- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка е GSM ви?
Винаги залагам на Nokia![]()
Samsung SGH J700 , ама вече искам някакъв по-нов /не, че и на тоя не му се радвам/
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Samsung U 600Е...малко е старичък,но си го обичам!
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Nokia N95 8GB... 4 години, нито 1 дефект... просто го обожавам !
Samsung Galaxy Ace <3
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
С iPhone 4-ка съм. Беличък. Преди това, иначе, винаги съм била с Нокиа.
Everything changes, but beauty remains ...
Nokia 5530.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Sony Ericsson k550i.
Морално остаря и ми се щеше да си взема нов за Коледа - HTC Wildfire S, ама нали съм си фен може пак да си взема сони. Хвърлил съм око и на SE Xperia mini pro.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ЛГ 2х<3
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
В момента съм с три - Vertu Carbon Ferari GT, Sony Erricsson Vivaz и iPhone 4S. Общо взето не харесвам touchscreen - те,екраните им се цапат много лесно и постоянно трябва да ги почиствам и да внимавам да не се надраскат. Vertu - то прилича малко на Nokia по качество и досега проблем не ми е правил,държи доста.
Nokia 5220, 3-годишен, чак сега взе да дава дефект понякога. Ще си взема нов или около Коледа, или за р.д.-то, ама пак ще е Nokia.![]()
С Nokia e6 съм![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Samsung wave 525 la fleur ;d
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Nokia C6 и съм доста доволна.За една година почти никакви проблеми.Единствения минус е, че има малка памет, обаче се преживява.
Samsung Star...
Всъщност наскоро си купих нов и сега е LG , а старият ми беше Samsung![]()
Аз имам три телефона - Nokia 3120 classic , Nokia 2310 и Sony Ericson, но не му знам модела. Той всъщност е на брат ми, но аз го ползвам.
Винаги съм залагала на Самсунг. Сега съм с S5230 Star и не смятам скоро да го сменям. Нали е телефон.. работи си ми.. какво е значението дали е нов модел или не? Смятам, че има по-важни неща, за които да се тревожа.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.