- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- може ли да се кандидатства в френската след 8 клас
Въпроса ми е дали може да се кандидатства в френската гимназия /става въпрос за пловдив/ след 8 клас? Sorry ако има такава тема но аз нищо не намерих...
Надявам се някой да ми отговориМного ще съм му благодарна
![]()
I LiKe mOnEy
Аз немога да ти отговоря,но може би гугъл ще може.![]()
Айде успех със търсенето.
![]()
като не можеш не пиши беПървоначално написано от selens
мамо колко си проста..
Мерси за комплиментаПървоначално написано от Nakadah
,но не мисля,че въпроса и е аз дали съм проста,така че и твоя отговор не е много на място.Аз просто и казах къде може да намери по-точна информация.
аз па ще ти кажа къде можеш да си намериш приятелиПървоначално написано от selens
У ТУРЦИЯ ТВОЕТО РОДНО СЕЛО !!!
радвам се че най сетне си се разкарала от моята държаваПървоначално написано от selens
и си си отишла в село турция!!!
Нев езикова гимназия се кандидатства само след 7 клас
Ако не си влязла след 7 ми клас в френската можеш да отидеш в добрич да кажем там в френската, испанската или каквото ще да е и след това да се преместиш в твоя град.
малко се съмнявам
поне в Бургас не може
ама ,най -добре
отиваш в училището и питаш ..
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мерси за отговорите![]()
I LiKe mOnEy
Не, не може..само с изпити след 7-ми клас се влиза в езикова гимназия..Но примерно, ако учиш в друга езикова, можеш да държиш преравнителен изпит и така да влезеш (:
и аз така знам ,че езикови може само след 7 клас .. за жалостПървоначално написано от SummerDream
ама като искаш да научиш езика отиваш на курс![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Може,но е трудно.Има деца от там които отиват в чужбина,но трябва да знаеш езика на нивотот на тези,които са го учили там 1 година.И да отидеш по-рано да говориш с директора/ката
мерси за отговорите![]()
ами sp33der колко по - рано може да отида да говоря с директора/ката ,,, sorry ако вече ставам нахална но никъде другаде не намерих инфо![]()
![]()
I LiKe mOnEy
Можеш.
Аз също щях да се местя и имах реален шанс,но се отказах накрая.Винаги се освобождават свободни места-все на някой се случва да замине или разни такива неща.Просто проверявай в сайта на училището или в самото даскало-там при таблото със съобщенията.Полагаш изпит- устен и писмен по 1ви чужд език / в твоя случай френски/ и вече зависи ако искаш да кандидатстваш след 9 10,11 клас напр и изпит по втори чужд език.
Мога да ти кажа,че познавам хора,преместили се така и дори в едно от най-реномираните училища в София в топ 3 беше наистина лесно да се влезе.
Аз осъзнах,че е тъпо да се преместя,макар че имах възможността.
Както и да е успех.Пиши ми на ЛС ако имаш въпроси ;]
не може да се кандидатства във френската след 8 клас
охх к'во доживах да видяПървоначално написано от Nakadah
![]()