.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Аве момичето казва ,че няма възможност да си купи очила от 40-50-100 лв толкова ли е сложно за разбиране??! Ако имате какво да кажите за ЕВТИНИТЕ очила кажете го,а не еднакви просташки мнения! Извинявам се много,но се дразня,когато почнете така..А с тези спестени 30-40лв може да си купи друго нещо ,което и е необходимо...Освен това не всеки получава проблеми от евтините очила !
    ти си изказваш мнението ние също...
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

За очила трябва да се дават повече пари.А като момичето нямало пари за очила може да спести от дрехи и да си купи качествени очила,които да носи ако трябва няколко години,но да знае,че няма да и навредят.
    Ако ще си взимаш очила трябва да са качествени.Иначе няма смисъл.

има смисъл ..

очилата трябва да са фешънски , ако си купиш няк'ви скъпи . ама няк'ви на минала мода .. ще е супер фатално за погледа на другия .
    независимо дали си купил няк'ви ефтини .. аз казах к'во е важното ..
    разбирам - има и от 20 лв . , те предпазват очите , ако на вас ви става
    някъв проблем , от тези ефтини тънкофелски очила , има лесно - взимайте от 20 лв и нагоре ..
    някои нямат такъв проблем , представете си ..
    пък и има и хора които не могат да си позволят т'ва удобство ..
    и к'во - трябва да спестявам от дрехи ?
    за няк'ви скъпи очила , кът ей ся сезона свършва , пък др . година няма да са модерни .. пф - к'ва файда ..

Цитирай Първоначално написано от silwinka
    има смисъл ..

очилата трябва да са фешънски , ако си купиш няк'ви скъпи . ама няк'ви на минала мода .. ще е супер фатално за погледа на другия .
    някъв проблем , от тези ефтини тънкофелски очила , има лесно - взимайте от 20 лв и нагоре ..
    за няк'ви скъпи очила , кът ей ся сезона свършва , пък др . година няма да са модерни .. пф - к'ва файда ..

Да те ебаам в патката,ослепяваи тогава.К'во се правиш на важна,и пусна тема за да питаш.Овца!

П.С.Извиняваите ама се дразня.

Град
    blg
    има смисъл ..

тоя сезон си с очила за 10 лв другия също след време ще си преебеш очите и ще съжаляваш.. представям си колко си глупава за да следиш стриктно модата.. тва го правят само глупаците а хората които наистина го првят имат стил ходи с очила за 10 лв с които може да си супер смешна само защото са модерни...
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    По-добре един чифт очила за 100 лева, отколкото десетина чифта очила от сергийки.

Ква мода ви гони ве.. Вие гледайте дали ви седят добре. Ама щом сте тъпи, давайте - носете си жълти стъкла "Gucci" с инкрустирани "диаманти" за 10 лева от някоя курортна сергия, давайте..

Очилата преди всичко са за да предпазват. Нищо няма да ти стане ако се лишиш от някоя дреха. Па и нали си търсеше работа за лятото в една др тема?

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    има смисъл ..

тоя сезон си с очила за 10 лв другия също след време ще си преебеш очите и ще съжаляваш.. представям си колко си глупава за да следиш стриктно модата.. тва го правят само глупаците а хората които наистина го првят имат стил ходи с очила за 10 лв с които може да си супер смешна само защото са модерни...
    аве мила ;д , кой е казал , че нося няк'ви продухани очила ве , аз си харесвам очилата .. , кът погледнеш моимичетата - малки големи , е к'во виждаш ? , някой сякаш ти носи няк'ви от по 20 лв ;Д помислете маллкко

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    имала съм очила за 15 лв да не бяха лоши обаче освен да ме боли главата от тях и очите разбира се нищо друго не съм видяла.. в оптиките правят намаления на минали колекции които са на прилични цени ако няма възможност авторката по-добре да носи качествени очила от минал сезон от колкото да се ГАЗАРИ с боклуци
    \/
    мда.. аз само не разбирам къде е гъзарията да ходиш с очила за 10 кинта ама ае...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си