.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

досадната 'приятелка'

В последно време се сблъсках с този проблем.Моля имайте търпение..

С тази 'приятелка' се запознахме преди 2 години на рожден ден на обща позната.Ще я нарека Мария за да ми е по-лесно нататък.
    За тези две години ние сме се видяли най-много 3-4 пъти.
    Тогава много си допаднахме,и се сприятелихме веднага.
    Последните месеци тя започна да ме търси да излизаме насам-натам.
    Проблема е,че е твърде настойчива..знам ли.
    Вече разбрах,че аз със нея не трябва да имам повече контакт и се опитвам да се оттегля възможно най-тактично (макар че не съм от най-милите хора правя усилието..), но тя продължава все така да ми се натрапва.

Причина номер едно,за да искам да я 'чупя' :
    Тя е от онези малоумни фенки на Токио Хотел,които пищят дори само като кажеш,че учиш немски,разбираш и връзваш елементарно изречение.. Когато излизам с нея тя от началото до края не спира да говори като кречетало.И все за Токио Хотел или в редки случаи за нещо друго което я вълнува.Най-малкото аз не успявам да възприема и 1/8 от информацията която ми подава за части от секундата..

Причина номер две:
    Чувствам се като нейно гадже,изповедник,родител дори..
    Майка й е доста странна птица.Часът за прибиране се съобщава на мен,аз трябва да я взема и прибера вкъщи точно като гадже..
    Когато ме е канила у тях ми се е налагало да седя права в коридора по 20 минути, за да си оправи стаята. / добре като не си в състояние да посрещнеш гост не го кани забога!/
    Направи ми впечатление,че си позволява да държи тон на майка си и да й крещи в мое присъствие.Личното ми мнение е, че не е етично да си вадиш кирливите ризи пред хората..

Причина номер три:
    Нахълтва в живота ми!
    На много малко хора доверявам разни неща и когато й кажа,че не желая да говоря по дадена тема с нея се сърди като три годишно хлапе.Явно в такъв момент съм изпуснала някои доста важни неща и съжалявам..
    Поканих я вкъщи, все пак не може само аз да ходя у тях..
    Имам един шкаф който заключвам и ключа е на ключодържателя при другите ключове за вкъщи.В този шкаф има доста лични неща.. стари снимки,записи.. общо взето спомени които си искам само за мен.
    В момента в който влезе в стаята започна да бърка по всички шкафове,дори ми разфасова бельото .
    Опита се да отвори и този шкаф но след 10 секунди дърпане най-накрая стопли защо не се отваря..
    След минутка ме помоли за вода и аз разбира се отидох да донеса..
    Когато се върнах я заварих на дивана с изкараното чекмедже да рови из нещата ми.Погледна ме и каза 'готини работи имаш тук..'
    Бях меко казано бясна..
    набързо събрах нещата и ги прибрах обратно.Тук признавам,че твърде грубо й казах да не пипа където не й е работа.

Причина номер четири /последната,радвайте се..сигурне вече сте се нервирали от тия разкази../ :
    Отново я бях поканила в нас,Тогава започна едно мрънкане да излизаме следващата седмица. (време което исках да отделя на приятеля ми защото отиваше на съзтезание и исках все пак да се видим преди това).Обясних й защо няма да мога да изляза с нея.
    По това време правех пица за да хапнем нещо и отидох да я нагледам. /имам чувството че все ме дебне да изляза и да тършува из нещата ми../Да спомена че много обича да ми рови из телефона и компютъра и то точно там където съм се опитала да скрия нещо от такива като нея..
    После всичко си беше наред.Същата вечер приятеля ми се обади и ми каза че тя му се е обадила от моя телефон и е заявила че искала да ми прави някаква изненада,затова да не ме търси..
    Изражението ми беше точно такова - .
    Заради нея двамата се скарахме и така нататък,но това са други теми.

След тази тирада по-горе идва и въпоса.Как да кажа на това нагло момиче да ми се разкара от живота.
    Попринцип бих я отрязала много по-рано,но точно за нея някак ми е съвестно..
    Ако не съвет поне изкажете някакво мнение..

