.

Виж резултатите на анкетата: Трябва или не трябва да се маха изпита след 7 клас ?

Гласували
227. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, не трябва

178 78,41%
  • Да, трябва

49 21,59%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    Стига ! това не трябва да се случва .. когато аз кандидатствах бяхме с няколко задачи по математика да решаваме а по литература имахме да пишем цели теми .. сега го направиха с тест,а искат и да го махнат..

Това вече наистина не само че не е честно,ами и е по-зле за децата. Защото този изпит е важен,може и 3 и 4 да имаш като оценки,но все па трябва да има такъв изпит задължително! Та чрез него ти преминаваш по-нагоре в другите класове ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от g_antonov
    Като гледам в моя випуск какви има, даже и в елитните паралелки, представям си какво ще е ако няма изпити.

+1...кой я избра тая овца за министър...като е тръгнала да маха,да махне и матурите след 12ти клас...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от g_antonov
    Като гледам в моя випуск какви има, даже и в елитните паралелки, представям си какво ще е ако няма изпити.

+1...кой я избра тая овца за министър...като е тръгнала да маха,да махне и матурите след 12ти клас...
    долу матурите
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Повече от фен
    Жената си трупа актив като сменя името на изпитите.
    Глупаво е да се палите толкова от нещо наистина незначително

Сериозно,пука ли ви какво точно ще държите,като материала е същия?

Някой се обади за външното оценяване - такова съм имала от 1. до 5. клас включително + външното оценяване по АЕ в 8. + матурите в 12. Искам да отбележа,че съм доста по-голяма от вас.За нито едно от тях не съм отворила допълнително и съм си ги изкарвала супер.Защото не са трудни,а вие само опищявате света.
    Вместо да псувате този и онзи си седнете на задните части и се замислете защо са махнати тея изпити.Никой не прави нещо само защото му е скимнало.Особено министрите.Нарича се "политика".
    Желая ви успехи!

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    То образованието в България, така или иначе, беше ясно, че ще пропадне в един момент. Изпит след 7ми клас ТРЯБВА да има. По скоро тея 'матури' в 4ти, 5ти и 6ти клас не трябва да ги има. Браво, г-жо Фандъкова, БРАВО!!!
    +1
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Много си беше добре за нас с изпити.Учехме само българси език и математика, а отсега нататък ще има външно оценяване и ще трябва да се учи по всичко(поне така си мисля)

Град
    ....in the rain...
    http://paper.standartnews.com/bg/art...article=289218

хахахаххаахахахаха

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

хахахаххаахахахаха
    доволни ли сте вече?!

Град
    ....in the rain...
    много съм доволна аз, за другите не знам

Как може? Бива ли такива работи? Радвам се, че ги издържах, защото не са тежки, но не са и леки. Въпреки това, все ще измислят нещо за да влезеш в елитна гимназия/техникум! Аз съм ПРОТИВ премахването на изпитите.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    То образованието в България, така или иначе, беше ясно, че ще пропадне в един момент. Изпит след 7ми клас ТРЯБВА да има. По скоро тея 'матури' в 4ти, 5ти и 6ти клас не трябва да ги има. Браво, г-жо Фандъкова, БРАВО!!!
    Точно. Какво им пречи изпита? Нали в един момент трябва да се разграничи кой знае повече и сега как ще се влиза в гимназиите? Едва ли само по диплома
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

все тая аз вече кандидатствах минах през тоя ад ся е ред на другите А и да ги махнат е все тая децата пак ще ходят на уроци и пак ще зубрят кято невидели

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

хахахаххаахахахаха
    ЕХООО!!!

em ne mi puka osobeno vse pak men mi mina taka 4e kfoto 6te da stava

Голям фен Аватара на mey_si
    ИЗПИТА СЛЕД 7 КЛАС НЯМА ДА СЕ МАХА ПРОСТО ЩЕ ИМА МАТУРИ ПО ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕДМЕТИ И ТОВА ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ БАЛЪТ ЗА ГИМНАЗИЙТЕ,КОЕТО Е ГАДНО ЗАЩОТО ИНАЧЕ СЕ ТРУДИШ ЗА МАТЕМАТИКАТА И БЪЛГАРСКИЯ ,НО СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ОК ПО ВСИЧКИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    ИЗПИТА СЛЕД 7 КЛАС НЯМА ДА СЕ МАХА ПРОСТО ЩЕ ИМА МАТУРИ ПО ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕДМЕТИ И ТОВА ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ БАЛЪТ ЗА ГИМНАЗИЙТЕ,КОЕТО Е ГАДНО ЗАЩОТО ИНАЧЕ СЕ ТРУДИШ ЗА МАТЕМАТИКАТА И БЪЛГАРСКИЯ ,НО СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ОК ПО ВСИЧКИ
    именно дано вече да сте доволни! ние винаги сте си били най-прецакания випуск

