.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

AVON & ORIFLAME краста ли са те ?

ха...
    Наистина мислиме ли когато поръчваме от тези списания с бляскави корици ... и продукти изглеждащи голями и подканяшти да ги купим ... със бисока ,задраскана цена и отдоло с червен шрифт ,нова по-ниска цена ... Когато поръчваме замисляме ли се в/у това че мойе да отидеме до някоя козметика в която мойе да видиме продуктите , да ги вземеме в ръцете си и да ги тестваме . Но не е съштото ...нали , неизвестното ни привлича повече както и изненадата + факта че поръчката 6те ти бъде донесена на крак в малко хартиено пликче .

Град
    Под слънчевите лъчи...
    и с ква цел е тази тема?

Де по каталозите да имаше и правописни речници.

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Прочети и постовете в "Снимка на вашата козметика" да видиш какво значи грешки.. Тук си е направо грамотна!

какво е ва6ето мнение качествени ли са тези продукти , и заслужава ли си да ги купуваме ?

подяволите ако имате мнение по темата го напи6ете ако не ,не пи6ете тук ... много добре знаете 4е е от керализатора както виждате дори пи6а със 4 и 6

мислите ли че ако бях неграмотна 6тях да уча в колеж ?

това конкурс по правопис ли е или място на което 4овек може да разпуска пи6еики глупости .... или тук влизат само комплексирани тиинове ?

Според мен са боклуци.

видя се колко си грамотна, колежанке - керализатора
    иначе смятам, че всеки е свободен да купува това, което иска.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MyDuality
    подяволите ако имате мнение по темата го напи6ете ако не ,не пи6ете тук... много добре знаете 4е е от керализатора както виждате дори пи6а със 4 и 6

мислите ли че ако бях неграмотна 6тях да уча в колеж ?

това конкурс по правопис ли е или място на което 4овек може да разпуска пи6еики глупости .... или тук влизат само комплексирани тиинове ?
    Какво искаш да пишем,след като незнаем целта на тази тема..
    Добре,щом учиш в колеж не те ли научиха,че по дяволите се пише отделно ПО и ДЯВОЛИТЕ
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на mokka
    Колкото са я научили каде се намират Ч и Ш на клавиатурата.
    Не е лесно да се ползва "керализатор".

Голям фен Аватара на Vincitore
    Понякога се зарибяваш , и то доста. Аз понякога съм така , но има и моменти в които нищо не си харесвам в каталога Различно е - имат и някои сполучливи работи , имат и боклуци. Но в никакъв случй не си поръчвам каквото ми падне - ей така за да има нещо поръчано.

значи най-добре е да пробваш с LR ..мн яко е ... и продуктите са наистина ефективни .. бяха показали рани на диабетик които немогат да се излекуват как с напръскване и ала бала раните зарастват и аз невярвах но сама се убедих .. вярно по-скъпо е от ейвън и др обаче има мн полезни неща с АЛОЕ !!

От Ейвън и Орифлейм съм ползвала само продуктите на Ейвън. Така е, както каза Vincitore. Попадала съм и на супер сполучливи неща, и на адските боклуци. Имало е неща, които са ми понасяли, и такива, които не са. И това е напълно нормално. Същото може да ти се случи и с някаква супер скъпарска козметика.

ЕДИТ: LR пък ми е крайно безизвестна марка.

Град
    София
    преди години ползвах нещо /не помня на коя от двете фирми беше/, но не бях очарована. някакъв лосион за тяло май беше...както и да е, нямам намерение да ги ползвам отново.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз ползвам много неща на Ейвън, и съм доволна...

Мега фен Аватара на teenems
    аз купувам само като има намаления
    иначе - НЕ !
    гледам дезодорант
    75 мл- 8 лв
    баси
    аз ще си купя 2246456 по -хубав за 3-4-5 лв
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

стават, не са нищо особено

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Аз ползвам много неща на Ейвън, и съм доволна...
    +1
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Прочети и постовете в "Снимка на вашата козметика" да видиш какво значи грешки.. Тук си е направо грамотна!
    уфф айде стига сте правили забележка. Сбъркала е и какво? какво ви пречи на вас? различно е да пишеш на белият лист, друго е да пишеш на клавиатурата.
    А и знаете ли откъде е тя? Тук има доста хора които вече живеят в чужбина и са позабравили езика.

А по темата : те са като наркотици Трудно е да не се пречупиш от хубавият дизай по лъскавите странички и ниските цени. Аз по едно време всеки месец си копувах, но за щастие се оправих от тази "краста" . И да, много не качествени са

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Бе зарибявка си е, ама то има огромно значение дистрибуторът, на който си попаднал
    Иначе аз си взимам честичко, най-вече Avon

нищо особено
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Бе зарибявка си е, ама то има огромно значение дистрибуторът, на който си попаднал
    o дааа Ако си попаднал на някой който постоянно те обеждава колко хубаво било това, колко хубаво било онова, ти ще се изкушаваш още повече и идва "крастата"

Супер фен Аватара на lDoLLl
    абсолютно, мене една приятелка щеше да ме разори

за мен не са.

Супер фен Аватара на pinki
    ми аз използвам и 2те марки Дистрибутор съм и на 2те марки И честно казано до сега съм била доволна , даже забелязвам, че Ейвън са си подобрили продуктите
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си