.
Отговор в тема
Страница 27 от 34 ПървиПърви ... 17232425262728293031 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 830
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Иначе хайде на запад ги вземат много тънко с договори, ама се чудя как тука някой решава да изсипе 1600+лв за тоя телефон и то не за друго, ами да има Iphone. Е ползвал съм, надали ще повторя.
    Ако говорим чисто за апаратите, наистина е по-тънко, но не е чааак толкова евтино. Знам какви легенди се носят из България, че едва ли не се подаряват. Пак си го плащаш, просто не плащаш и огромна сметка отгоре, понеже договорите са манна небесна.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    За NFC съм абсолютно съгласна.
    А на 14,15,16 годишните момичета (защото си го купуват, по-масово момичета),за какво им е телефон за 1600лв+ ? Като повечто са разглезени, не си пазят вещите и разчитат, че като го изпуснат и стане на нищо- мама и тати ще дадът още толкова за поправка, или нов. Не ценят това което имат. Пък и на тея години го използат, за да се занимават с нещо в час и гъзария както казах, няма за какво друго да го ползват просто.
    предполагам, че щом навършиш пълнолетие, телефонът започва да ти влиза в употреба и за бизнес цели

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Митко, ожени се за мен

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Любими са ми тия с IPhone 6+ и абонаментен план от 7,99...
    А още по-любимо ми е,когато някой ми каже,че много разбира от айфони,кажа му да си ресетне настройките и той пита кое,къде,какво каза... Поведението на българския потребител е енигма!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако говорим чисто за апаратите, наистина е по-тънко, но не е чааак толкова евтино. Знам какви легенди се носят из България, че едва ли не се подаряват. Пак си го плащаш, просто не плащаш и огромна сметка отгоре, понеже договорите са манна небесна.
    Легенди вика. Не забравяй, че ние не си седим само в България, та не ядем врабчетата с перушината. В България от край време Apple идва на безумни цени, особено остарелите модели.
    Последно редактирано от draid : 01-06-2015 на 16:02

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Няма такова понятие безумна цена, за тебе може да е много скъпо за други да е нормална цена. Всеки го разглежда според неговата черга.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    цената е безумна за България, защото средната работна заплата в Америка е 50 000$ а в българия е 6 000лв, има някаква малка разлика

anonymous708973
    Guest
    Легенди вика. Не забравяй, че ние не си седим само в България, та не ядем врабчетата с перушината. В България от край време Apple идва на безумни цени, особено остарелите модели.
    Еми, легенди са. И аз плащам за телефон, не е като без пари да са ми го дали.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Освен от епъл и самсунг да направят някви телефони специално за нас... Щом в България има хора които си купуват телефони от 1000 лева, дискотеките се пръскат, казината са пълни значи не сме чак толкова зле. Няма как да сравняваме заплатите тук с Америка, но не си мислете че и там е толкова добре. За да взимат хубави пари най вероятно им се налага да работят, а при нас най честия отговор като питаш някой кво прави той да ти каже "Нищо на работа съм".

Виж кво пръскат се ясно ама ти да не си помисли че всички са тузари, те са шепа. И аз съм бил студент, болшинството си ходи яко на дискотеки с айфона ама живее в мизерия и яде кремвирши и колата му струва скромните 1000лв . Просто тука идеалите някак си са обърнати на самата държава.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Студентите са едно на ръка, при те харчат парите на родителите си, може цяла седмица да ядат хляб ама в дискотеката са първи. Говоря за нормалните хора, заведенията са пълни в петък и събота баровете и те, значи не взимат 500 лева заплата щом могат да си взимат бутилка уиски която е 100 лева. Наистина има и много бедни хора, 4 месеца бях в северна България и там е ужас, ама не може всички да се оплакват че било лошо в държавата, а всъщност май не е.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    Няма такова понятие безумна цена, за тебе може да е много скъпо за други да е нормална цена. Всеки го разглежда според неговата черга.
    Напротив има точно такова понятие. Аз също ползвам телефон за 1000лв, ползвал съм и Ishit, ама това не значи, че като имам възможност да дам 1800лв ще го направя нали ? И отново ще мога да твърдя, че цената е безумна, защото себестойността на тоя телефон е не повече от 150-200$, до скоро нямаше камара неща които предлагаха конкурентите му и то с цени на флагманите от по 1000лв, а не 2000. Та в тоя ред на мисли безумната цена не означава, че за един е безумна, а за другият с парите не. Всеки човек който отбира малко от малко ще направи разликата и ще види че не си заслужава да дава тия пари за тоя телефон, дори да ги има. Особено тия дето ги продават операторите.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    Студентите са едно на ръка, при те харчат парите на родителите си, може цяла седмица да ядат хляб ама в дискотеката са първи. Говоря за нормалните хора, заведенията са пълни в петък и събота баровете и те, значи не взимат 500 лева заплата щом могат да си взимат бутилка уиски която е 100 лева. Наистина има и много бедни хора, 4 месеца бях в северна България и там е ужас, ама не може всички да се оплакват че било лошо в държавата, а всъщност май не е.
    Нали се сещаш, че тая бутилка не я плаща 1 човек ? Като я сцепиш на 5 и ето ти 20лв. Много от студентите се наквасват с домашна ракия и салата от фантастико за левче килото и после отиват в дискотеката и не дават повече от 15-20лв
    Последно редактирано от draid : 01-06-2015 на 18:05

