.
Отговор в тема
Страница 25 от 34 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 830
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Sony Xperia Z3 бял
    Бях се засилил да сменям Z1 със Z3 че много ми допаднаха цветовете на 3ката и мислех да взема бял или меден. Z сериите като цяло успяха да ги направят много добре и съм доволен от сони. Дави го смело без да те е страх, лично тествано със Z, Z1, Z2 не подлежат на удавяне. Даже тоя дето ползвам в момента от време на време го мия на чешмата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Бях се засилил да сменям Z1 със Z3 че много ми допаднаха цветовете

Аз пък се кефя адски много на металните корпуси на HTC. Следващият май пак ще е такъв, че Галакси-то ми идва чупливичко за сакатлъка ми по отношение на техниката.

Samsung последните години правят едно и също и дерат потребителите си, не се научиха сума време, че телефон за 1000+ лв не може да се прави от пластмаса. Ся има някакъв проблясък с Alpha, ама S5 пак същата глупост. Z сериите от своя страна са със стъкло от двете страни и алуминиева рамка, нещо което прави телефоните наистина красиви. А водоустойчивостта е нещо много забавно, особено за снимане под вода. Иначе аз още чакам производител който ще направи телефон със сапфир-кристал, като изключим Vertu.

anonymous708973
    Guest
    Кога пък Галаксито е струвало 1000+ лв?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кога пък Галаксито е струвало 1000+ лв?
    Всички S-серии на Galaxy при пускането са на 1200-1300 от оператор свободна покупка и се намират на около 1000 от други доставчици. Съвсем нормална цена аз флагман. Всички флагмани при пускането им са на сходни цени.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Няма читав телефон в днешно време. Бр.

Има, ама струват колкото една кола.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Милото си взе LG G2, аз също съм се запътила натам, но засега нямам пари.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бях се засилил да сменям Z1 със Z3 че много ми допаднаха цветовете на 3ката и мислех да взема бял или меден.
    Винаги съм си представяла един стилен мъж с черен телефон. Това беше и причината везните да натежат в полза на Сони, щото Галакси 5-ца имаше само в златно.

Дави го смело без да те е страх, лично тествано със Z, Z1, Z2 не подлежат на удавяне.
    Сега ми кажи, че си тествал с околоплодни води

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Винаги съм си представяла един стилен мъж с черен телефон. Това беше и причината везните да натежат в полза на Сони, щото Галакси 5-ца имаше само в златно.

Сега ми кажи, че си тествал с околоплодни води
    В момента съм с черен. Всъщност в повечето случаи предпочитам черният цвят, не само за телефони. Винаги черното ми е харесвало повече от които и да е друг цвят, но просто мислех да разнообразя. Иначе надали съжаляваш, че си взела сонито, просто нивото на изработка е много далеч от S5.

За околоплоднни води не зная, мога да кажа че кръвта не е проблем докато не я оставиш да се съсири. Не го топи и в солена вода. Иначе нямаш проблеми. Както казах аз редовно си го мия на чешмата, но ако ходиш на басейн бих ти препоръчал да си направиш някоя и друга подводна снимка, много е зарибяващо. Само не забравяй да затваряш капачетата (: Бих ти препоръчал да си вземеш и магнитна станция за зареждане, изключително са удобни.
    Последно редактирано от draid : 12-12-2014 на 15:34

Супер фен Аватара на Supermassive____
    LG G3

Град
    пространството на Дисе
    (: Бих ти препоръчал да си вземеш и магнитна станция за зареждане, изключително са удобни.
    Разясни като за простосмъртен без инженерно образование какво имаш предвид, please

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    LG G3
    Много се колебаех и за т'ва животинче

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Разясни като за простосмъртен без инженерно образование какво имаш предвид, please
    http://www.sonymobile.com/global-en/...ing-dock-dk48/

Ако си обърнала внимание от едната страна на телефона има магнит с две "пъпки", това е порт за зареждане. Ако си купиш станция, като се прибереш просто поставяш телефона на нея и той си се зарежда. Не трябва да отваряш капачета да откачаш/закачаш и т.н.

Град
    пространството на Дисе

Изобщо не се ориентирах

Кажи честно. Добре вземи си телефона и виж в средата на лявата му страна. Има един продълговат отвор с две жълти точки в двата му края. Тия жълти точки са конектори за зареждане през т.н. магнитна станция (между тях продълговатото черно нещо е магнит) Като си купиш магнитна станция за зареждане като тая в сайта дето ти пратих, просто поставяш телефона върху нея и той се зарежда през въпросните две жълти точки. Стои изправен и не пада именно защото там има магнит и залепва за станцията. Когато го зареждаш на станция не ти трябва да отваряш капачето да слагаш usb-то и т.н. Просто поставяш телефона върху станцията и той започва да се зарежда. Дано сега да си разбрала иначе направо похабяваш хубавия телефон.

Град
    пространството на Дисе
    Махнах си калъфа http://gsmdnes.com/%D0%B0%D0%BA%D1%8...B1%D1%8F%D0%BB и го намерих тва къде е, обаче като се познавам, няма да ползвам този вариант на зареждане.

Супер фен Аватара на chupachups
    Samsung Galaxy S3mini и съм вече 2 години с него, не ми прави проблеми. Днес пада по стълбите на един подлез. Лятото и в морето и по скали е изпускан. И от 2-рия етаж е падал. За сега са му обелени ръбовете само. Въпреки, че една приятелка има същия и го изпусна от 30см и замина тъча. Явно моя е с характер на Nokia.

Аз също съм с Samsung Galaxy S3 mini. Има едно падане и му се пръсна стъклото, но след смяната му нямам проблем. Доволна съм.

Lenovo s850
    http://www.jmt.bg/images/products/32662_81554.jpg

За сега съм доста доволна. Дават, че корпуса му е изцяло противоударен, даже гледах, че го драскат със стотинки и какво ли още не, но все още не смея да пробвам

В момента съм с Iphone 6 128GB и съм много доволен от самият телефон!
    Това ми е първия IOS до сега съм бил само на Android (htc и samsung s3) и мисля, че от тук на там съм само IOS

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    HTC Desire 816. Бахти якия телефон, човек. Бърз, стилен, малко по-голям от нормалното, ама то се компенсира.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на teenems
    iphone 5S
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на chupachups
    Много обичам повечето хора, собственице на Iphone. Единствената причина поради която си го купуват е гъзария и показност. Или заради "супер добрата камера", то за тези пари ще си купиш фотоапарат, ако ти е толкова за камерата. Просто е по-трудно селфито с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си