.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Shumen

Бременнннннннннна

Здр с гаджето правихме секс и май стана нещо.Не май а то направо си стана преди 5 дена някаде.Неска ходих на личен и му разказах какво е ставало направихме тест и... бременннннна съъъъм на 14 съм Може ли да ми кажете как можем да го махним туй същество от мене

Повече от фен Аватара на w0lf
    фейспалм омг
    madafaka

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Бременнннннннннна

Цитирай Първоначално написано от semi4ka
    Здр с гаджето правихме секс и май стана нещо.Не май а то направо си стана преди 5 дена някаде.Неска ходих на личен и му разказах какво е ставало направихме тест и... бременннннна съъъъм на 14 съм Може ли да ми кажете как можем да го махним туй същество от мене
    Дано е ебавка темата.....
    След 5 дена теста не може да отчете вярно,нужна е поне една седмица.А и виждам един вариант-аборт.И е грубо така да се изказваш за плода,при положение,че се е появил там заради твоята глупост.
    Къде си тръгнала на 14 секс да правиш?На да ти е сега-като нямате необходимата сексуална култура да патите.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен Аватара на w0lf
    нестига че е малка, па и понятие си няма от последствията
    madafaka

Град
    Shumen
    Офф стига сте ме критикували.Ползвахме презервативи.Изобщо незнам как стана.Ако ще ми казвате колко съм малка и неопитна плс недейте да пишите

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    аборт?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Ами аз няма да те критикувам, но варианта с аборт е труден, защото си на 14. Трябва да е с родителско разрешение, което не виждам как ще получиш след като вероятно няма да искаш да им кажеш. А наистина тества не хваща веднага, този твой лекар изобщо разбира ли от такива работи.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от semi4ka
    Офф стига сте ме критикували.Ползвахме презервативи.Изобщо незнам как стана.Ако ще ми казвате колко съм малка и неопитна плс недейте да пишите
    Свободна държава,свободен форум,ще пиша ако искам.И ти дадох отговор-АБОРТ.
    И да,малка си.На 14 си още дете.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ами екстра ;]
    phah

бах, тука всяка втора тема вече е измислена та дрънка ...

1. Що не пи Ескапеле, като знаеш, че е станал гафа?
    Сега вместо 30 лв. ще дадеш 300.
    2. Мисля, че на 14 ти е рано за секс.
    3. Правиш аборт възможно най-рано...
    4. ВИГАГИ ГО ПРАВИ С ПРЕЗЕРВАТИВ И ДОСТАТЪЧНО СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Shumen
    хаха имислена била кат е измислена що четеш ве

Супер фен Аватара на l0lz
    Първо, честито.
    Второ, тва "същество" няма как да го махнеш, освен с аборт..
    А и м/у другото, приятеля ти знае ли?
    Тва е.

Град
    Пловдив
    ебавка е темата...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Направихте тест, казваш, авторке. А какъв точно?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от xplay
    1. Що не пи Ескапеле, като знаеш, че е станал гафа?
    Сега вместо 30 лв. ще дадеш 300.
    2. Мисля, че на 14 ти е рано за секс.
    3. Правиш аборт възможно най-рано...
    4. ВИГАГИ ГО ПРАВИ С ПРЕЗЕРВАТИВ И ДОСТАТЪЧНО СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ!!!
    +1000000000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    И защо изобщо прави секс?За да не те остави гаджето ли?За Бога...И аз съм на 14 и аз съм правила секс и то не само с един човек...И наистина мисля,че на 14 си е рано за това,но станалото станало...Ти изобщо знаеш ли нещо по темата или само боц боц и готово..Аз се отказвам вече да чета морал на такива като тебе...Честито да ти е живо и здраво...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Нефчи, вие в Бургас сте стари кримки! Ей това ви харесвам - на 18 сте супер опитни и видяли от живота! Затова и харесвам бургазлиики! А тия дето наричат момичетата к**ви са комплексари.

По темата: Авторке, добре с презерватив сте го правили... но тоя презерватив сложихте ли го или си стоя в джоба? И как аджеба на 14 години не си наясно къде да свърши твоя човек? Имаш уста най-малкото!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Направихте тест, казваш, авторке. А какъв точно?
    по литература Боже , тия хора ме вдъбяват

Мила моя ти въобще осъзнаваш ли какви глупости пишеш . Въобще усъзнаваш ли в кои свят живееш . Един шамар ще ти дойде много ободряващо !!! Не даи си боже тва дето си го написала да е истина усъзнаваш ли каква следа ще остави в живота ти ? А да приемем че е най - малоумната ебавка я си помисли наистина да ти се случи ( питам се дали тогава ще ти е до писане във форуми )
    Но добре ти си бременна веднага трябва да кажеш на някой ( за предпочитане възрастен а не някоя клявка като тебе на 14 ) да те упъти към някой лекар който да ти даде направление към гинеколог който да ти направи химичен аборт . Не си представям шматка като тебе да отглежда дете !!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Като не знаеш какво може да стане,къде си тръгнала да правиш секс?

Супер фен Аватара на rakiQ
    охх божеее ...

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    От праскови ще ти мине... а ако не ти мине ще направиш това, което всички 14-годишни правите най-добре - да се посереш!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Те старите ора много хубаво са го казали-"Да е уй-да му го набиеш,ма акъл-никога".Поредното доказателство за тоталната липса на полова култура сред подрастващите.Ся ще убиваш детето си

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    понеже все оше е рано, можеш с медицински аборт,обаче наистина е вярно,че ако нямаш закъснение на менструацията, няма как да отчете след 5 дни
    направи 2-ри или отиди на гинеколог, преди да се шашкаш
    а ако е ебавка, някой ден някак ще ти се върне, не си правете шеги с такива сериозни работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си