Красиво е, но ако си над 12 год. няма да се забавляваш толкова, просто атракциите са за по-малки деца.
Планът е разделен на 4 зони плюс 1 която е главната улица Мейн Стриит Ю.С.Ей където се намират магазините.
От дясно е Frontierland, пресъздава Дивия Запад. Влакчето на скалата изглеждаше добре, но точно тогава не работеше, обиколката с корабчето е интересна. Къщата на духовете (F9) е едно от местата които най-много ми харесаха., имаше едно момче пиколо в асансьора беше симпатично, но ми извади акъла като ми направи една физиономия,. качваш се на едно влакче- седалки на релси и гледаш, но говорят на френски естествено.
От ляво на входа е Discoveryland там задължително ще посетиш Space Mountain (D5), това е единствената атракция за по-големички от която се изпитва някаква тръпка. Honey, I Shrunk the Audience е зала в която гледаш филм (вкарват те във филма) в 3D -Скъпа, смалих децата.
Минеш ли замъкът влизаш в Fantasyland- Алиса в страната на чудесата, Дъмбо, Питър Пан...най-децкият кът там се намират въртящите се чаши.
И Adventureland -Индиана Джоунс, Питър Пан...тази част като че ли не ми хареса.

Носи достатъчно пари, закусвалните не са евтини, а в магазините има много готини неща. Планове има на входа на поне 5 езика.