- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременнннннннннна
Здр с гаджето правихме секс и май стана нещо.Не май а то направо си стана преди 5 дена някаде.Неска ходих на личен и му разказах какво е ставало направихме тест и... бременннннна съъъъмна 14 съм
Може ли да ми кажете как можем да го махним туй същество от мене
![]()
Дано е ебавка темата.....Първоначално написано от semi4ka
След 5 дена теста не може да отчете вярно,нужна е поне една седмица.А и виждам един вариант-аборт.И е грубо така да се изказваш за плода,при положение,че се е появил там заради твоята глупост.
Къде си тръгнала на 14 секс да правиш?На да ти е сега-като нямате необходимата сексуална култура да патите.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
нестига че е малка, па и понятие си няма от последствията![]()
madafaka
Офф стига сте ме критикували.Ползвахме презервативи.Изобщо незнам как стана.Ако ще ми казвате колко съм малка и неопитна плс недейте да пишите![]()
аборт?![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ами аз няма да те критикувам, но варианта с аборт е труден, защото си на 14. Трябва да е с родителско разрешение, което не виждам как ще получиш след като вероятно няма да искаш да им кажеш. А наистина тества не хваща веднага, този твой лекар изобщо разбира ли от такива работи.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Свободна държава,свободен форум,ще пиша ако искам.И ти дадох отговор-АБОРТ.Първоначално написано от semi4ka
И да,малка си.На 14 си още дете.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
1. Що не пи Ескапеле, като знаеш, че е станал гафа?
Сега вместо 30 лв. ще дадеш 300.![]()
2. Мисля, че на 14 ти е рано за секс.
3. Правиш аборт възможно най-рано...
4. ВИГАГИ ГО ПРАВИ С ПРЕЗЕРВАТИВ И ДОСТАТЪЧНО СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ!!!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
хаха имислена била кат е измислена що четеш ве
Първо, честито.![]()
Второ, тва "същество" няма как да го махнеш, освен с аборт..
А и м/у другото, приятеля ти знае ли?
Тва е.![]()
ебавка е темата...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Направихте тест, казваш, авторке. А какъв точно?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1000000000000Първоначално написано от xplay
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
И защо изобщо прави секс?За да не те остави гаджето ли?За Бога...И аз съм на 14 и аз съм правила секс и то не само с един човек...И наистина мисля,че на 14 си е рано за това,но станалото станало...Ти изобщо знаеш ли нещо по темата или само боц боц и готово..Аз се отказвам вече да чета морал на такива като тебе...Честито да ти е живо и здраво...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Нефчи, вие в Бургас сте стари кримки! Ей това ви харесвам - на 18 сте супер опитни и видяли от живота! Затова и харесвам бургазлиики! А тия дето наричат момичетата к**ви са комплексари.
По темата: Авторке, добре с презерватив сте го правили... но тоя презерватив сложихте ли го или си стоя в джоба? И как аджеба на 14 години не си наясно къде да свърши твоя човек? Имаш уста най-малкото!
по литератураПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
Боже , тия хора ме вдъбяват
Мила моя ти въобще осъзнаваш ли какви глупости пишеш . Въобще усъзнаваш ли в кои свят живееш . Един шамар ще ти дойде много ободряващо !!! Не даи си боже тва дето си го написала да е истина усъзнаваш ли каква следа ще остави в живота ти ? А да приемем че е най - малоумната ебавка я си помисли наистина да ти се случи ( питам се дали тогава ще ти е до писане във форуми)
Но добре ти си бременна веднага трябва да кажеш на някой ( за предпочитане възрастен а не някоя клявка като тебе на 14 ) да те упъти към някой лекар който да ти даде направление към гинеколог който да ти направи химичен аборт . Не си представям шматка като тебе да отглежда дете !!![]()
Като не знаеш какво може да стане,къде си тръгнала да правиш секс?![]()
От праскови ще ти мине... а ако не ти мине ще направиш това, което всички 14-годишни правите най-добре - да се посереш!
Те старите ора много хубаво са го казали-"Да е уй-да му го набиеш,ма акъл-никога".Поредното доказателство за тоталната липса на полова култура сред подрастващите.Ся ще убиваш детето си![]()
понеже все оше е рано, можеш с медицински аборт,обаче наистина е вярно,че ако нямаш закъснение на менструацията, няма как да отчете след 5 дни
направи 2-ри или отиди на гинеколог, преди да се шашкаш
а ако е ебавка, някой ден някак ще ти се върне, не си правете шеги с такива сериозни работи