- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- РЕШЕНО: Изпитът след 7 клас отпада окончателно !
Източник: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/0...revizira.75259Първоначално написано от dnes.bg
"Евалата, евала фандъкова" така ще си кажат от шести клас надолу, евалата, ние духахме супата, други няма да я духатКак мислите ? Трябва или не трябва да се маха този изпит ?
и това вече напълно ме убеждава,че в България просто всичко е абсурдно![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз съм ЗА, защо пък ние да държим 6 матури и отделно 2 изпита, няма и малко множко да ни стане, 8 изпита? Освен това всички до сега са нямали матури, само 2 изпита и то само в 7ми клас, ние всяка година държим по 6 матури... И всички казвате, че на матури можело да се преписва - еми не не може. Казвам го от личен опит, 4 години вече, не се преписва. Аз съм в гадно даскало и няма такива работи, какво остава за по - елитните..![]()
![]()
![]()
е,и какво от това,че махат този изпит??
колко външни оценявания,по всеки предмет трябва да изкарат..
и в края на годината пак..
ясно е,че няма да влизат сульо и пульо в т.нар 'елитни гимназии'
E браво бе...
Егати късмета, ние да сме последния випуск с изпит...
Защо все ние сме прецакани, за бога!?
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Е, добре де, като отпадне изпитът, да няма да се влиза с оценки от дипломата? Все нещо ще измислят, дали ще са матури ,или нещо различно от досегашната форма, не може просто така да се влиза в елитните гимназии. А тома пък за предучилищната от петгодишна възраст е супер тъпо.![]()
Боже,Боже!и каква е тази нова изгъзица на министърката?Напълно погрешен подход.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от NIKY
WoWww направо като кажете матури и ме заливате от смях.Това е някакво подобие на изпит,където всеки изкарва шестици,дори да не е 6,поне 5 хваща.
![]()
Първоначално написано от LiRRRa
Не сме прецакани,щото тези дето сега ще са 7 клас държат матури от 4 или 5 клас,а ние винаги минавахме "между капките".Честно казано,даже този път извадихме късмет,понеже приемат с ниски балове и дето се казва тройки да имаш,пак не е фатално,и ще се уредиш.А те,ще държат повече изпити отколкото ние, и не се стряскайте,трудни ще са си,но тоя път не само по БГ и Математика.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Да,много яко.Няма щоПървоначално написано от fenche22
![]()
То образованието в България, така или иначе, беше ясно, че ще пропадне в един момент. Изпит след 7ми клас ТРЯБВА да има. По скоро тея 'матури' в 4ти, 5ти и 6ти клас не трябва да ги има.Браво, г-жо Фандъкова, БРАВО!!!
![]()
путка мръсна, тъпа, да ти цепя кура..
Мда, след този изблик относно Фандъкова искам да попитам: Защо ПО ДЯВОЛИТЕ се блъскахме като луди цялата година, като следващите седмокласници много по-лесно ще си издраскат мястото в гимназия?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Според мен тия изпити НЕ ТРЯБВА да ги махат!Кви са тия "външни оценявания"?!То и от тях ще пропищят 7класниците,че били нз си кви.Според мен беше най-справедливо,когато изпитът по БЕЛ се състоеше в това,да напишеш съчинение по някое от произведенията,учени в 7ми клас,а математиката беше 4 задачи-2 алгебра и 2 геометрия.То ся с тия външни оценявания само каша ще стане..и после "Що не учат децата.."???![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
верно .. не е честно... само 3 випуска полагаха тия изпити .. защо не продължат и другите...
според мен махат изпитите заради дупката в бюджета, а трябва да се спестят пари някак ( сигурно не съм прав ... ) другия вариант е да намалят заплатите на учителите .. при което те ще избухнат ... на този етап не може всяка страна да е доволна : )
+Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Aз мисля, че НЕ трябва да отпадат изпитите, но не защото на мен ми е било шибано, а на другите няма да им е. Въпреки, че цяла година съм учил, най-малкото научих толкова много неща за българския език, за които въобще не съм и подозирал. По време на седми клас ми беше тъпо, но сега го оценявам.
Въъй...тая НИКАКЪВ мозък ли няма ?! о.О
И всъщност няа да има изпити, а ще има матури?
Ква е разликата? Тя какво, иска да създаде впечатление, че върши нещо и че, видиш ли, вече се е заела да "опрая" системата... ?
ахаха нали нас ни преебаха яко аре са махнето го кучета скапаниЩе ходя да ги стрелям !
phah
по-леко с речника ако обичаш!Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
а така и някои не разбрахте, че бъдещите седмокласници са по-прецакани.
Първоначално написано от MadeOfWater
За съжаление наистина сте доста прецакан випуск,странно е понеже и ние сме по новата програма ,но нито една година до сега не сме държали матури..А другите които сега ще са 8 клас,дето мислят,че са прецакани,не сте,радвайте се че имахте такива изпити само по БЕЛ и Математика,горко им на 96 набор..![]()
Не ми пука,11 клас ще съмаз в училището в което исках да вляза,влезнах след 8 клас с диплома и мисля,че още може в някой училища.
![]()
А и както каза RiseGirl,бъдещите седмокласници са по-прецакани.![]()