.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    4. 2 СОУ "Акад.Емилиян Станев" 18.428 е що и старото ми даскало е попаднало в тази класация

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Имам една позната от 137 СОУ в София... Не е много тъпа по принцип (май ), ама като ги гледах на репортаж един по бТВ... Тъпа работа.

Иначе... аз кандидатствах 2008 година и тогава приемаха по 210 човека (в най-елитните гимназии в града ми). Смея да твърдя, че повечето от набор 94 сме си наистина тъпи и яко неграмотни... То с бал 29-30 влязоха бе. (facepalm) Преди в тези гимназии са влизали по 60 човека... сметнете сами, това са два нормални класа от по 30 човека!!! И децата са били по-малко, и по-отбрани са били. Та аз за щастие, попаднах в хубав клас... преобладаваме сериозните хора. Но сега 95, 96 и нагоре набори ще са си точно утайката на града... И определено тези училища вече няма да са толкова "елитни". Което си е жалко... Но ми остават още 4 години там, надявам се да изляза човек. А то зависи и от мен де.

в 21во даскалите са няма такива . Най-добрите в София сигурно не знам ама 100% в доста по "елитни " училища няма такива учители . ;]
    phah

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В 51 СОУ бала е къде по-нисък от 18... Има много по-пропаднали от посочените.

Според мен "дървото" (нз как се казва ) и 54 са пропаднали.. Аз уча в Ломоносов (НПГПТО) и не е чак толкова зле, но има какво да се изисква..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    ...убочението в училищата...

Какъв е този глагол бре?

Интересно ми е как ще го спрегнеш...

Аз ще се УБОЧА
    Ти ще се УБОЧИШ...

Абе незнаех, че и Попов е в тази класация, тази година ще съм там влязах с бал 24

Абе, само 3-ки, ако имаш бала ти е 19, как ше има бал 18,500?Защото, нали всичко под 2.99 е двойка, а двойка имаш ли не може да кандидатваш?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1.В повечето случаи бала при първо класиране е доста по-висок от втория..При второто класиране смъкват доста,за да има приети ученици и за да се "запълнят" паралелките в дадено училище....

2.Това,че приемат с нисък бал не означава,че училищата са пропаднали..Напротив,точно пък в тези училища обучението е на ниво..
    Учителите се опитват да научат децата на нещо..

3.Дори ако приемем,че тези училища са пропаднали,може пък в тях да има доста по-амбицирани ученици,в сравнение с "елитните"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    В Бургас най-нисък е балът в Морското - 18.429
    Хах, то и при Автото е същата работа.

Това ,, че приемат с нисък бал не означава ,, че училищата са пропаднали .. ; )

btw: и мойто го има .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Добавям ТВЪРДО 74 СОУ.. Доста пропаднало.. Също така и 140..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от bastiFan
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    В Бургас най-нисък е балът в Морското - 18.429
    Хах, то и при Автото е същата работа.
    Луди ли сте,е.В Авто,Морско,ЛУКСА и Коработо се събира хинтилигенцията на Бургазъ!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    51 СОУ беше пропаднало, сега се пооправи и е много по добре от 'елитните училища'. Смятам го дори за по-добро от 32-ро СОУ *настоящето ми* по ред причини. 25 СОУ е много пропаднало, известно ми е, че там влизат хора с 2ки на изпитите. Тея кварталните по Люлин, Младост и де да знам още къде също са пропаднали. 93 (не знам к'во е СОУ ли .. ) в Гео Милев също е много зле. Като го видях и си останах така
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Ломоносов,137-мо и 95-то са най-пропадналите от тая класация,ако трябва да си говорим за нещо друго освен балове и ала-бала...
    95-то е в моя квартал и там влязоха половината от най-големите двойкари от стария ми випуск.Ломоносов-същата работа.И от там имам много бивши съученици.137-мо е близо до другото ми даскало.И там е голяма мизерия.
    21-во го мислех за много хубаво даскало,честно казано.Една моя бивша съученичка учи там и казва,че е много добро.Строго и т.н.
    79-то също мислех,че е добро...
    П.П.-Най-пропадняшкото училище,което знам аз е 24-то.В квартала ми е и имах познати от там и просто ... без коментар.
    И по Люлин има много пропаднали училища...
    Fashion is my passion.

