- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка е GSM ви?
Първоначално написано от h0usen3v3rdies
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не е лоша, но може и доооста по-добре.nokia 5530
Nokia 1100
iphone, ама май няма да е за дълго![]()
момиче
няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.
Iphone 4. Не го сменям за нищо на света...освен за 5.![]()
Докато не се бъгне...
Или всичко или нищо .
Nokia х2 ( имам в предвид, че имам две нокии, не че имам нокиа х2)![]()
Нокиа, и всички телефони които съм имала досега, както и всички телефони в семейството ми в момента, са нокия.
Стрешно съм доволна - първия ми издържа точно 5 години, а на тоя дето сега съм с него ще му станат 5 годините на 1ви октомври и все още дори батерията му не е за смяна...(Nokia E51)
От както се помня в семейството ми използваме Сони Ериксон и Нокия.За момента телефона ми е Сони Ериксон,но смятам да си купя ЕйчТиСи.
Попринцип имам LG KP 502 cookie обаче преди няколко дена се бъгнаи сега съм с една нокия и дай боже другата седмица си купувам нов тел
Samsung s5560 .. много си го обичам![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Samsung GT-S5230 розов
Queen of the Damned
Първоначално написано от YourCerebralHemorrhage
![]()
nokia c5-03 със синьото долу обаче вече от 3 г го имам е прецакан мама каза да изкарам още 1-2 месеца с него и мама ми дава нейния Iphone4 ~~не че и нейния не е много, ама много леко издраскан ама нищо !!![]()
http://www.google.bg/imgres?q=vodafo...t:429,r:5,s:22
VODAFONCHE OFC