- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-пропаднали училища в София
те сега училищата се избиват за ученици и затова баловете падат.В Казанлък,една учителка (която преподаваше частни на брат ми) му се молеше да запише нейното училище (още малко на колене щеше да падне)А и покрай слабите резултати е нормално да пада бала-то иначе няма да има деца в елитните училища и ще се закриват паралелки
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
мхм, трябва да въртим наляво-надясно да четемПървоначално написано от KumchoValcho
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз мисля че 95 е най-пропаднало![]()
Че е зле зле е ама чак най-пропаднало.Първоначално написано от EnglishMan
е и тъпичките трябва да учат някъдеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Хах... И кой ви ги каза тези училища.. Учила съм 7 години..и живея до 26-то училище.. ! И мога да кажа , че не е пропаднало... не знам кой ви лъже така ;хх
[ Кажи ми "Кики" и повече не ме обиждай;d]]]
[ Аплодисменти за момичето,което не го е срам да показва детското в себе си ... ! [sun] ]
[Ще wi gLедам наgLо не щот сте празни w gLаwата, а щот сте празни w сърцата! ]
е па не се съмнявам, то тва е най-пропадналото, бях там само първите две години и се преместих в другоПървоначално написано от impassive7
![]()
21 не е чак толкова пропаднало.На мен си ми харесва
боли ме к*ра за вашите пропаднали училища
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
То държавата е пропаднала,а вие за училищата ми говорите..![]()
Не разбрахте ли,че тези изпити няма да се махат,а ще имат матури по всички предмети и това ще определя бала за гимназийте...Първоначално написано от Mastta
Всички училища са зле в момента,дори и НПМГ. Приемаха деца с бал 21.Като погледнем реално във всяко едно училище има такива,които учат и такива,които не.(има го дори и в елитните гимназии).Има и една друга подробност-всичко зависи от директора,но да не забравяме,че като ни мързи да учим пропадаме.Според мен всяко училище би могло да е пристижно,но това зависи и от учениците.Примерно ако в СМГ влезнат глупаци,които изобщо не учат... скоро ще започне да се уронва престижа му.Да не забравяме,че сега има криза с малкото деца и всички училища приемат деца с по-нисък бал,защото иначе се закриват паралелки...
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
така е..Първоначално написано от mArMaLaDkA
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Не знам за София,ама в Бургас от Морското,Корабостроенето и Английската по-пропаднали едва ли има.В Английската 75 % са само чалгари(аз поне така съм чувал),а за Морското и Коработо едва ли има смусъл да говоря.А да и Автото-там са направо елитки.![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
abe kvo mu e propadnaloto na 26to we da vi sera na putkite ov4ari skapani
Точно това..Първоначално написано от spleskanqk
То цялото ни образование е пропаднало
Къде е 10то?Има място в класацията..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Най-пропадналото е ЛУЗКА,но друг е въпроса,че всички у-ща. в града не биват..Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..