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Честно казано бала с,който приемат не е от толкова голямо значение.Тези от МОН няма много актуална информация за състоянието на убочението в училищата
    Аз пък да ти кажа, че е от значение. Специално за 26-то имам сериозни наблюдения и откровено си е ебало майката. от 8-ми клас не се пишат домашни, не се влиза в часовете и повечето учители са ок с т'ва. И като почнете с т'ва..."Балът няма значение, не значи, че училището е пропаднало, точно там всичко е на ниво, в уж елитните гимназии са пропадналите деца на този и онзи..." Щом една гимназия е елитна, 'начи не е напразно. Има такива, които лежат на стари лаври, има и такива, в които просто си има традиции и правила. И от първия вид да е дадена гимназия пак ще е по-добре от училище номер с 9534850983490. Всичко си опира до определеното училище и възпитаниците му.

Re: 15-те най-пропаднали училища в София

Цитирай Първоначално написано от impassive7
    Класацията е взета от РИО-София град. Данните показват минималния бал за влизане след второ класиране (какво остава за трето, сигурно ще приемат с бал 16 )

1. 26 СОУ 18.214
    2. 108 СОУ "Никола Беловеждов" 18.231
    3. 95 СОУ " Проф. Иван Шишманов" 18.249
    4. 2 СОУ "Акад.Емилиян Станев" 18.428
    5. 97 СОУ "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ" 18.517
    6. 79 СОУ "Индира Ганди" 18.517
    7. СГХСТ 18.713
    8. ПГЕА 18.767
    9. 137 СОУ "Ангел Кънчев" 18.784
    10. ПГХВТ 18.804
    11. 21 СОУ 18.856
    12. ПГТЕ "Хенри Форд" 18.876
    13. З9 СОУ "Петър Динеков" 18.894
    14. НПГПТО "М.В.Ломоносов" 18.912
    15. ПГАВТ "А.С.ПОПОВ" 19.034
    Миналата година учих в No.15
    Вече даскалото ми не попада в тази класация,умирам от кеф

Аз 7 години съм била в 79то СОУ .Не мисля че е чак толкова пропаднало....Поне това в което ще бъда го няма в класацията .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    51 СОУ беше пропаднало, сега се пооправи и е много по добре от 'елитните училища'. Смятам го дори за по-добро от 32-ро СОУ *настоящето ми* по ред причини. 25 СОУ е много пропаднало, известно ми е, че там влизат хора с 2ки на изпитите. Тея кварталните по Люлин, Младост и де да знам още къде също са пропаднали. 93 (не знам к'во е СОУ ли .. ) в Гео Милев също е много зле. Като го видях и си останах така
    Пф сериозно?Тва ми е старото даскало...гледам,че като материална база добре са го направили мръсниците,точно кат се изнесох и сложиха дограма мама имм да еба...Пък чух,че директора е гей. Абе...гей или не явно добре си върши работата.

Иначе...приятеля ми учи в 108мо и познавам няколко човека от там.

Пфф.. Тая година бях в N#12 ама вече НЕ! ! !
    Само,че ме мъчи един въпрос... Ако те изгонат от пропаднало даскало тва значхи ли ,че си пропаднал ?
    Всеки може да напикае пода, бъди ПИЧ насери тавана.. ! ! !

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Vilsy
    Всички училища са зле в момента,дори и НПМГ. Приемаха деца с бал 21.Като погледнем реално във всяко едно училище има такива,които учат и такива,които не.(има го дори и в елитните гимназии).Има и една друга подробност-всичко зависи от директора,но да не забравяме,че като ни мързи да учим пропадаме.Според мен всяко училище би могло да е пристижно,но това зависи и от учениците.Примерно ако в СМГ влезнат глупаци,които изобщо не учат... скоро ще започне да се уронва престижа му.Да не забравяме,че сега има криза с малкото деца и всички училища приемат деца с по-нисък бал,защото иначе се закриват паралелки...
    Тъкмо се чудех къде сме математиците в класацията СМГ и НПМГ трябва да водят по алкохолизъм. На състезанията само се конкурираме кой ще напълни повече легла в токсикологията в Пирогов.
    Защо закачат миловидните квартални училища, не знам.

Град
    Ивагакуре
    Леле, гледам класацията и си викам "Е сега ако видя мойто училище, ще се гръмна!", но го няма
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

DamtiHam
    Guest
    Абсолютно съгласен съм с класацията, обаче 2 СОУ се пооправи в последните години. Трябва 24 да бъде добавено в топ 5.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си