- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как изглежда вашата стая и тази на вашите братя и сестри?
Обзавеждане,цвят,мебели и тъйййй
Каква е любимата ви вещ в стаята....
Стени в бебешко лилаво+син таван + бял ламинат и розови мебели![]()
![]()
Любима вещ..ммм,албуми
със снимки
и те така..
![]()
Обичайното - легло, бюро, стол, шкаф
Любимото нещо в стаята ми? Сестра ми![]()
Мн бледо лилави стени,бял таван,щори,шкаф,бюро,компют ър,легло,стол,едно огромно цветеи мн мн плюшени играчки
. Любимата ми вещ е една плюшка и компа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми розови стени, бял таван , плюшени играчки , легло, гардероб и бюро . Любемо нещо едно плюшена кученце![]()
Деля стаята заедно с брат ми - тоест има две легла, две бюра - едното с компютъра, другото, където уча. Гардероб, щори, пердета, две етажерки - едната моя, другата на брат ми. Килим и едно висящо нещо като етажерка, обаче от плат, за слагане на разни джунджурии. Стените са в бледожълто, с бял таван и паркет.
^^ харесва ми..
моята изглежда..нормално
голям гардероб, бюро, масичка, диван, легло, рафтове за книгите, рафт за списанията, картини, плакати, дъска за съобщения на стената.. и т.н.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
моята стая е бебешко жълто с кант синьо и жълто ,паркет-син,таван-бял,любимата ми вещ-шкафа с дрехи и козметика,бижута![]()
Еми оранжеви стени,таван и врата,Бюро,компютър,телевизор,шк афове,легла,щори ;д прозорец о.О оранжев килим с червено и жълто ....от всичко тука най-много обичам пц-то ии леглото си
![]()
ми 2 легла + комп + голям гардероб + шкаф + много плакати + огледала а пък любимаста ми вещ е компа и плаката на Bullet![]()
Bitch! >.<![]()
ауууу колко сте стиснати ми качете по някоя снимка![]()
2 легла, вграден гардероб, камина, бюро, лаптоп, 1 стол, 2 табуретки, гооляма секция, зелени стени, 2 часовника и 1 залепен календар на ЦСКА![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
1 жълта, 1 оранжева и 1 синя стена...
2 легла.
1 маса.
бюро за компютър.
2 гардероба
1 секция.
2стола
обзавеждането е синьо.
едно време беше по-яко... някакво разхвърленоимах плакати по стените, по секциите имаше всякакви ненужни неща, които харесвах...
а сега е някакво подредено![]()
2 легла
2 бюра
диван
3 гардероба
тоалетка с голямо огледало
секция
и всякакви глупости
Бели тапети с черни цветя, тъмен ламинат към сиво мебелите и те така и вишневи тънки пердета, любима вещ нямам
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Цветна...![]()
carry a smile all the while (:
1 стая е за двамата .. и е с шарени тапети бял таван .. предмети: бюро, компа ми , ТВто , колоните , 2 легла , 1 огромен гардероб, 1 малко шкафче ии други![]()
http://img81.imageshack.us/i/009mqb.jpg/ ест торбичката на Terranova e най - важна![]()
http://img44.imageshack.us/i/010gao.jpg/
http://img19.imageshack.us/i/011mmq.jpg/
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Голяма бежови тапети , спалня секция бюро лап топ шкафчета тоалетка ..![]()
Бели тапети с малоумни картинки, голееми прозорци, много плакати - по стените, по шкафовете и по вратата, бюро, библиотека, 2 легла, гардероб XXXXL (за да побира сичко)
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Розова е :P.. стените са в розово и лилаво а мебелите са розово + бяло и са на розови цветчета.. паркет и окачен таван с лампи с дистанционно оправление
.. канапенце и табуретка.. гардероб, бюро със секция отгоре, легло
, нощно шкафче, лаптоп и т.н. На сестра ми стаята е същата само че зелена
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
аз спъ в една стая с брат ми.. напъст голяма![]()
..какво може да има в една детска стая.. два кревата, бюро,гардероб,масичка
![]()
I'd come for youu .. <3
Стените бебешко розово и бебешко лилаво /скоро сменям в ярки - оранжево и зелено/ .
Едно легло с вдигащ се механизъм , ракла , секция , телевизор , климатик , бюро с компютъра , 2 принтера , един факс, лилав мега як попюлей , стъклена масичка във формата на сърце за списания и лакове на нея , розов стол във формата на ръчичка,уредба иии .. Не знам , парно, вертикални щори , външни щори ,тераса , врата
със стъкло , всичко е ново обзавеждане , чистичко и спретнато по мой вкус , а й супер якото килимче в розово , лилаво , червено , зелено , жълто , оранжево и какво ли още не ярки цветове на цветчета и линиики .. Плакат на Майкъл Джексън и малък на Д-р - Хаус , грамотите ми също са залепени на стената ,, всичко е вътрешна изолация и паркет .. а и 2 голями нощни лампи - розови ., АБЕЕЕЕ пълна реклама
![]()
,,
Какво обичам най - много - ами цялата стая !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.