.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Въпрос за кървене след секс.

Syjelqvam za kirilicata prosto mi se precaka pc-to...

Ta . vaprosa mi e e sledniq:

S priqtelkata mi pravihme seks i ne se sluchi nishto .. pritesnitelno. Na drugiq den obache tq se oplaka ot karvene i ot nqkakvi si kafqvi petna.
    Na vtoriq den syshto ima kyrvene. Ot pritesnenie i kupih i 1 eskapel... ta nqkoi ima li idei na kakvo moje da se dylji tova neshto ? I ima li za kakvo da se pritesnqvame

мн ли ти е дълъг ?
    It`s my party come on every body (dance)

bih kazal .. normalen

Град
    Maina Town
    Ами ако е девствена, ако е правила секс преди това 1-2 пъти само пак може да прокърви и още др причини. Ескапела е бил ненужен по добре да си беше дал парите за гинеколог.. Хапчето само и уврежда организма. Идете на лекар за всеки случай може да е от мн неща дано не е нищо сериозно Успех
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Алооо тоя ескапел за Лакта ли го имате?
    Нормално е да става бе, човек. И при момичетата, с които съм бил е ставало. Няма какво да се косите.

Abe.. ne me pritesnqva kyrveneto a tezi kafqvi petna koito se poqvqvat .. na mnogo mesta chetoh che tova sa edni ot parvite priznaci za bremennost

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от acerfan
    Abe.. ne me pritesnqva kyrveneto a tezi kafqvi petna koito se poqvqvat .. na mnogo mesta chetoh che tova sa edni ot parvite priznaci za bremennost
    Ама не на втория ден!!!
    И може да са признаци за много други неща, не само за бременност! Трябва да я наблъскаш с хапове и инжекции ли?

Град
    Maina Town
    Може да и е дошъл цикълът... Понякога има кафяви петна първия или последния ден..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

emi ne mislq che cikala moje da i doide na 18tiq den .. a i razbira se che neiskam da q typcha s kakvito i da e hapcheta.. prosto e dosta pritesnitelno, razbiraemo e mislq..

Град
    Maina Town
    emi ne mislq che cikala moje da i doide na 18tiq den .. a i razbira se che neiskam da q typcha s kakvito i da e hapcheta.. prosto e dosta pritesnitelno, razbiraemo e mislq..
    Цикъла може да и дойде когато си иска и причините за тфа са мнооого.. Просто идете на лекар и ще разберете
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Таити
    и като и е 18ти ден какво... то може и на 15тия да и дойде това е прекалено относително.. най- добре отидете на лекар за да сте сигурни че всичко е наред успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Пловдив
    Аммммм как да го кажа по-дискретнооо........Твоето момиче може да е по-тясна и ако и даваш мн мн зор тъй става, от там вече ,че мястото е деликатно остава рана ,която при всеки полов акт се възобновява иииии от том е къвенето-неможе да зарасне-....пък петната вече може да е са от вс ,зависи къде точно са - най-малкото може да е инфексия или някви гъбични инфикции.

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Нормално е да става бе, човек. И при момичетата, с които съм бил е ставало. Няма какво да се косите.
    Ох, брат.. Как обичам Лакта.. Жалко, че вече няма или поне аз не съм виждал. ;[

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    В Билла ги продават!!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    В Билла ги продават!!!
    ООО.. Непременно утре ше си зема.

Град
    ВаРнАаАа
    Оспамихте тематаа

АВТОРЕ: при положение ,че има кръв нормално е да има и кафяви петна..се едно казваш "на нея и дойде ,ама на гащите и има червени петна" ...
    Ако сте се панирали толкова идете на лекар. Така и не ни каза тя колко пъти е правила секс!!

Град
    София
    "кафяви петна" = КРЪВ ..... ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ БЕ .. СЕДНАЛ ТОЙ ХАПЧЕТА ДА Й ДАВА .... ти не си в ред .....
    Марио

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Пич ... Ам ... Тея хапчета нещо не ми допадат ... Е па ти малоумен ли си ... Бременна била , ем като сте го правили за 1ви път (така предполагам) т'ва си е нормално ... И на моята и дойде на другия ден ... 10 дни по-рано , ама не си казах "Леле , ама ся те е бременна , чеки к'во ще правя ся ..." и не ходих за хапове и работи ... Леле ... Изхаби си хапчето - повече да не си и дал! 1во идете на лекар да поразпитате и тогава му мислете! Не може просто така - чули сте за нещо , прочели сте нещо случайно и айде... Мислете бе хора! Нищо и няма, не е бременна!!! Научете нещо и тогава правете секс!!!
    Станислава

Девствена ли е била ?

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Attenti0n
    Девствена ли е била ?
    добър въпрос ..

Град
    У нас Си (=
    Може, може.
    На една приятелка й идва на 2 седмици от горещините и е на лекарства.

Град
    plovdiv
    ако ти е много голям може и за това или просто от всичко може да стане.не сте първите

Еми ходете на лекар и това е, ние не можем да направим нищо друго за теб тук. И не и купувай други хапчета преди да сте се консултирали с лекар.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

има си гинеколози за атя работа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си