.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Караш се с 1 , сички се сърдят

Здравейте!! Значи аз и един фр се скарахме даже оште малко и до бой штеше да се стигне !!! и нали ние си стоим 3 момчета и там нешто се закачахме и ето на стана караница голяма (пусувахме се и такива) и нали сме 3 момчета и нали ние се посуваме там и другото момче започва да защитава това с което се карам нз зашто като се има в предвит че той започна първи тази караница и нали тфа момче застана веднага на негова страна и просто нз защо може би защото мму е по добър фр !!! и нали аре прибрах се сичко 0к и ислизам аз вчера да ги видя и те там се събрали компанията момчета и аз нали отивам и тея др без ништо да сам им напраел почват да се ебават с мене заштото момчето което играеше ролята на защитник им е казало.. и нали сички спр ме изнервиха и нз защо как стаа тоя номер бе тфа момче нека го наречем защитника нали има някакв си по голям респект а аз нямам такъф да кажем да се държи съпер добре с тях даржи се нормално кат го изнервят ги посува абе с секи се държи както си знае !!! и откаде този респект как го е получил бе ? нали не е някаф дето ги бие наред той кажи речи се бие колкото мене аз даже може и да го набия !!! ама нз държи се спр наперено и всички сме на 1 възраст там почти сички аз тъка се държа с пишлеменцата които са с 2-3 години по малки от мен !!! нз .. кфо да прая да почвам да се заяждам и аз ли просто искам и мене тъка да ме оважават нз просто дано да сте ме разбрали и моля без тъпи постове и да ми викате тос ебахти тапака и нешто от тоз род !!! просто ВСИЧКИ ВИНАГИ СА НА НЕГОВА СТРАНА !!!
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Да те Оважават?
    ROCK
    ON!

Re: Караш се с 1 , сички се сърдят

Цитирай Първоначално написано от profear
    нз .. кфо да прая
    ...учителката ти по БЕЛ е за каторга.
    Male

ами ... нищо не разбрах от историята ти ! Казваш едно после се връщаш към друго думи от типа на "нали " навсякъде , но ако не бъркам отиди се извини на оня и проблема ти е решен

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    ами ... нищо не разбрах от историята ти !
    аз па дори не я четох

Град
    In your dreams..
    Мда. И аз нищо не разбрах.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    ами ... нищо не разбрах от историята ти !
    аз па дори не я четох
    +1
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Просто го набий
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Хъ... много си деградирал, няма майтап... За тебе няма ли пунктуационни знаци и правописни правила?

Иначе кво толкова се палиш - ще ти се еб*ват 2-3 дни и ще спрат... Недей се впряга...

И вземи да си преразгледаш приоритетите... Вместо да преценяваш кого можеш да биеш и кого не, вземи си "набий" в главата нещо от учебника по български език за 4ти клас!

Град
    Стара Загора
    бтв.... на колко си

Стига сте ми тикали в лицето тези телетъбиси! Казах ви, че не пуша мусака, защото хладилникът ми има ташаци!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Тъпа работа.И аз съм в тълпата,които не са разбрали изобщо за какво става въпрос.

Съветче-Авторе,оправи си Language bar-а.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Neverland
    да видим дали съм разбрала: скарал си се с някакво момче и останалите (момчета) от компанията ти са го защитили, и ти се чудиш защо са го направили, и от къде е този респект? първо помисли дали не е прав, защото може и в теб да е вината - ако си от онзи тип, който не признава своите грешки. ако не е това, значи въобще не си го слагай. уважението, и приятелството въобще, е нещо, което се гради с години и за миг просто може да рухне, но ти не се надявай на това. просто се постарай да се държиш добре с останалите и мисля, че ще изградиш точно този респект, който желаеш. колкото до тези момчета, аз не бих се занимавала.
    You're one of God's mistakes...
    you crying, tragic waste of skin.

Град
    Сливен
    Значи първо наистина не те знам на колко си ама от написаното трудно се разбира какво искаш да ни обясниш По въпроса..както казаха по-горе вероятно момчето е право в случая и затова са на негова страна.Смятам и че би трябвало да се замислиш,дали е правилно да се държиш с "пишлеменцата" така,ти каза че били 2-3 години по-малки от теб,пък се отнасяш с тях по този начин,сякаш са по-малко хора.И какво?Виновни са че са се родили по-късно от теб ли?В случая виждаш какво им е на тях, и не е хубаво да се държат така с теб,нали?Иначе е възможно да си предизвикал с някои свои постъпки това отношение и сега затова така,отиди при момчето с което сте се скарали да се разберете и готово..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    иди го напОсувай и него, ама не майка, ам на кораба-майка... ако напишеш грамотно за какво точно сте се карали... ще е мноооооого добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си