п.п. посредата се отказах да слагам запетайките..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Доста си е досадничка. Особено като ти се рови в личния живот - не можеш вече да търпиш такива работи!!! Кажи й, че не понасяш държанието й и най-вече да се бърка в живота ти. Все пак тя може и да има проблеми. Просто й съобщи, че можете да си останете приятелки, но само ако тя престане с всичко това. Ако не се съгласи или нещо от сорта - направо я отрежи и нека си търси друга приятелка. Също така е хубаво да се сдобриш с приятеля си, не е на добре да се карате заради такова нещо. Обясни му всичко и това е.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    < 33
    ОМГ! Абе тая добре ли е ?! Оф да знам, тъп въпрос, не е добре .. Ами другия път като те покани да излезнете и кажи , че ще излизаш с някоя приятелка, или гаджето ти , ако ти каже да я забереш с нея и обясни, че с тази приятелка не си се виждала от доста време и искаш да останете сами, за да се видите като хората ( а за гаджето, трябва да и е ясно, че няма как да я вземеш със себе си ) .. Не и вдигай като ти се обажда , не и отговаряй в скайп, ако дойде до вас да те вика кажи, че помагаш на вашите .. някви ей такива неща и тя най-накрая би трябвало да се усети, че просто не ти се излиза с нея, 'щото не може всеки път да имаш някаква работа ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на BladeDancer
    да не ти пука толкова щом е такава то човек да е добър добър ама ...
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Варна
    Говорих с общата позната и тя ми каза,че и с нея се е държала така..После открила мен и оставила нея.
    Правила съм и тези опити Весинке,но тя наистина не разбира или се прави на малоумна..? Ако й кажа нещо по-така ми се зъби и ми казва 'спри да бъдеш такъв песимист,не всичко се върти около теб и аз имам живот и аз имам нужда да се оплача малко' което е връхта на простотията..
    Kaname senpai <3

Май те ревнува от приятеля ти ??
    Доста странно се получава...
    Спри да я търсиш,когато тя търси,не и отговаряй или и кажи,че си заета или нямаш желание за нея...все пак е така,нали? :P

Град
    Wonderland
    кофти филм :/

можеш да я запознаеш с някой друг,на който да се лепне,и да те остави на мира..

или когато те търси да не и отговаряш,като иска да излизате да си заета..

или просто да и кажеш,че е досадна,нахална и че те дразни,и ако иска да сте приятелки- да се промени.

Град
    Варна
    Ама тя се опитва мен да ме променя щото съм я дразнела..
    Kaname senpai <3

ЛЕЛЕ...
    Каква е тая,бе !? Направо съм потресена..Да те скара с приятеля ти...туй най-много ме издразни /то всичко ме издразни,ама това беше просто върха на сладоледа../
    Ох,какво да ти кажа..трябва да се отървеш от нея /туй си го знаеш де /.. Ако с хубаво не става,опитай по по-суровия начин..директно й кажи всичко в очите и да се свършва..аз не бих търпяла такава "приятелка" , просто нямам думи,честно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl

или просто да и кажеш,че е досадна,нахална и че те дразни,и ако иска да сте приятелки- да се промени.
    +1 За това да я запознаеш с друг и да те остави Леле,тва аз и 1 ден няма да го изтърпя

Град
    Paradise
    Кажи и, че си си намерила по-яка най-добра приятелка и не щеш в скоро време да я виждаш. Кажи и, че е дебела (така има шанс да те намрази) и и кажи, че искаш да си с гаджето си. Като ти каже, че иска и нея да вземеш, кажи и: "Твърде си малка за тия неща, които ще правим..." (без значение дали ще правите нещо наистина).

и ти това нещо го търпиш ?
    аз ако бях на твое място бих и била шута веднага след като разбера, че се е обаждала на приятеля ми.. това е просто (нямам думи)...
    Най-добре не я търси повече, когато дойде до вас не отваряй вратата или ако има още някой го накарай да и каже, че си излязла с приятели.. Отдалечавай се постепенно от нея и ако наистина продължава непрекъснато да ти досажда си и кажи, че те дразни, че я смяташ за досадна и не искаш да общуваш повече с нея. Такива хора просто не си заслужават..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Варна
    Явно имам здрави нерви..
    Един пресен пример от днес:

