.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Много правене на секс...?

Замислял съм се дали има болести които се причиняват от много правене на секс,защото днеска стана дума за това и сестра ми вика,че от много правене на секс можело да имаш болки в главата или нещо подобно и за това реших да попитам(предполагам че тя се бъзика),но дори и да е така все пак искам да знам

Не я познавам сестра ти
    Според мен ти си този,който има болки у мозъка

Цитирай Първоначално написано от graceless
    Не я познавам сестра ти
    Според мен ти си този,който има болки у мозъка
    Цитирам: Много секс на млади години увеличава риска от рак на простатата!

При проучването /публикувано в специализираното издание "BJU International"/ се установява, че повишен риск от заболяване на рак на простата има най-вече за мъжете, които в периода между 20-тата и 40-тата си година са водили особено интензивен сексуален живот. Те са уязвими в много по-голяма степен от връстниците си, които са били по-въздържани в сексуалния си живот.

Това засяга на първо място мъжете, които на възраст между 20 и 30 години са еякулирали между 20 и 30 пъти на месец или дори по-често. Причината е във високата хормонална концентрация, която е свързана с по-усиления полов нагон. А именно хормоните възбуждат растежа на раковите клетки.

Сексът след 50 е полезен

На границата между твърде многото и по-малкото количество секс са били определени като най-уместни 12 сексуални контакта на месец - става ясно още от проучването на изследователите в Нотингам. По отношение на риска от заболяване либидото играе по-скоро неутрална роля между 40 и 50-годишна възраст. А от 50 нататък честотата на сексуалните контакти започва да играе положителна роля по отношение защитата от заболяване от рак.

Все пак още не е докрай изяснено на какво се дължи увеличението на защитните сили с напредването на възрастта. Предположенията на учените са, че при секс в простатата се освобождават натрупаните отровни вещества така, че около жлезите се образуват ракови клетки.
    ПП. И без повече неподготвени постове ако може...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mtveSlick
    Сексът след 50 е полезен
    ако го вдигаш .........

Град
    ВаРнАаАа
    Moже да доведе и до цистит

Re: Много правене на секс...?

Замислял съм се дали има болести които се причиняват от много правене на секс,защото днеска стана дума за това и сестра ми вика,че от много правене на секс можело да имаш болки в главата или нещо подобно и за това реших да попитам(предполагам че тя се бъзика),но дори и да е така все пак искам да знам
    Сам прецени:
    28-годишният руснак Сергей К. почина вследствие секс-маратон, от който хванал гангрена на пениса и издъхнал в адски мъки от отравяне на кръвта, съобщава Life.ru. Живеещият в Подмосковието Сергей правил секс в продължение на 12 часа в тройка с лина А. и Галина З, които му платили 4350 евро, ако успее да ги задоволява без прекъсване 12 часа. Сергей го държал вдигнат цели 8 часа без стимулатни, след което налапал няколко хапчета виагра. Аля и Галя му дали обещаните пари на 12-ия час, но пенисът на Сергей вече бил посинял и те го закарали в болница. Въпреки опитите на лекарите да спаднат отока с лед и инжекции, вече гангрената била обхванала еректиралия член

Град
    Пловдив
    само не разбрах какво общо има главата
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Ми от прекалено мислене, като правиш секс се иска стратегия има си точно място за нападане.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sme6ko123
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Ми от прекалено мислене, като правиш секс се иска стратегия има си точно място за нападане.
    хитър си ... аз си мислех, че докато правят секс се блъска на мацката главата в стената ...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    И защо само за мъжете Значи ние да се стискаме а момичетата да се чукат като невидели

Няма да стане !!

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    Сексът след 50 е полезен
    ако го вдигаш .........
    Е защо да не го дигаш ти пък

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    И защо само за мъжете Значи ние да се стискаме а момичетата да се чукат като невидели

Няма да стане !!
    Става дума за наистина много секс :P :P :P

Супер фен Аватара на maybelline

Re: Много правене на секс...?

и сестра ми вика,че от много правене на секс можело да имаш болки в главата или нещо подобно
    Болки в коя глава? В едната от двете със сигурност...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Хора , наистина ме отчайвате вече ... Иде ми да се гръмна Бъти и идиотите разбираш ... Нищо няма да ти стане , ако ебеш. Ся да няма 23 часа да ебеш по цял ден бе ебахти ... Когато правиш секс , ако те боли глава - минава ти , ако ти има нещо - олеква ти , развиваш и по-голям имунитет с/у инфекции , а не обратното! Ще ебеш по цял ден и тялото ти само ще поиска да се зарази само за да спреш А бе направо не ми се мисли , то аман от такива въпроси
    www.google.bg - търси венерически болести и да видим дали ще ти се прави секс
    Станислава

Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Няма да стане !!
    Става дума за наистина много секс :P :P :P[/quote]

Става дума за 20 пъти месечно ... Това не е "много" секс ..
    Марио

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Сестрати голяма гавра си е направила с теб,а ти трябва да си много наивен за да й вярваш.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    plovdiv
    това са пълни ГЛУПОСТИ

Град
    Wonderland

чукай на воля няма да живееш 2 живота

най-много та заболи хуйовата глава ако наистина прекалиш

xaxax теб май те боли главата от слънцето

Град
    София
    По-скоро ще ме заболи главата ако не правя секс, отколкото обратното.

Супер фен Аватара на rakiQ
    1. Сексът разхубавява. Доказано е, че жена, която редовно практикува секс, произвежда естроген, което прави косата й красива и мека.

2. Намалява се вероятността да се получат дерматити и акне. При отделянето на пот порите се почистват и кожата става по-блестяща.

3. По време на секс се изгарят изключително много калории (дори и тези, които може да сте приели по време на любовната игра..сметана, шоколад...)

4. Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини в басейна.

5. Сексът помага мигновено срещу депресията. Той освобождава ендорфин в кръвта и създава усещане за щастие и лекота.

6. Колкото повече секс правим, толкова повече можем да правим. Сексуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.

7. Сексът е най-доброто успокоително на света. По-добър е дори от всепризнатия валиум.

8. Ежедневните целувки предпазват от посещения при зъболекар. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите и намаляват количеството на киселините, които разрушават емайла.

9. Сексът помага при главоболие. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.

10.Половият акт може да излекува и носната секреция. Сексът е естествен антихистамин. Може да ви помогне при астма и пролетни алергии.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Ще ви стане нещо, при това хубаво. То ако производителите на гуми правеха гумите си от полови органи, щяхме да имаме неизтриваеми гуми!

Абе правете повече секс всичко е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си