.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 179
    бих опитала
    Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Че аз постоянно правя разни неща с хора от моя пол! Излизаме, говорим си, ходим на кафе и т.н. Даже живея заедно с човек от моя пол...
    Мхм + това,защо момче с момче да е гнусно след като вие момчетата искате да гледате как се целуват и опипват 2 момичета,защо и ние момичетата (тези който искат) да не искаме да гледаме как се целуват 2 момчета?

+1

Ами целувала съм се с момиче само ....

Иначе да подкрепя по горния пост момче с момче който се целуват е сууууупер сладко .. ,но само да се целуват ...

Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    НЕ! НИКОГА!

И аз съм може би единственият,на който лесбийските изпълнения не му харесват.
    Евала, само така! Май верно си единственият обаче А по темата.. момиче съм и не, не бих..
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Oх...НЕ НЕ И НЕ
    След 5 - 10 години всички ли ше са обратни бе

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ай спрете с тъпите теми уе хора! Къдет и да вляза .. от тъпи по-тъпи теми...

п.п : Не можете ли да разберете ,че мъжа и жената са създадени един за друг
    Оф .. има прости хора.. много даже...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Бих шибал педерас за супееееееееееееееееееееее ер мн пари.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ай спрете с тъпите теми уе хора! Къдет и да вляза .. от тъпи по-тъпи теми...

п.п : Не можете ли да разберете ,че мъжа и жената са създадени един за друг
    Оф .. има прости хора.. много даже...
    А ти знаеш ли, че си ми адски противна с т'ва си поведение. Не разбирам, популярна ли искаш да станеш в форума и всички да те харесват или к'во?..
    Във всяка тема, която съм видяла до сега, ако някой преди тебе е писал, че е тъпа или че има друга такава, ти веднага трябва да си натресеш своя коментар относно това "колко тъпи теми ще правите още"..
    А и не си ли малка, за да влизаш в тоя раздел?..

Сори за офтопика..

Re: Бихте ли опитали с същия пол

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    ЗА МОМЧЕТА С МОМЧЕТА СЪМ АБСОЛЮТНО ПРОТИВ!!!! НО момичета С момичета Е ДОСТА ХУБАВО
    От къде знаеш, че е хубаво.. да не си пробвал?

Супер фен
    Град
    България

Re: Бихте ли опитали с същия пол

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от FEN_FEN
    Бихте ли опитали да правите нещо с хора от същия пол за момчета с момчета и момичета с момичета
    ЗА МОМЧЕТА С МОМЧЕТА СЪМ АБСОЛЮТНО ПРОТИВ!!!! НО момичета С момичета Е ДОСТА ХУБАВО

От къде знаеш, че момче и момче е гадно да не си пробвал?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

емии нз може би

nope в никакъв случай (м)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз пък бих проблава. Нито съм лесбийка, нито би, просто ми харесва да експериментирам.
    П.п. Относно това дали темата е тъпа, или не - аз не виждам нищо лошо в нея. Хората изказват своето мнение и това е.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен
    Град
    Sofia
    Евентуално бих ама само при положение, че момчето е сууупер секси и се изключва анален секс.
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Аз пък бих проблава. Нито съм лесбийка, нито би, просто ми харесва да експериментирам.
    П.п. Относно това дали темата е тъпа, или не - аз не виждам нищо лошо в нея. Хората изказват своето мнение и това е.
    На същото мнение съм, все пак животът е прекалено кратък, така че трябва да се пробва от всичко - както в секса, така и в други сфери в нашето съществуване... Е има риск да ти хареса нещо и после наистина става сериозно, ама кво ти пука, така или иначе всички ще умрем...

Град
    кърджали
    Седя си тука пред компа и си чета форума, и знаете ли какво си мисля?
    Винаги съм смятала че хетеросексуалните хора ненавиждат хомо и би сексуалните, но вече си мисля точно обратното (с някои изключения).
    Нашата държава милата ни родина "България" взема да се оправя. Преди едно 10 години аз разбрах че си падам и по момичета (би) в моя малък град беше доста трудно да си го признаеш. Всички смятаха че това е ненормално, но аз го признах и не го отричам до ден днешен. От година и половина си имам сериозна приятелка и си живеем заедно и ми е добре да ви кажа, така че относно хомосексуалноста, не искам да ви обеждавам да пробвате, просто да приемате избора на другите хора и да не мислите че щом са различни, значи не са хора и не заслужават да живеят!
    Всичко в този живот е МАТЕМАТИКА!

m0miii4e s m0mii4e ... mm ne sam mislila ..

0ba4ee m0m4e i m0m4eeee towa 6te e brytalno
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

да,но много ще ме е страх да не ми хареса пове4е от това да го правя с мом4е
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    В.Търново
    Правила съм го с момиче и ... често се заглеждам по момичета.. не бих казала че съм би сексуална, но определено не отказвам целувка с жена. Който е пробвал,знае защо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си