- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- И пак за готвенето
Аз миналата седмица правих картофени кюфтенца и моите станаха хубави, само дето мъжа ме накара да ги правя с майка ми, за да не объркам нещо и само да разваля картофите (заради една извара, която стана на грудки, ама то било, защото не била хубава самата извара). Уф
П.С. iiirish, ти си се омъжила?
Кремче, ти всъщност твоите как ги правиш?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
НеПървоначално написано от Nadelina
Защо реши, че съм?
![]()
Страхотно е. Това бялото какво е?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Разбити белтъци със захар и ванилияПървоначално написано от Wrathchild
От тази сутрин:
http://img685.imageshack.us/i/91300870.jpg/![]()
Мм.. изглежда много вкусен този кекс-торта, де да можех и аз така като експериментирам и да ми се получава "нещо, което да се яде".Първоначално написано от iiirish
Аз обичам повече тестените неща и месото.Любимото ми ястие е пица,но много обичам пиле с картофи,пиле на грил и разни такива..убожавам и тестени неща..в нас обикновенно се готви нещо с месо..понякога и нещо тестено..![]()
Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Оо, каква хубава темаАз обожавам да готвя, дори работих като готвач известно време. Ето някои от нещата, които съм снимала
КАК ДА НАМАЛЯ СНИМКИТЕ???
Еклери:
Шоколадов мус:
една от любимите ми салати:
Зеленчуци с ориз
Двечките:
Палачинки
Телешко с мащерка и картофи
Пиле в соев сос с карамелизирани моркови
Пържолки с картофи
Роладини с няколко вида сирена без Маги
Картофена клем супа
Палачинкова торта, всички много я обичаме
И Шарлотата, която направих за моя 19ти рожден ден
Вкъщи не се старая особено, тряба от ресторанта да ви снимам нещо като почна пак работа. Ако някой иска рецепта за нещо да пита. Мога също и да сготвя нещо по поръчкаДайте ми на мен да готвя!
![]()
Sigrina, страхотни неща си постналаПросто огладнях
![]()
Но с какъв пълнеж правиш палачинковата торта?!Аз все ще се опитвам да правя и все си мисля, че като тръгна да я режа ще се разпадне и се отказвам
![]()
ПУСНИ РЕЦЕПТАТА И ЗА ТАЯ ШАРЛОТА, ЧЕ ЛИГИТЕ МИ ПОТЕКОГА ПО НЕЯ :P
Ето две домашни тортички и от менЕднакви са, просто украсата им е различна.
И едно набързо скалъпено сладкишче Фалшив ГарашСтана невероятно вкусен, макар и малко тънък
![]()
![]()
Ох, мерси и твоите торти са уникални!
Палачинковата торта - общо взето с каквото има.
Примерно задушени в масло гъби (нарязани на тънко), руска салата (домашна), печена червена чушка, 2 вида филе (примерно пражка шунка и филе №2 на Житница), топено сирене... Каквото имаш. А за да не се разпада трябва просто всичко, което слагаш вътре да е нарязано надребно, палачинките ти да са по-дебелички и евентуално може малко майонеза да сложиш, за да се слепят палачинките.
Аз не слагам вътре майонеза (само в руската салата) и отгоре я намазвам с майонеза, за да я покрия така с настърган кашкавал. Между всеки 2 палачинки слагаш каквото обичате да хапвате вкъщи и ги редуваш. И така, много е лесно.
А за шарлотата - довечера ще постна рецептата, защото сега нямам време![]()
Благодаря за разяснението по палачинковата торта![]()
Ще чакам Шарлотата![]()
Sigrina би ли разкрила какво слагаш в тая палачинкова торта![]()
Просто аз