- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без език да я целуна?
Искам да целуна едно момиче с което флиртувам, но не знам как да я целуна - с или без език. Ако я целуна без език може да се изложа. Но ако я целуна с език може да стане по-зле, ако тя е неподготвена. Моля, отговорете бързо.
You know so much about nothing at all!
Благодаря за изключително полезният отговор, богат на информация.Първоначално написано от mArMaLaDkA
You know so much about nothing at all!
май си яко влюбен, щом ти пука толкова много...
It`s my party come on every body (dance)
С език ... близни я онбреПървоначално написано от ThePhilosopher
Така хич нЕма да се изложиш
![]()
Вкарай ти езика мощен,
вкарай чесън снощен,
не я жали жената,
извади и ти сливята.
S ezik :PПървоначално написано от ThePhilosopher
![]()
![]()
без ако тя иска нещо повече ще разбереш
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Като за първи път, предлагам без.. освен ако тя не поеме инициативата *със* ..
Целуни я със , бъди смелВсичко ще бъде на ред мисля , ако тя е нормална ..
+1 адашке! Моята първаПървоначално написано от ver0nika_
беше със език,но като се замисля,щеше да ми е много по-комфортно,ако преди френската целувка имах малко опит с по-обикновените целувки -само по устните. Само ако тя тръгне да ти пуска език можеш и ти да се включиш
![]()
+1 от менПървоначално написано от ver0nika_
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Да.
Вкарай тук- таме, някоя храчка..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Без .. ии от там вече ще разбереш дали иска нещо повечее .. ако нети прасне шамар .. до 1 минута деиствай![]()
![]()