.
Отговор в тема
Страница 34 от 34 ПървиПърви ... 243031323334
Резултати от 826 до 830 от общо 830
    Мега фен Аватара на draid
    G3 доста корава беше, дано и 4-ката да е такава. LG в последно време взех да им ползвам доста електроника и съм доволен.
    Последно редактирано от draid : 08-11-2015 на 16:12

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ах, умирам от смях, като чуя "пълен потенциал" в съчетание с евтини приложенийца, които дадохте по-нагоре като пример.
    Не че нещо, ама големият екран не е за приложения, а именно за да улесни комуникацията, гледане на филм/видео или да - за обработка на снимки. Приложенията се гледат идеално и на малък екран.
    Големият екран на телефон е адски неудобен, имам голяма ръка и въпреки това треперя постоянно да не ги изтърва тия 5.5 инча. Не е като по-малките телефони преди, с които вървиш по улицата и цъкаш с една ръка.

И въпрос - ако сте такива бизнесмени и работата ви е през телефона, що не инвестирате в таблет, ноутбуук, компютър? Далеч по-удобно е.
    Не е нужно да имаш най-скъпите приложения в телефона ти за да го ползваш ползотворно и точно както на теб ти трябва? Пък и 80 процента от всички хубави приложения са безплатни за какви "евтини приложения ми говориш" като почти всички платени са или Игри или някакви уникални които са насочени към Определена сфера.

И както казах,всеки човек си е различен на теб 5.5инча са ти големи пък на мен 6.3инча са ми перфектни, Пък Големия екран не е Филмите или снимки, ами по-добра комуникация, Друго е като трябва да пиша примерно съобщение, тема, коментар, смс, имейл и прочие.. да го правя на голяма клавиатура като на 6.3, а не на 5 инча да се бъркам с буквитие(щото толкова са нагъсто)

"Ако сме такива бизнесмении" - това да ли е така всеки сам си знае, но какво общо има това да инвестирате в Таблет, ноутбук, комп..??!?!?! имам лаптоп, и таблет и 1 комп.. Вкъщи единствено ползвам настолния, лаптопа не ми е удобен като цяло, пък таблета за него какво да кажа освен да играе малкия с него за друго не се ползва, просто е неудобен с щото е около 7.1 инча и рамките са големи, а не тънки като при телефона..

Цитирай Първоначално написано от pocuna Виж мнението
    Каква марка е GSM ви? Какъв искате да имате?
    LG

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 мини-както казах и в другата тема-доволна съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си