.
Отговор в тема
Страница 32 от 34 ПървиПърви ... 2228293031323334 ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 830
    Мега фен Аватара на Dagichka
    samsung galaxy s3 mini i8190

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В случая ти не си разбрал (и без да се заяждам, ама не ти е за първи път). Калпазанката никъде не се изтъкна. Аз това за 10-те телефона дори го разбрах - във връзка с предния й пост - че може да се купят 10 по-бюджетни телефони
    Точно пък тя да се изтъква с пари... смешно е.
    Ама тук никой не ти говори за бюджетни телефони. G-серията не е бюджетна, нито S или Z. Това са флагман серии на съответните производители. И когато говорим за някоя девойка която си е купила телефон с левове в България, а калпазанка я пита дали мама и тате са и го купили, при все че може да е на 25 малко ми бяга идеята да ми обяснява как някой може да си вземе 10, ама не говори за България и за левове. То по тая логика има хора дето и 1000 ще си вземат с една заплата. Надявам се да сте вдянали разликата. Малко не ми върви калпазанка да има телефон за Х пари и после да прави язвителни коментари към други хора с телефони за същите пари.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Малко не ми върви калпазанка да има телефон за Х пари и после да прави язвителни коментари към други хора с телефони за същите пари.
    Изказът не пасва към възрастта от профила. Плюс това в почти всяко мнение има препратка към магазин за онлайн-пазаруване. Оттам дойде и провокацията ми- първо дали наистина го е купила и второ, дали със собствени кинти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    хъррррррррр, телефона ми е на десет години и не смятам да си взимам нещо ново, имам си причини

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Изказът не пасва към възрастта от профила. Плюс това в почти всяко мнение има препратка към магазин за онлайн-пазаруване. Оттам дойде и провокацията ми- първо дали наистина го е купила и второ, дали със собствени кинти.
    Не съм и следил коментарите. Възможно е да е някое лапе, ако наистина е така може да приемеш извиненията ми. В противен случай си далеч от права.

Apple Не пирзнавам другите марки.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Може на изплащане да си го е взело момичето...
    Миналия ден във вивакома както си стоях и точно този модел падна сам на земята.В началото помислих , че е гръмнал
    И един манго се развика : Виждати лииии, после на нас ги продават тия...

Аз съм с Lenovo от миналия месец и съм супер доволна! Има си всичко необходимо, камерите са му супер и е достатъчно евтин, че ако го счупя или загубя да не ме яд изобщо. А първото ми се случва често. Братята китайци отново се справят отлично. Препоръчвам с две ръце на всички, които търсят най-вече функционалност в един телефон.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    пространството на Дисе
    С колко РАМ е, Хаяши, и какъв модел?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Аз "точа лиги" на Galaxy Note-a, но засега Галакси-то си ми върши перфектна работа. :]

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    С колко РАМ е, Хаяши, и какъв модел?
    Един който звучи като самолет на Airbus, хахаха! Това ми е регионално изкривяване явно.
    A328 е, ако не ме лъже лаптопа. 1 GB рам. Всъщност мислех, че е с 2, ама в ревюто така пише, така че не съм сигурна. Далеч е от последния писък на технологията, но за цената си е прекрасно телефонче и ми върши чудна работа. А засега се изявява и като здраво, което също е много важно при мен.

Това май не е подходящата тема, но си търся и някакъв евтин, но функционален таблет над 10 инча, който да ползвам предимно за записване на лекции, защото ми писна да мъкна тежкия лаптоп из университета по цял ден, плюс, че батерията не му държи чак толкова много. Та не ми трябва нещо мощно или с добра графика, но отново да е стабилно.
    Последно редактирано от Hayashi : 07-20-2015 на 10:13
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    пространството на Дисе
    Пусни тема в информационни технологии, някой може да се отзове.

Съкровището е също с А нещо си, и той с 1 ГБ РАМ и се оплаква здраво. Казва, че е сгафил с избора, ама... късно го разбрал.

anonymous708973
    Guest
    1 гб рам малко ли е?

Град
    пространството на Дисе
    Нда, помня, като опря ножа до кокал да купувам телефон, господинчото ми казваше в никакъв случай да не си купувам телефон с 1 ГБ рам.
    Не съм голям спец, вслушах се в съветите му, гледахме телефони от алиекспрес и от тукашните вериги.

Моя е Нокия 113, но искам да имам сензорен

Samsung Galaxy Note 3 заради който ми отидоха всички спестени пари От Август, 2014 =)

Супер фен
    смятай ква глупост си направила
    важното е че ти е забавно

Повече от фен Аватара на Данита
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    1 гб рам малко ли е?
    За Андроид да, за Windows Phone не.

Повече от фен Аватара на Данита
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти имаш от най-популярните приложения, а аз имам всички приложения
    И кои са тези всички?! Едва ли използваш повече от 5 от тези всички приложения!

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от Данита Виж мнението
    И кои са тези всички?! Едва ли използваш повече от 5 от тези всички приложения!
    Да ти кажа, доста са. Това, че на теб не ти влизат в ежедневната работа, не значи, че някои не ги използват.
    Давам ти пример: Fiverr, ClickBank.

П.П Аз трябва да си зема един Windows Phone, понеже ми омръзна да се занимавам със симулатори.

Град
    ilivewheretheskyends
    Значи работата ти се състои от това цял ден да висиш на тела?

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Значи работата ти се състои от това цял ден да висиш на тела?
    това към мен ли беше?

Град
    ilivewheretheskyends
    Да .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си