- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли опитали с същия пол
бих опитала
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Ами целувала съм се с момиче само ....
Иначе да подкрепя по горния пост момче с момче който се целуват е сууууупер сладко .. ,но само да се целуват ...
HE
Евала, само така! Май верно си единственият обачеПървоначално написано от gigaherz
А по темата.. момиче съм и не, не бих..
![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
НЕ!
що не ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Oх...НЕ НЕ И НЕ
След 5 - 10 години всички ли ше са обратни бе![]()
Ай спрете с тъпите теми уе хора! Къдет и да вляза .. от тъпи по-тъпи теми...![]()
п.п : Не можете ли да разберете ,че мъжа и жената са създадени един за друг![]()
Оф .. има прости хора.. много даже...![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Бих шибал педерас за супееееееееееееееееееееее ер мн пари.
А ти знаеш ли, че си ми адски противна с т'ва си поведение. Не разбирам, популярна ли искаш да станеш в форума и всички да те харесват или к'во?..Първоначално написано от elito0o0o0
Във всяка тема, която съм видяла до сега, ако някой преди тебе е писал, че е тъпа или че има друга такава, ти веднага трябва да си натресеш своя коментар относно това "колко тъпи теми ще правите още"..![]()
А и не си ли малка, за да влизаш в тоя раздел?..
Сори за офтопика..
От къде знаеш, че е хубаво.. да не си пробвал?Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
От къде знаеш, че момче и момче е гадно да не си пробвал?
Първоначално написано от ScionOfStorm
емии нз може би![]()
Аз пък бих проблава. Нито съм лесбийка, нито би, просто ми харесва да експериментирам.
П.п. Относно това дали темата е тъпа, или не - аз не виждам нищо лошо в нея. Хората изказват своето мнение и това е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Евентуално бих ама само при положение, че момчето е сууупер секси и се изключва анален секс.
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
На същото мнение съм, все пак животът е прекалено кратък, така че трябва да се пробва от всичко - както в секса, така и в други сфери в нашето съществуване... Е има риск да ти хареса нещо и после наистина става сериозно, ама кво ти пука, така или иначе всички ще умрем...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Седя си тука пред компа и си чета форума, и знаете ли какво си мисля?
Винаги съм смятала че хетеросексуалните хора ненавиждат хомо и би сексуалните, но вече си мисля точно обратното (с някои изключения).
Нашата държава милата ни родина "България" взема да се оправя. Преди едно 10 години аз разбрах че си падам и по момичета (би) в моя малък град беше доста трудно да си го признаеш. Всички смятаха че това е ненормално, но аз го признах и не го отричам до ден днешен. От година и половина си имам сериозна приятелка и си живеем заедно и ми е добре да ви кажа, така че относно хомосексуалноста, не искам да ви обеждавам да пробвате, просто да приемате избора на другите хора и да не мислите че щом са различни, значи не са хора и не заслужават да живеят!
Всичко в този живот е МАТЕМАТИКА!
m0miii4e s m0mii4e ... mm ne sam mislila ..![]()
![]()
0ba4ee m0m4e i m0m4eeee![]()
towa 6te e brytalno
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
да,но много ще ме е страх да не ми хареса пове4е от това да го правя с мом4е![]()
I can't stop myself from loving you <3
Правила съм го с момиче и ... често се заглеждам по момичета.. не бих казала че съм би сексуална, но определено не отказвам целувка с жена. Който е пробвал,знае защо.![]()