- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- какво има след смърта
Май не си чел нищо за метода Силва..
Говоря за истинската вяра в Бог.![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Е да, вярно, че е въпрос на лични открития за живота... Но едни мислят по един начин, а други по друг и всеки си има своя теория, която да обеснява защо мисли така. Но според мен, няма точно една теория, която да отговори дали има живот след смъртта и следователно няма точен отговор на този въпрос. ( така го обясних, че...Първоначално написано от Nam3less3
)
Така е.Първоначално написано от babylove
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
В ежедневието думата теория се използва като синоним на мнение, догадка, предположение или хипотеза. В този смисъл, теорията не се основава на факти, или с други думи, не изисква съответствие с достоверно описание на реалността.Първоначално написано от babylove
има каквото си избереш.
само ако четяхте пиеси...
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
има ковчег и червеи
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
добра логикаПървоначално написано от PurpleDream
Ти пак май си чел и нищо не си разбрал...Първоначално написано от ZipFail
![]()
Нека се позамислим малко над факта, че не би могло нещо толкова могъщо съществуващо толкова години нещо наречено "човечество" да е толкова просто с всички необясними неща в него.
50% от нещата в живота не можем да си ги обясним, дори и елементарното , защо усещаме аромат и вкус например, имаме физиологическата нужда да ядем, но защо пък ни трябва да усещаме какво е и какъв е вкуса му ? Ние хората далеч не сме толкова просто нещо, колкото приема почти всеки от нас, поради факта, че просто си живее живота, който все някога ще свърши ( в което няма нищо лошо) и след чиито край обаче, няма как да няма нещо ... Не може да е толкова елементарно и лесно ... и най-вече безсмислено, едва ли се раждаме, живеем толкова години само за да умрем и да наторим почвата, че да растат дръвчета ... Няма как това необяснимо и неразгадано нещо - животът, да е толкова прост и лесен ...![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
е не е ли вярно?Първоначално написано от DimovB
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Абе каквото и да си говорим, дано скоро не разберем какво има "там"![]()
Няма здгробен живот.Просто умираме и се разлагаме
Абе много тъпо ще се изкажа ама какво да се прави![]()
Според мен тряаа да има нещо след като умреме.Дори и душите само да ни обикалят по къщите..Трябва да има нещо.Не мога да си представя като умре някой и като го погребът да си седи там в ковчега и да си мирише...Някък си сякаш като умре човек няма какво да прави...Иии душата напуска тялото ии прави нещо...Или пък се прераждаме в нещо друго или знам ли има доста да поспорим по този въпрос и така.
Абе дано не се случва скоро да разбираме какво е!
SunnyTime, не е задължително човек да има душа. Ако натуралистичния възглед за света е правилен, то не сме родени поради никаква специална причина и сме просто уникални химични реакции, които не са нищо необичайно.
Дори да умре целия живот, Вселената продължава да съществува, демек, Вселената не е създадена за живот.
Всички сме направени от звезди![]()
Audio ergo sum
Нов свят,където тялото ни прониква след разлагане.
Нещо,като божествен мир и хармония царят в него.
wut?Първоначално написано от Shia
Правилно разсъждава момичето. Замисли се настрана от всичко, просто се приема, че умираш и после те няма. Никакви проблеми, мир, абсолютно спокоиствие. Не случайно се казва "почива в мир". Оставаш си част от необятната вселена. Пак е вид съществуване. Нищо не се губи... И ако разводняваме темата в този ред на мисли, важно е какво ще оставиш на останалите след смъртта си, не говорим само за материално наследство...Първоначално написано от SolusChristus
не помня дали съм отбелязвала мнението си в тая тема ...
според мен НЯМА задгробен живот
След смъртта следва едно НИЩО .![]()
Много ми се иска да има нещо,ми вие предстаате ли си,след като нали... и само чеерно значи никога никога никога повече нищо да не видиме и само черно и нищо нищо,не мога да обясня как се депресирам докато го обяснявам .
и мен ми се иска ама...Първоначално написано от britzy
![]()
Няма да осъзнаваш дори черното, споко. Страха от самата смърт е най-голямата глупост.Първоначално написано от britzy