.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Крем Здраве

Здравейте!
    Обезкосмих си триъгълника и бикини линята с кола маска.Триъгълника ми почервеня ( ),но това не ми е проблем.На бикини линията ми се появиха пъпчици.Днес отидох до магазина,за да купя крем `Здраве`.Ако го мажа с този крем възможно ли е да се махнат?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    да и аз имам някакви пъпчици странни и ги мажа с кремчето а пък ш видим дали ще стане нещо

Ахм,и аз ги мазах 2-3 пъти , ш видим дали има ефект
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Супер фен Аватара на dead_princess
    И лосион можеш да слагаш,няма значение..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И на мене ми излизат такива пъпчици...Мажа ги с крем Здраве и ги няма
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    И на мене ми излизат такива пъпчици...Мажа ги с крем Здраве и ги няма

Голям фен Аватара на Dollystar
    Какъв е тоя крем Здраве много съм чувала за него и все казват, че има ефект. Колко струва? На коя фирма е? Кажете малко подробности. + Само в аптеките ли го има?
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Крем "Здраве" можеш да си закупиш от парфюмерия, магазин за домашни употреби(нали там е тюрлю гювеч), в хранителните магазини също го има. Струва някакви стотинки. Супер мазен и гъст.

Как си мажете пъпки с това нещо? Няма ли опасност да ви се запушат порите? Аз помня, че като малка го имах и ми беше отвратително противен.

оо крем здраве е перфектен за такива пъпки на мен много ми помага ,, като имам гадна пъпка на лицето като я намажа с моето кремче на другия денн е изсъхналааа щще ти помогне :P
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Крем "Здраве" можеш да си закупиш от парфюмерия, магазин за домашни употреби(нали там е тюрлю гювеч), в хранителните магазини също го има. Струва някакви стотинки. Супер мазен и гъст.

Как си мажете пъпки с това нещо? Няма ли опасност да ви се запушат порите? Аз помня, че като малка го имах и ми беше отвратително противен.
    +1 Също така този крем е за лице !!!

Той тоя крем и за дупИ става, ама не става дума сега за това, а дали помага за пъпки, циреи, лишеи и етц.

Той тоя крем и за дупИ става, ама не става дума сега за това, а дали помага за пъпки, циреи, лишеи и етц.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    О колко хигиенично да менкаш ..дупи ..лице.. дупи.. лице

Е, ти няма вечно да имаш циреи по задника.

Еми..наистина много го хвалят и аз реших да го купя Струва 1.60 лв. (поне моя е толкова)

40мл е моя и би трябвало го продават във всякакви магазини.А много или малко да слагам ,за да мине по-бързо(егати въпроса...)

Е, помня, че беше в една синя кутийка, сега може и да са го променили.
    Слагаш... достатъчно. То е достатъчно гъст и труден за нанасяне. Не е нужно да слагаш пластове - кожата ще си попие, колкото й е достатъчно.

Голям фен
    ще се махнат да

Оо да, от него ще ти минат .От както се помня винаги е имало такъв крем у нас , може друго да няма , ама крем 'Здраве' задължително.
    И какви са тия глупости - 'Бил за лице' -пише против кожни раздразнения , ако иска в задника ще си го сложи и после на лицето , не е важно къде ще го сложиш , а хигиената .. Шегуването ви е напълно безсмислено , защото този крем помага за абсолютно всичко .. Нещо с което много други фирми не могат да се похвалят .. Утвърден е на пазара ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

това е крема

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    ^точно
    аз го ползвам след епилатор /вече когато се сетя.,защото и със и без него за 1 ден се оправят, но тоя 1 ден /

Хора този крем е някакво чудо! пъпките ми минахаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си