- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AVON & ORIFLAME краста ли са те ?
ха...
Наистина мислиме ли когато поръчваме от тези списания с бляскави корици ... и продукти изглеждащи голями и подканяшти да ги купим ... със бисока ,задраскана цена и отдоло с червен шрифт ,нова по-ниска цена ... Когато поръчваме замисляме ли се в/у това че мойе да отидеме до някоя козметика в която мойе да видиме продуктите , да ги вземеме в ръцете си и да ги тестваме . Но не е съштото ...нали , неизвестното ни привлича повече както и изненадата + факта че поръчката 6те ти бъде донесена на крак в малко хартиено пликче .
![]()
Прочети и постовете в "Снимка на вашата козметика" да видиш какво значи грешки.. Тук си е направо грамотна!Първоначално написано от Bianca
какво е ва6ето мнение качествени ли са тези продукти , и заслужава ли си да ги купуваме ?
подяволите ако имате мнение по темата го напи6ете ако не ,не пи6ете тук ... много добре знаете 4е е от керализатора както виждате дори пи6а със 4 и 6
мислите ли че ако бях неграмотна 6тях да уча в колеж ?
това конкурс по правопис ли е или място на което 4овек може да разпуска пи6еики глупости .... или тук влизат само комплексирани тиинове ?
видя се колко си грамотна, колежанке - керализатора![]()
иначе смятам, че всеки е свободен да купува това, което иска.
Какво искаш да пишем,след като незнаем целта на тази тема..Първоначално написано от MyDuality
Добре,щом учиш в колеж не те ли научиха,че по дяволите се пише отделно ПО и ДЯВОЛИТЕ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Колкото са я научили каде се намират Ч и Ш на клавиатурата.
Не е лесно да се ползва "керализатор".
Понякога се зарибяваш , и то доста. Аз понякога съм така , но има и моменти в които нищо не си харесвам в каталогаРазлично е - имат и някои сполучливи работи , имат и боклуци. Но в никакъв случй не си поръчвам каквото ми падне - ей така за да има нещо поръчано.
значи най-добре е да пробваш с LR ..мн яко е ... и продуктите са наистина ефективни .. бяха показали рани на диабетик които немогат да се излекуват как с напръскване и ала бала раните зараствати аз невярвах но сама се убедих .. вярно по-скъпо е от ейвън и др обаче има мн полезни неща с АЛОЕ !!
![]()
![]()
![]()
От Ейвън и Орифлейм съм ползвала само продуктите на Ейвън. Така е, както каза Vincitore. Попадала съм и на супер сполучливи неща, и на адските боклуци. Имало е неща, които са ми понасяли, и такива, които не са. И това е напълно нормално. Същото може да ти се случи и с някаква супер скъпарска козметика.
ЕДИТ: LR пък ми е крайно безизвестна марка.
преди години ползвах нещо /не помня на коя от двете фирми беше/, но не бях очарована. някакъв лосион за тяло май беше...както и да е, нямам намерение да ги ползвам отново.
Аз ползвам много неща на Ейвън, и съм доволна...
аз купувам само като има намаления
иначе - НЕ !
гледам дезодорант
75 мл- 8 лв
баси![]()
![]()
аз ще си купя 2246456 по -хубав за 3-4-5 лв
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
стават, не са нищо особено
+1Първоначално написано от Sintya
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
уфф айде стига сте правили забележка. Сбъркала е и какво? какво ви пречи на вас? различно е да пишеш на белият лист, друго е да пишеш на клавиатурата.Първоначално написано от mokka
А и знаете ли откъде е тя? Тук има доста хора които вече живеят в чужбина и са позабравили езика.
А по темата : те са като наркотициТрудно е да не се пречупиш от хубавият дизай по лъскавите странички и ниските цени. Аз по едно време всеки месец си копувах, но за щастие се оправих от тази "краста" . И да, много не качествени са
![]()
Бе зарибявка си е, ама то има огромно значение дистрибуторът, на който си попаднал
Иначе аз си взимам честичко, най-вече Avon
нищо особено
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
o даааПървоначално написано от lDoLLl
Ако си попаднал на някой който постоянно те обеждава колко хубаво било това, колко хубаво било онова, ти ще се изкушаваш още повече и идва "крастата"
![]()
ми аз използвам и 2те маркиДистрибутор съм и на 2те марки
И честно казано до сега съм била доволна , даже забелязвам, че Ейвън са си подобрили продуктите
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!