- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко съвети относно слагането на фон дио тен
Имам на Флор Мар, но той запушва порите страшно много... а пък искам тея дни да се гримирам, защото ми предстои нещо. Та въпроса ми е мога ли да си направя проблем от един път с него...тъй като кожата ми не е в цветущо състояние? Или ми препоръчайте някакъв друг, който наистина не запушва порите???
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз съм доволна от антибактериалния на Манхатън.Много е лек, покривен, и не запушва порите.Никой не разбира, че съм с фдт. Около 10 лв е, няма да се ръснеш кой знае колко, а и ше останеш мн доволна. (( Ако не си го използвала вече, де )).
Не не... не съм. Само на Флор Мар, който е отвратителен бай дъ уей. Ще го потърся тенкс.Първоначално написано от koshtramba
![]()
Цветът ми е Ванила, просто пасва страхотно, и интересното е, че освен че е лек, супер малко количество ти трябва, за да си сложиш на едната бузка, примерно.Буквално една мн мн мн мъничка точица.![]()
препоръчвам ти първо да научиш как се пише, после да си го слагаш където и да е.
Good girl gone bad
Знам как се пишеПървоначално написано от toy
Спокс. Просто съм с фонетична и не сметнах за нужно да го пиша както трябва... не е кой знае какво
![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Good girl gone bad
Напълно съгласна и аз съм много доволна от него също така и от този на Maybelline Affinitone.Първоначално написано от koshtramba
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
На каква цена е? Антибактериален ли е?Първоначално написано от kobrichka
Този определено е най-добрият когато се мажех използвах него,прикрива перфектноПървоначално написано от koshtramba
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
12 лева е. Не е антибактериален май, но пишат, че хидратира и предпазва...Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Не знам и двата са хубави, макар и този на Манхатън да не съм го ползвала лично аз, съм виждала на приятелки. Не мога да преценя кой е по - добър.
Мерси, мацки. Утре ще проверя![]()
Аз слагам на Виши, покрива идеално и е незабележим. Е вярно, малко по-скъпичък е, но си заслужава.
Е, да той вече е перфектен. И аз го имам, клиничен е, не запушва порите, покрива перфектно, но не смях да го предложа, защото не знам до колко е склонна да се охарчи, защото й трябва за една вечер...Първоначално написано от Pliok0019
Иначе все пак, 28 - 30 лв, има го в аптеките.
Да, като е за една вечер няма смисъл. Аз издържам с една опаковка около 7-8 месеца, при положение че слагам почти всеки ден.Първоначално написано от Goddess
Бих дала наистина за този на Виши, но просто не искам да си тормозя кожата. Трябва ми за един път... или за специални случаи. Мисля да пробвам с този на Манхатън. Ще го потърся. Просто ми трябва нещо леко, което покрива добре... но да не си личи много много.![]()
Сладурко аз също бих ти препоръчала Vichy \/ До колкото разбрах кожата ти не е в идеално състояние, а този ФДТ който аз използвам е за матиране на кожата. Според мен парите си заслужават дори кожната ми лекарка ми го препоръча
![]()
антиибактериалееен и ше ти излезнее през носа цената .. изобщо не се впрягай щом ти е за веднъж си вземи на Манхатън както казаха и по - горе .. иначе и ИМПАЛА съм чувала че са добри . а един наистина антибактериален е около 60 - 70 лева така че no sense![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
И моя е същия ( и цвета даже) ии съм доволна от негоПървоначално написано от koshtramba
![]()
Аз използвам на Impala и не си слагам много често ноо...и съм доволна от него :P
А за лятото защо не използваш пудра? Аз в момента слагам антибактериална пудра,с минерали.Покрива идеално,много по-добре от предишния ми фон дьо тен,беше Affinitone (незнам дали се пише така ;Д) на Мейбълин.За лятото е по-добре по-лек грим.![]()
До сега бях с на Ревлон в едно стъклено шишенце. 19 лв е и покрива идеално, обаче е аааадски тежък, в смисъл, че се трие много-много трудно. Обаче след 24 часа още го има, така че ако ти трябва траен-това е. Не прави проблеми с кожата.
Много зависи от типа на кожата! Аз имам по-мазна кожа и съм ползвала Импала (има по-плътно покритие, но запушва порите и е доста мазен, защото е на мастна основа); Флор Мар (има средна покривност, но става на петна и запушва порите); Манхатън - ванила (има мн лека покривност, но ставаше на петна независимо дали го нанасях с пръсти, тампон за фдт или четка); От Орифлейм съм ползвала 3 вида фдт: от серията Джордани Голд (има лека покривност); от серията Вижънс (това си е направо вода с боя, има мн лека покривност и седи на петна); от серията Орифлейм Бюти- матиращ (има средна покривност, матира много добре кожата, не съм забелязала да запушва порите, мисля, че е най-добрият вариянт от Орифлейм, ако имаш мазна-комбинирана, лъщяща кожа)
Сега ползвам на Ревлон КолорСтей за комбинирана-мазна кожа, има плътно покритие, и матира много добре, но е сравнително тежък (зависи пак с какво и колко нанасяш), много е труден за отстраняване, обаче пък 24 часа не мърда... нали за това е КолорСтей.
Ти, ако искаш по-лек, но с добро покритие и да не запушва порите пробвай минерален фдт...много марки имат вече такива ...МаксФактор, Ревлон и др. (а и мисля, че има и по-евтини).
Мнението ми за различните марки фдт по-горе е лично мое, от моя личен опит... просто го споделям!![]()