- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка е GSM ви?
Ама тук никой не ти говори за бюджетни телефони. G-серията не е бюджетна, нито S или Z. Това са флагман серии на съответните производители. И когато говорим за някоя девойка която си е купила телефон с левове в България, а калпазанка я пита дали мама и тате са и го купили, при все че може да е на 25 малко ми бяга идеята да ми обяснява как някой може да си вземе 10, ама не говори за България и за левове. То по тая логика има хора дето и 1000 ще си вземат с една заплата. Надявам се да сте вдянали разликата. Малко не ми върви калпазанка да има телефон за Х пари и после да прави язвителни коментари към други хора с телефони за същите пари.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хъррррррррр, телефона ми е на десет години и не смятам да си взимам нещо ново, имам си причини
Apple Не пирзнавам другите марки.
Аз съм с Lenovo от миналия месец и съм супер доволна! Има си всичко необходимо, камерите са му супер и е достатъчно евтин, че ако го счупя или загубя да не ме яд изобщо. А първото ми се случва често. Братята китайци отново се справят отлично. Препоръчвам с две ръце на всички, които търсят най-вече функционалност в един телефон.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
С колко РАМ е, Хаяши, и какъв модел?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Аз "точа лиги" на Galaxy Note-a, но засега Галакси-то си ми върши перфектна работа. :]
Един който звучи като самолет на Airbus, хахаха! Това ми е регионално изкривяване явно.
A328 е, ако не ме лъже лаптопа. 1 GB рам. Всъщност мислех, че е с 2, ама в ревюто така пише, така че не съм сигурна. Далеч е от последния писък на технологията, но за цената си е прекрасно телефонче и ми върши чудна работа. А засега се изявява и като здраво, което също е много важно при мен.![]()
Това май не е подходящата тема, но си търся и някакъв евтин, но функционален таблет над 10 инча, който да ползвам предимно за записване на лекции, защото ми писна да мъкна тежкия лаптоп из университета по цял ден, плюс, че батерията не му държи чак толкова много. Та не ми трябва нещо мощно или с добра графика, но отново да е стабилно.
Последно редактирано от Hayashi : 07-20-2015 на 10:13
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пусни тема в информационни технологии, някой може да се отзове.
Съкровището е също с А нещо си, и той с 1 ГБ РАМ и се оплаква здраво. Казва, че е сгафил с избора, ама... късно го разбрал.
1 гб рам малко ли е?
Нда, помня, като опря ножа до кокал да купувам телефон, господинчото ми казваше в никакъв случай да не си купувам телефон с 1 ГБ рам.
Не съм голям спец, вслушах се в съветите му, гледахме телефони от алиекспрес и от тукашните вериги.
Samsung Galaxy Note 3 заради който ми отидоха всички спестени париОт Август, 2014 =)
смятай ква глупост си направила
важното е че ти е забавно