- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- какво има след смърта
[quote="amk933"][quote="Nam3less3"]Първоначално написано от ArrowsOfDeath
А можеш ли да си представиш, че те е нямало, преди да се родиш? Логиката е същата![]()
И на мене много ми се ще истинският живот да започне след смъртта. Но за всеки случай нека си изживеем тоя, земния, по възможно най- добрия начин, да се застраховаме един вид![]()
Също ми се струва, че всяка теория е възможна, т.е. - някои се прераждат, други отиват в рая или ада, някои бродят като духове на земята и т.н.![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Първоначално написано от AiKaTa
А дали това се отнася и за животните и изобщо за всички същества?
Дали има рай за хлебарки на пример![]()
Надали човекът е в основата на всичко
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Не знам как си цитирал, обаче не съм го писал онова аз![]()
Audio ergo sum
много искам да има нещо хубаво..
Кръв,черва и хруптящи вокали!
намам мнение по въпроса но ще ви разкажа нещо.Преди време в Русия бяха пускали нещо като сонди на хиляде метрипод земята и когато го изванили от дупката излетяла птица а от там се чували някакви зчуци такива на пъшкане и такив се едно измъчват някого.Теорията е 4е това е ада!!!![]()
![]()
Аз снощи гледах филма "Константин" (ако някой го знае) и повече от необходимото се замислих какво става "после"Някой казват, че ада и рая са тук на земята... кой знае. Сякаш не мога да си представя един ден просто да затвориш очи и вече да те няма... да не чувстваш вече нищо, да не усещаш нищо...
просто да се изпариш все едно, че нищо не е било
![]()
![]()
Но пък все си мисля, че няма нищо невъзможно. Как например Вселената е безкрайна?! Как изобщо може да има нещо, което няма край?!
Според мен няма безкрайни неща, то колкото и да е голямо все трябва да свършва някъде, нали?! И ако свършва какво има от там нататък? Нищо?! Или нещо?! Та мисълта ми беше, че както казах по-горе няма невъзможни неща. Зависи колко и в какво вярваш.
ТРЯБВА да има нещо...задължително е да има нещо...не може всичко да свършва със смъртта...
Мм едва ли е нещо интересно. Стой си на гъза.. като дойде време ще разбереш. : ))
ТРЯБВА, но няма... Иска ни се да има, но няма. Човешката фантазия и простотия са безкрайни.Първоначално написано от Proudly1912
След смъртта има погребение, в случай естествено, че ти ти или близките ти могат да си го позволят или пък на някого му пука за теб и би заплатил за погребението ти иначе днешно време направо си се разлагаш като бездомно куче изхвърлено в контейнер... Майка им капиталистическа, СДС-то е виновно!
след смърта няма нищо. Просто край, Game over. Въпреки това силно се надявам да има нещо, но никои не се е върнал от гроба да каже
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
След смъртта има разложен труп и ковчер,ако не е качествен ковчега може и някое растение да поникне от обогатената от плътта ти пръст.
Ами този в главата ти напримерПървоначално написано от padnaloblak
![]()
енергията във вселената не се губи,
съзнанието е вид енергия.
най-вероятно има прераждане