- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка е GSM ви?
galaxy s4
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Galaxy S3
Iphone 4, 5s, bb bold 9900 и нокия ц5
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
LG L90
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Парадоксално но 80% от потребителите на тая марка в последствие започва да задава въпроси тип "Ама защо не можах да пратя на пешо през синият зъб" "Ама защо пешо си слага музиката от компа само с copy/paste" и ред подобни. Отдавна на Епъл им продава само дизайна и маркетинга. Те трябва на ръце да ги носят от маркетинговият им отдел. Истина е вече, че има и много зомбита ама да си трошат главите.
Абе те са голям смях. 4'' беше перфектният размер, NFC беше изгъзица която никой не използва и ред подобни. Ама човек който е бил с 5'' телефон няма и да помисли да вземе 4 след него.
Иначе хайде на запад ги вземат много тънко с договори, ама се чудя как тука някой решава да изсипе 1600+лв за тоя телефон и то не за друго, ами да има Iphone. Е ползвал съм, надали ще повторя.
Последно редактирано от draid : 01-05-2015 на 11:44
За NFC съм абсолютно съгласна.
А на 14,15,16 годишните момичета (защото си го купуват, по-масово момичета),за какво им е телефон за 1600лв+ ? Като повечто са разглезени, не си пазят вещите и разчитат, че като го изпуснат и стане на нищо- мама и тати ще дадът още толкова за поправка, или нов. Не ценят това което имат. Пък и на тея години го използат, за да се занимават с нещо в час и гъзария както казах, няма за какво друго да го ползват просто.
Много правилно.От 2 години съм спряла да гледам и ползвам телефони под 5 инча.Винаги съм държала на големия екран. От големите бях с Гранд, след него излезна Мега и супер много се ядосах , че не изчаках малко да си го купя.Сега с5, но си слагам сим картата в таблета и си го предпочитам повече
Мога да използвам устройство и за 200 и за 1000 лв . Не робувам на "Колкото по-скъп ти е телефона,толкова по-як гъзар/тузар си. "
За мен важно е удобството. А то за мен се крие в екрана.
а аз си карам със Xperia Arc S
поне колата ми е по- скъпа от телефона![]()
Хубав телефон беше, ползвах го навремето като излезе. Много ме радваше дизайна.
и все още е радващ, ама съм хвърлил око на ONE PLUS ONE някой ако има да казва
със sony ericsson xperia mini съм откакто излезе до сега, не помня сигурно има 3-4 години, ама не е мръднал. много си го обичам :}
На мен не ми харесват такива големи телефони, изобщо не са удобни за работа с едната ръка и като се качваш в кола винаги трябва да го махаш от джоба. А иначе дизайна на айфона никой не може да го бие, като изключим 6 той не става.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!