- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На каква възраст пропушихте?
на предната страница се обясняваше колко било досадно да ти теглят лекции , ся в момента ти кво прайш? "ейй, не правели неща.." бла-бла. стегни сеПървоначално написано от storex
За първи път съм опитвала на 6 годинки. После първи клас изядох една кутия с цигари и от тогава не съм близвала.
Не, не, не си разбрала, на мен "не прављ неђа, които нљмат смисзл" ми ѕву`и като лекциљ, аѕ лекции ђе иѕнасљм като стана доцент хихи, сори ѕа нераѕбираемиљ еѕик, ама фотени`ната аѕбука е прецакана на тољ лаптоп и пиша с босненска аѕбука ппппппПървоначално написано от Celence
добре, не обичам да правя неща, в които не намирам смисъл.Първоначално написано от storex
Не пуша.![]()
Първоначално написано от ILoweSea
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
от 7ми клас почнах ... тва правии... 14 годишен ... но сега мн рядко паля цигара, само за купончето![]()
аз пропуших в края на 8ми клас,значии на 15 някъде :P
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
става и си тръгва? тия пепелници трябва да се съобразяват с нормалните хора, не обратно. като искаш пуши, като искаш се друсай, квото искаш прави. никой не е длъжен да се заразява покрай теб или да ти диша отровите.Първоначално написано от djuki
Не пуша..иначе пробвах за пръв път в 7ми клас.. демек почти 14,но това беше само ПРОБВАНЕ и нищо друго.Веднъж!Не мисля скоро да пропушвам...
всички които не пушат са смотаняци и не са готини!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
мри бе задръстенПървоначално написано от Disrespect
Така поправено вече мнението ти вече мога само да го уважа, мерси за поправката :ППървоначално написано от EarthShaker
![]()
Пробвах в края на 4 клас за първи път ..;ДД
ии после в края или средата на 5 започнах интензивно ..ии досега си пуша и ми доставя суперско удоволствие ..:P
![]()
You and me could make the world jealous...<3
I Love You!
на 10, за около 10 минути![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Не пуша! Спортист съм!
Повдига ми се от цигарен дим, боли ме глава и ми тече кръв от венците.
Постоянно буча на баща си да не пуши, защото това ме дразни и най-лек дим да усетя ми става зле. Нека се маха и пуши на двора, а не на терасата, защото пак го усещам.
Running is my drug and I am overdosed ..
доставя ти заболявания на една редица органиПървоначално написано от MiMenCetY
Не пуша!
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от justt
От 2 години не съм пипала цигара,на 11 пробвах за първи път на 13 пушех 1 месец или два и после на 14 изпуших няколко цигари и оттогава не.![]()
![]()
Хм, ми в 6-ти клас пробвах за първи път. После известно време си мислех, че съм много яка. Не съм пушила системно, а като се събирахме някъде.
От по - миналата година не съм..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...