета с пръстенцата в устичките.Първоначално написано от GD95
Абе то в половината училища са ниски баловете просто защото не стигат хора. Всички се бутат по познатите училища и почти никой не влиза по СОУ-тата и затова така! От едната тема с най-пропадналите училища се преместих в другата с най-елитните, това какво ви говори? Всичко си е на ниво с малки изключения.
Ии.. 21-во рулззз![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."