- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка е GSM ви?
А аз ти предлагам да ми обясниш защо. На GSM в България се гледа като на повече от GSM. GSM в България придава статус. Имането на определен телефот е искане да се покажеме пред другите на колко високо ниво в общественоста сме. Това е и причината да я има тази тема и всеки 1.1 да иска последния IPhone или Samsung които с нищо не се различават от предишните модели. Хората живеят за да се покажат пред другите, а не за себе си. Много често не си купуват вещите защото им хареста и ги искат за себе си, а защото някой друг ще ги хареса и ще са "готини" в очите на другите.
Нека да кажеме, че 1 такъв телефон е 1000 лв в БГ и, че както хората твърдят средната заплата е 500лв/месец. Само идиот ще даде 1/12 от годишната си заплата за телефон и ще се фука с него. А като си даваш 1/12 от годишната си заплата за телефон, то няма шанс да не живееш в някоя миризлива дупка. Но важното, е че имаш еди какъв си телефон и като седнеш на кафенето и го извадиш другите могат да го видят.
Та моля те обясни ми как някво си хапче за каквото там смяташ че е ще промени еснафщината хората.
И аз съм неспокоен защото...?
Speed 3 Axela
Имам Нокиа лумия 520 от може би 3 години,и съм изключително доволна. : ) Не мисля че имам нужда от друг.Като цяло от всички телефони които съм имала,този си издържа най-много и не ми е създавал никакви проблеми.
Днес се сдобих с 8 ядрения Huawei G750. Уникално бърза машинка. Подразних се, че е с Европейската версия, която е с Андроид 4.2.2 и се наложи да го преинсталирам с версията за Китай. Стана наистина пълна лудница с KitKat - a, единствения минус е камерата на тъмно. Нещо не я бива за 13 Mpx.
Днес си взех един Alcatel Pop C9, не е лош за цена=качество.
самсунг галакси с3
Горд собственик на галакси с3 вече 2 годинии по нищо не отстъпва на съвременните телефони
авточати авточасти втора упореба авточасти втора ръка
alcatel one touch![]()
Марка най-обикновен да ми върши работа
нокиа с фенече![]()
изкупуване на коли изкупуване на коли за скрап
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хубаво, че идеята на форумите е да променят нещата.
Сарказма настрана, обаче проблема с тея телефони е супер страннен. Познавам една, дето си купи телефон за 1000 лева и го плаща 2 години с минималната си заплата, само за да го смени с още по-скъп като го изплати.
Масата българи страдат от дълбоки комплекси и подменени ценности. Но щом това, че имат супер скъп смартфон, ги кара да се чувстват добре, let them be.
Аз съм с нокиа с2-01
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...%3B4961%3B4961
Samsung Galaxy S4
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Имаш S3 или ще купуваш? Ако е второто, съветвам те да пропуснеш, калпавички са.
Ако е американската версия си заслужава - тази с 2gb RAM и LTE.
Но като цяло не харесвам андроид.