.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 114 от общо 114
    Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    [quote="amk933"][quote="Nam3less3"]
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Аз мисля, че след смъртта се прераждаш. Просто не мога да си представя, че няма да ме има вече.

А можеш ли да си представиш, че те е нямало, преди да се родиш? Логиката е същата
    И на мене много ми се ще истинският живот да започне след смъртта. Но за всеки случай нека си изживеем тоя, земния, по възможно най- добрия начин, да се застраховаме един вид

Също ми се струва, че всяка теория е възможна, т.е. - някои се прераждат, други отиват в рая или ада, някои бродят като духове на земята и т.н.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    Нека се позамислим малко над факта, че не би могло нещо толкова могъщо съществуващо толкова години нещо наречено "човечество" да е толкова просто с всички необясними неща в него.
    Не може да е толкова елементарно и лесно ... и най-вече безсмислено, едва ли се раждаме, живеем толкова години само за да умрем и да наторим почвата, че да растат дръвчета ... Няма как това необяснимо и неразгадано нещо - животът, да е толкова прост и лесен ...

А дали това се отнася и за животните и изобщо за всички същества?
    Дали има рай за хлебарки на пример
    Надали човекът е в основата на всичко
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Не знам как си цитирал, обаче не съм го писал онова аз
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на vesinka899
    много искам да има нещо хубаво..
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Голям фен Аватара на stelit0
    намам мнение по въпроса но ще ви разкажа нещо.Преди време в Русия бяха пускали нещо като сонди на хиляде метрипод земята и когато го изванили от дупката излетяла птица а от там се чували някакви зчуци такива на пъшкане и такив се едно измъчват някого.Теорията е 4е това е ада!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    Аз снощи гледах филма "Константин" (ако някой го знае) и повече от необходимото се замислих какво става "после" Някой казват, че ада и рая са тук на земята... кой знае. Сякаш не мога да си представя един ден просто да затвориш очи и вече да те няма... да не чувстваш вече нищо, да не усещаш нищо... просто да се изпариш все едно, че нищо не е било Но пък все си мисля, че няма нищо невъзможно. Как например Вселената е безкрайна?! Как изобщо може да има нещо, което няма край?! Според мен няма безкрайни неща, то колкото и да е голямо все трябва да свършва някъде, нали?! И ако свършва какво има от там нататък? Нищо?! Или нещо?! Та мисълта ми беше, че както казах по-горе няма невъзможни неща. Зависи колко и в какво вярваш.

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    ТРЯБВА да има нещо...задължително е да има нещо...не може всичко да свършва със смъртта...

Град
    ForSaken city (:
    Мм едва ли е нещо интересно. Стой си на гъза.. като дойде време ще разбереш. : ))

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Proudly1912
    ТРЯБВА да има нещо...задължително е да има нещо...не може всичко да свършва със смъртта...
    ТРЯБВА, но няма... Иска ни се да има, но няма. Човешката фантазия и простотия са безкрайни.

След смъртта има погребение, в случай естествено, че ти ти или близките ти могат да си го позволят или пък на някого му пука за теб и би заплатил за погребението ти иначе днешно време направо си се разлагаш като бездомно куче изхвърлено в контейнер... Майка им капиталистическа, СДС-то е виновно!

след смърта няма нищо. Просто край, Game over. Въпреки това силно се надявам да има нещо, но никои не се е върнал от гроба да каже
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Супер фен Аватара на Shia
    След смъртта има разложен труп и ковчер,ако не е качествен ковчега може и някое растение да поникне от обогатената от плътта ти пръст.

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    о да човек е кълбо от енергия.. а тя както знаем не се губи а се преобразува... следователно като се разложи тялото някое дръвче ще преобразува енергията и ще роди две три ябълки
    Физическите закони не важат в нефизическия свят
    ти ме уби... колко по физически свят искаш от планената Земя и биосферата и ... тцтцтц
    Ами този в главата ти например

енергията във вселената не се губи,
    съзнанието е вид енергия.
    най-вероятно има прераждане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си