Mда, сега трябва да се спукам от учене по история и география

мисля че трябва да остане един испит математика и български със 50 въппроса се ще съберете за 3 и ще влезнете някъде , а и аз вече съм държал такъв изпит не е толкова страшно

Момче съм

По - добре да си останат тези изпити. Защото наблягаш повече на математика и български, а сега вече ще трябва да учиш като луд и по другите предмети, не че пак няма да учиш но все пак повече ще гледаш бел. и мат. а сега става по сложно! Аз вече бях на тези изпити е така да се каже не беше болка за умиране!
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Мислите ли, че външното оценяване след 7ми клас ще бъде толкова лесно, колкото е било до сега? Не се излагайте. То ще замества изпита след седми клас.
    '96 набор (и аз съм '96, мевду другото) да не се оплаква за "външното оценяване", което сме имали до сега, защото това е било пълен фалш. Преписва се, разбира се, дори квесторите и учебник ти дават да отвориш. Нито е било трудно, нито ни е зависело нещо от т'ва оценяване. Стига сте ревали...
    100% няма да се влиза толкова лесно, просто няма как. Мисля си, че няма да се взима оценката от всички предмети, а само по математика и БЕЛ, но не съм сигурна. Може да е по-лесно, може да е по-трудно, но нищо не се знае. Каквото и да е, ние не бива да разчитаме на това, че ще препишем. Трябва да си налягаме парцалите и да учим, а не да се лигавим и да разчитаме на някой друг.
    Да, ясно е, че все ще има някой преписал, но то и сега е имало. Ще си проличи. Този, който не е учил, ще осъзнае каква грешка е направил и колко трудно ще му бъде. Основата му ще липсва и няма как да продължи нататък.
    Не се притеснявайте '95 набор, не сте прецакани, нито пък ние '96-ти.
    Вие сте учили 7-ми клас, давали сте пари за уроци, но знанията ви ще са трайни и ще си е струвало. Радвайте се...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

http://tinyurl.com/mlflcg
    последно какво ще бъде >.< ?

Град
    Варна
    вече почнах да се обърквам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Мислите ли, че външното оценяване след 7ми клас ще бъде толкова лесно, колкото е било до сега? Не се излагайте. То ще замества изпита след седми клас.
    '96 набор (и аз съм '96, мевду другото) да не се оплаква за "външното оценяване", което сме имали до сега, защото това е било пълен фалш. Преписва се, разбира се, дори квесторите и учебник ти дават да отвориш. Нито е било трудно, нито ни е зависело нещо от т'ва оценяване. Стига сте ревали...
    100% няма да се влиза толкова лесно, просто няма как. Мисля си, че няма да се взима оценката от всички предмети, а само по математика и БЕЛ, но не съм сигурна. Може да е по-лесно, може да е по-трудно, но нищо не се знае. Каквото и да е, ние не бива да разчитаме на това, че ще препишем. Трябва да си налягаме парцалите и да учим, а не да се лигавим и да разчитаме на някой друг.
    Да, ясно е, че все ще има някой преписал, но то и сега е имало. Ще си проличи. Този, който не е учил, ще осъзнае каква грешка е направил и колко трудно ще му бъде. Основата му ще липсва и няма как да продължи нататък.
    Не се притеснявайте '95 набор, не сте прецакани, нито пък ние '96-ти.
    Вие сте учили 7-ми клас, давали сте пари за уроци, но знанията ви ще са трайни и ще си е струвало. Радвайте се...

Момиче,супер умна си за '96 набор!

Град
    selo sofiq .. xD
    тцтцтц .. няма вече да има елитни гимназии

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Споко хора!
    Аз също съм *95-ти набур и никак не мисля, че сме прецакани...
    Държахме само два изпита - Математика и Бел
    Ами другите *96, които няколко години подред имат матури по всичко? На тях да не би да им е лесно? "95" оплаквата се, че сте давали по сумати пари за частни уроци, скъсалисте си Д-тата от учене и завиждате, че по малките от вас няма да дадът и нямат да си скъсат задниците ли? Еми сори хорца в грешка сте! Едно дете, желаещо да влезне в елитна гимназия що пък да не ходи на частни уроци, за да му е по-сигурна работата, дори да държи матура? Вие недоволните *95 мислите, че по-малките от вас трябва да държът хем изпит по бел и мат, хем и матура по бел и мат и за капак матури по всички предмети....О не това не е редно, просто!
    Спокич сладури, разберете това, че се отменя изпита не значи, че ридените 1996г. няма да учат и няма да дават пари за частни уроци. Ооо напротив дори ще учат много повече, защого ще имат матури и по другите предмети!
    Спрете да завиждате и разберете матура = изпит при *96
    [/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си