.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Краката мии ...

Краката ми са покрити с някакви малки пъпчици, сякаш съм настръхнала... повечето ми приятелки казват, че това е от епилатора, но не съм съгласна с тях, защото тези пъпчици си ги имам от както се помня... когато бях на лекар, ми казаха че такива пъпки се получават при много суха кожа, ноо моята кожа не е суха... започнах да си мажа краката с ожлажняващи лосиони и т.н., но няма никакъв ефект - пържите 2-3 мин изчезват и след това почервеняват и изпъкват още повече... пъпките не се забелязват от далече, но пък се чувствам много гадно като излизам с къси панталонки или пък като ходя на море или плаж тааа бих искала да попитам има ли някои подобен проблем и използвал ли е нещо, от което е доволен

Re: Краката мии ...

Цитирай Първоначално написано от MimmZzZchYyY
    Краката ми са покрити с някакви малки пъпчици, сякаш съм настръхнала... повечето ми приятелки казват, че това е от епилатора, но не съм съгласна с тях, защото тези пъпчици си ги имам от както се помня... когато бях на лекар, ми казаха че такива пъпки се получават при много суха кожа, ноо моята кожа не е суха... започнах да си мажа краката с ожлажняващи лосиони и т.н., но няма никакъв ефект - пържите 2-3 мин изчезват и след това почервеняват и изпъкват още повече... пъпките не се забелязват от далече, но пък се чувствам много гадно като излизам с къси панталонки или пък като ходя на море или плаж тааа бих искала да попитам има ли някои подобен проблем и използвал ли е нещо, от което е доволен
    Еми и аз съм същата.. Ама не съм намерила нещо, което да помага..
    my soul is adrift in oceans of madness.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    А от морската вода не ти ли минават???Щом ти е суха кожата значи трябва много често да се мажеш с тези лосиони.Пробвай да намажеш пъпчиците с крем "Здраве" .Ако не помогне иди на дерматолог .

ами не морската вода не помага с каквото и да се мажа няма ефект иначе ще пробвам с крем здраве

Може би се съветвай с дерматолог Аз лично бих ти препоръчала д-р Йорданова от ВМА

Пробвай с крем Здраве! Би трябвало да помогне.
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Мега фен
    Град
    Earth...
    земи се искъпи бе село
    то бива бива си седиш мръсен
    ма то чак болести хващаш

^ПРЕСТАНИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ НА НЯКОГО ВЪВ ВСЯКА ТЕМААА!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    ^ПРЕСТАНИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ НА НЯКОГО ВЪВ ВСЯКА ТЕМААА!
    ^добре пешо

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Re: Краката мии ...

Цитирай Първоначално написано от devolution
    Цитирай Първоначално написано от MimmZzZchYyY
    Еми и аз съм същата.. Ама не съм намерила нещо, което да помага..

Мега фен Аватара на ameli
    и аз като съм с къси гащи, сички ме питат що съм настръхнала .. ама аз не съм

понякога се махат, понякога не, ама ко да прая търпи се
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си