*звъни ми в 4 сутринта на мобилния*
    аз: кво..ъъ?
    тя:кво праааайш? искаш ли да излизаме?да знаеш че оня диск не тръгва? *разлигавено сумтене*
    аз: кво е днес то ест утре ..та кво е?
    тя: четвъртък, в киното може да има някой филм
    аз: аа.. не става днес ще ходя някъде с мама..не знам до кога ще се бавя..
    тя: ама тва за униформите е до нас може после да дойдеш да ме вземеш..
    аз: ама аз после ще ходя с.. *забравих с кво се оправдах*
    тя: ъ ми хуу *вече ми държи тон леко ядосана че съм я отрязала..*
    аз: такова.. ии в петък имам работа с *името на общата позната *
    тя: аа супер може да излезем трите
    /а другото момиче ще ме разтреля ако се уговоря да излизаме трите../
    аз: мм по-добре питай нея,щото ние ще ходим да купуваме нещо ..и..
    тя: офф обади й се ти бе,кво ме занимаваш..
    аз: *вече почва да ми писва от тва обясняване в 4 сутринта..*
    айде обади се след няколко дни,а?
    казах че са ми заети дните..!

разговора приключва и тя ме оставя да дремя точно 3 минути след което пак звъни и отново започва да ми мрънка
    към 5 си изключих телефона.
    сега ми писа по скайп, 'сега свободна ли си'
    няма да отговоря на пък ама..
    бива ли такъв дебилизъм,казах поне 20 пъти че нямам свободно време
    Kaname senpai <3

а ти защо и вдигаш телефона ?
    няма да вдигаш повече и толкова...

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Много неприятно.Според мен колкото по-бързо и кажеш как седят нещата, толкова по-добре и за теб и за нея...Пробвай да и казваш директно всичко, без да заобикаляш, може и тя да се отдръпне от теб.Или я запознай с някаква неприятна за теб личност и може да се лепне за нея

Град
    Варна
    попринцип приятелите ме обвиняват че не вдигам и т.н.
    не знам защо вдигам.. просто предпочитам да водя разговора от колкото да заеба така гадно човека
    прекалявам с тая мойта 'доброта'..
    Kaname senpai <3

Абе не мога да разбера как ще ти е съвестно за нея, след всичкия този тормоз ?!!?!!
    На мен преди едно момиче ми звънеше буквално през минути и когато и кажа, че трябва да затварям и тя "аха, ама чакай сега да ти кажа..." и започва да ми говори за нещо. Търпях я известно време и престанах да и вдигам. Звънеше, звънеше (даже цели песни превърташе от звънене).. И накрая просто спря. Казах и че съм си била изключила звука и от тогава престана да ми звъни.

Град
    Варна
    Kaname senpai <3

Олее тая е простоо.... Аз ако бях на твое място, като ми се обади следващия път щях така яко да я напсувам по телефона Аз също попринцип съм добричка, ама само за хора, за които ми пука.. А за тая явно не ти пука, така че кажи й го в очите, да й стане гадно

просто отиди при нея,бъди твърда и й кажи че просто не искаш да я виждаш никога повече.....

няма какво да увърташ...чисто и просто й казваш да се разкара от живота ти...
    или това е твърде грубо?обясняваш й че не ти е приятно да си й като майка да ти се рови в нещата...не може да отделяш цялото си време на нея..
    ако е твърде тъпа,тогава й го казваш напраlо `къш` и готово xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

И ти имаш малка вина за това,че те преследва-каниш я у вас.Ако покажеш,че не проявяваш интерес и ти е все тая момичето ще се отегчи или поне след време ще се осъзнае.Като те кара да ходите някъде си измисляш някаква работа, а ако ти мрънка казваш,че е важно и си си направила вече плановете.Като я отрежеш няколко пъти няма да те търси.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Почни по често да и натякваш така уж случайно за това което не ти харесва у нея...не и вдигай,отказвай и без обяснение да се видите,прояви и ти малко инат!Всеки път карай все по остро докато не се отдръпне най-накрая.Според твоите мнения съм склонен да съдя,че вече е дотолкова лепка че дори да ти се разсърди няма да ти пука.Все пак то бива бива търпение но след толкова нахалство трябва да се изчерпа,прав ли съм?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl

+1 За това да я запознаеш с друг и да те остави Леле,тва аз и 1 ден няма да го изтърпя
    много тъпо..

Град
    Варна
    Тя просто е една досадна лепка.Трябва да си намери на някой друг на който да досажда и ще те остави,а до тогава може да си имисляш че излизаш с някой,а не с нея оОоОох! Ужасна ситуация Добре че не го познавам това момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си