- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Перфектният подарък за едно момче
според мен е трудно да избираш подарък за противоположния пол и особено за момчетата за това моля давайте мнения и помагайте![]()
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
абе не зависи от пола а характера бе....!![]()
Излез гола от торта.![]()
Гарантирано ще се зарадва на теб в оскъдни прашки , и вместо сутиен - 3-4 см червена лента около гърдите с панделка отпред на едната гърда - да може сам да те разопакова
Никой не може да ме убеди че има по идеален подарък за едно момче![]()
Темата е показателна, какво мислят за нас жените!
Перфектния подарък за един мъж е екскурзия в далечния Изток. Да обогати културата си.
Крайна точка на пътуването - Тайланд, където да му изгние уя от eбане!![]()
Grumpy old madman
Е значи все пак стигнахме до консенсусПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Изглежда, че се оказа, че форума е пълен със секс маниаци![]()
Както и да е, или излез от торта, или му подари комплект - автършейф, дезодорант и т.н., определено ще го хареса![]()
Кажи му че имаш една много палава и перверзна приятелка, която си пада по тройки. И я докарай при него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
винаги подарвам колан, портфейл, или дреха.
Моят има рожден ден тези дни и мисля да му взема риза.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И като заговорихте за секс се присетих нещо:
- Какво е ануса при момичетата?
- Бонус !![]()
Помисли над това!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
на мен като ми подарят такова ме избива на агресияПървоначално написано от Lucho
![]()
^Като ти подарят 10 човека един такъв комплект отнемайкъде(нали така се пишеше уж), как да не издивееш?
налиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
като цяло обичам нестадартни подаръци (дори да е простотия...пак е по-добре)
Мен ме изнервя и пари да ми подарят, понеже все не ми остава време след рождения ден да се разхождам по магазините, а парите пък паралелно си вървят и докато се наканя вече нямам особено много за харчене.![]()
ем нэ вече е тъпо и банално да подаряваш парфюми и афтершейвове за тва нещо по разл искам![]()
Може да му подариш кола или мотор с дистанционно управление. На каквато и възраст да са, винаги се радват на такива неща.![]()
Иначе по морето бях видяла едни дървени жабки, отгоре беше издълбано нещо като... абе, не мога да го обясня, но на това нещо се прокарваше една пръчица и от цялото нещо се възпроизвеждаше звук като от жаба. Супер ефектно и готино. Аз взех такава жабка на братовчед ми, понеже се чудех какво да му взема за спомен, пък е малко големичък вече за плюшки, а колички/трактори и багери си има предостатъчно.