Град
    hate city plovdiv, майна
    Няма значение колко е себестойността на телефона, все пак трябва да се изкарват заплати и да остане печалба.Ти примерно като ползваш друга марка телефон какви приложения и опции най често ползваш? И за работа и за удоволствие.
    А тва за алкохола 1 бутилка като я разделят 5 човека идва по 130мл. на човек, тва за цяла нощ ми се вижда като лекарство.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кво е това неземно пиене по 100 лева бутилката?! С течен азот ли правят кубчетата лед?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Не е сива гъска ;д То естествено бутилката струва доста по малко ама все пак трябва да има и печалба, черно джони с 4 редбула само за 99лв.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Кво е това неземно пиене по 100 лева бутилката?! С течен азот ли правят кубчетата лед?!
    Е няма как в дискотеката да ти дадат бутилка на цени на едро. Надуват яко. Натурален сок 1л 12лв например и т.н. Идеята е че вие тая бутилка така или иначе си я делите. Отделен е въпроса, че всичките бутилки по дискотеките, особено тия в студ. град все са от един и същ бидон.

Град
    пространството на Дисе
    На мен ми се въртят цени от порядъка на 39-45 лева бутилка уиски, а скоро вършах на родна земя.
    Те за тва се и изненадах.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

На мен ми се въртят цени от порядъка на 39-45 лева бутилка уиски, а скоро вършах на родна земя.
    и на мен нещо такова ми се върти за red label в Планета в Пловдив и си я делихме ама колко точно беше не помня с коли и редове

Град
    hate city plovdiv, майна
    Има и по 40лв. Финландия примерно със сок, тук беше въпроса, че българите не са чак толкова бедни колкото се изкарват.
    Иначе то е ясно, че повечето е менте, има и скрити бутилки под бара които се дават на по вътрешни хора и те са читави.

Обикновено уикенда цените са двойни. Иначе, да евтиният алкохол е около 40-50лв бутилката със сокове или там с каквото го дават.

Град
    пространството на Дисе
    Човек, нямаше алкохол над 50 лева. В петък вечер.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Има има само да искаш, сега много е нашумяло шампанско Моет което тръгва от 150лв. нагоре, и е доста вървежно

Обикновено уикенда цените са двойни. Иначе, да евтиният алкохол е около 40-50лв бутилката със сокове или там с каквото го дават.
    Никога през уйкенда цените не са били двойни ама никога цената може да се мени само на входа ако има чалгарка да пее.Ти кво искаш да кажеш под евтин алкохол, Jim Beam johnnie walker евтин алкохол ли е? В магазина 20 в дискотеката 40 лв кое му е евтиното нормално си е и алкохола си е добър не ти го наливат от бъчва има си бандерол и тнт. Евтино е черен коч и водка флирт и там квито бяха ученическите алкохоли.

JW червения е евтин алкохол Jim Beam е евтин алкохол. Като цяло уиски което е 20-25лв в магазина си е евтино уиски. Хубавите тръгват от 45-50 нагоре. Водка под 15лв също спада към евтините водки. Изобщо тук не коментирам извращения като флирт, черния коч и ред подобни.

Повече от фен Аватара на _Baby_
    В момента съм с HTC One X+, но тези дни ще си взема Nokia N8. Нещо се зарибих да "пиша" симбиан приложения, а няма на какво да ги тествам. Все пак телефона е доста стар, ОС без поддръжка, но с доста добри екстри, които и до днес ги няма в някои флагмани. Иначе IPHONE - никога - мразя ОС с рестрикции!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си