- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Краката мии ...
Краката ми са покрити с някакви малки пъпчици, сякаш съм настръхнала... повечето ми приятелки казват, че това е от епилатора, но не съм съгласна с тях, защото тези пъпчици си ги имам от както се помня... когато бях на лекар, ми казаха че такива пъпки се получават при много суха кожа, ноо моята кожа не е суха... започнах да си мажа краката с ожлажняващи лосиони и т.н., но няма никакъв ефект - пържите 2-3 мин изчезват и след това почервеняват и изпъкват още повече... пъпките не се забелязват от далече, но пък се чувствам много гадно като излизам с къси панталонки или пък като ходя на море или плажтааа бих искала да попитам има ли някои подобен проблем и използвал ли е нещо, от което е доволен
![]()
Еми и аз съм същата..Първоначално написано от MimmZzZchYyY
Ама не съм намерила нещо, което да помага..
![]()
my soul is adrift in oceans of madness.
А от морската вода не ти ли минават???Щом ти е суха кожата значи трябва много често да се мажеш с тези лосиони.Пробвай да намажеш пъпчиците с крем "Здраве" .Ако не помогне иди на дерматолог.
ами не морската вода не помагас каквото и да се мажа няма ефект
иначе ще пробвам с крем здраве
![]()
Може би се съветвай с дерматологАз лично бих ти препоръчала д-р Йорданова от ВМА
![]()
Пробвай с крем Здраве!Би трябвало да помогне.
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
земи се искъпи бе село
то бива бива си седиш мръсен
ма то чак болести хващаш
^ПРЕСТАНИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ НА НЯКОГО ВЪВ ВСЯКА ТЕМААА!
^добре пешоПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Първоначално написано от devolution
и аз като съм с къси гащи, сички ме питат що съм настръхнала .. ама аз не съм
понякога се махат, понякога не, ама ко да праятърпи се
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук