- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъпата фризьорка!
абсолютен мит.Първоначално написано от djuki
косата расте от корена..какво общо има със дължините??
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Ау, няма да забравя преди 4 години отивам аз на фризьор. Косата ми беше до кръста. Обяснявам аз на фризьорката как не искам косата ми да е къса, как отивам само за едните връхчета, за някакви 2-3 пръста от нея, затварям очи и почвам да блея. По едно време вече се усещам как ме бута усмихната, толкова щастлива беше, та ми вика да се видя. Поглеждам - косата до раменете! Леле, как се бях ядосала. Разписках й се и си заминах разревана.![]()
И оттогава ме е страх да ходя на фризьор. Винаги ми е някакво гадно, когато отида. Ама то пък ебаси, коса е, расте. Макар че съм си с класическата дълга коса под кръста... добре ми е.
Хах , за да си сигорна тряа да идеш да го пробваш кво можеПървоначално написано от YouCantStopMe
Косата и ще порастне ..А пък до хининовата вода няа ти помогне чак толкова ще трябва да чакаш : )
Може би имат предвид, че колкото повече се стриже косата, толкова по-бързо расте тя. Важна е честотата и разликата в дължината, не самата дължина, както казват те.Първоначално написано от guinessgirl
аз пък един път реших да не ходя при мойта фризьорка и отидох при една друга щото бях забелязала че и е нов салон и да пробвам как ще ме направят,минавам си един ден и гледам една фризьорка имаше доста хора,след 1 седмица решавам да отида,тръгвам аз на там влизам и гледам съвсем друга фризьорка в първия момент си помислих..."Оле ми сега тая ква ли овца ще ме направи?!",ама уви момичето беше много добра и много ми хареса как ме подстрига,даже като отидох след 3 месеца при мойта тъй като при нея имаше хора и не ми се чакаше седнах при нейния колега(мъж е) и той ми вика..."Брей кой те е подстригвал преди това,много хубаво си направена,браво" ама аз си трая ест няма да кажа че съм ходила другаде :P та така мисълта ми беше,че дори че рискувах се получи супер и не съжалявам,щом и други хора го забелязаха,значи е било наистина впечетляващо
![]()
![]()
пии 1 водаПървоначално написано от YouCantStopMe
и легни да спиш
Божеее и аз така се поддадох на един фризьор .. косата ми си беше дълга и съвсем ясно му обясних, че искам френско каре ама отпред да ми остави дължината (която беше педя под брадичката) за да се получи по несиметрично, а тъпия фризьор ме оряза на черта малко над раменете .. и са косата ми е като ..... ГЪЗ .. ама кво да се прави трябва да си я носа .. а него ще го убия някой прекрасен ден!!!
Лелеее горката ти..да я беше напсувала!![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ама сега като е пусната е ужааасна.
Не знам какво ще я правя.
Сигурно винаги вързана(мраазя да съм вързана,ама какво да се прави..пък и не ми ходи много,много,но..няма друг начин).![]()
ДАНО с хининовата вода да стане по-бързо.
олелеееее милата,мен само веднъж ми се е случвало и знам какво ти е!!!Една овца така ме беше окастрила, че после бях на път да я убия ,а после да се самоубия![]()
Е добре, ти не гледаш ли колко коса ти реже, че да и кажеш да спре? Иначе спокойно-ще ти порасне.
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Супер гадно (утеших те, нали)Още по - лошото е, че всички като те видят и почват "А,У, Къде ти е косата" И ти става още по - гадно
Преструвай се, че ти харесва или, че мислиш, че така ти отива повече, или пък че просто си искала да се видиш с по - къса коса и няма да те съжаляват
![]()
и моята беше дълга ,но я подстригаха
точно така стана като при теб
иии направо щях да се побъркам първия ден
обачееее
после направо се пукнах от кеф на косата си
много я харесвам къса
и сега така ще си стои
многоооо ми ххаресва
първата вечер побърках майка си
100 пъти я питах дали е хубава![]()
направо нз как ме изтърпя жената
може да ти хареса пък![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
това на аватара ти ли си? защото ако си ти якък за хубавата коса![]()
ОлеЕее от колко време ме е страх да отида на фризьор,че да не стане така!утре ще ходя,че тя вече тотално нацъфтя ужасдано не ме офъка яката,че ще се побъркам! Оххх не знам направо какво да ти кажа ужасна е тая ситуация ,въпрос на време е сега
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Познато.И както казаха по-горе най-гадното е,когато те почнат с подмятанията''къде е гривата?''.Да не ти дреме!Свиква се,пък и сега лятото да си с къса коса е плюсСъщо така виж колко мнсого момичета по уриците има с дълги коси и веж колко малко-с къси.Защо пък да не си различна?Лично аз мтного се кефя на къси коси.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
малко хининова вода за по бърз растеж![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Първоначално написано от vampirekiss
точно
ще се харесаш и с късата !
и аз така бях
но нали ти казвам ,влюбена съм в косата си![]()
до рамото и много сладко се начупва
абе много си я харесвам
и ако знаеш колко ми е леко с къса косаа
не ми е толкова топло и не иска толкова грижи колкото тея конски гриви![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
спокойно ще порасте, мойта е дълга до дупето не че ти препоръчвам да стига такава дължина.....а иначе в скоро време ще свикнеш и дори няма да ти прави впечатление, че са те резнали не както си искала
![]()
след 2 часа съм при фризьорката,стискайте палци![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
^
успех![]()
после да кажеш кво е станало
и естествено снимка![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
такаа.. съсипа ми бритона ама нищо![]()
![]()
искаше да ми прави кичури и аз 'ти у ред ли си на кафява коса черни кичури?!' и тя се отказа
![]()
както и да е всичко е наред
аа да никви снимки..![]()
![]()
![]()
п.п. днес пробих още една дупка ама тоя път на другото ухо![]()
Kaname senpai <3
брао начи при теб е минало добре![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
почти![]()
![]()
Kaname senpai <3
аз пък съм си доволна от фризьорката..
преди ходих при една, която постригваше без да гледа какво реже.. заприказва се със някой и на теб направо пот ти избива като гледаш какво прави![]()
аз само за връхчетата ходя и тя винаги ми я скъсяваше малко повече от желаното и косата ми никога не "придаваше" ..
сега ходя при една, която постригва точно колкото и кажеш и е супер точна във всяко отношение.. но пък е страшно нервна и докато те постриже може да мине повече от половин час.. все ще намери на кой да се скара, че тропа, че жули столовете, че се подпрял на вратата, че мачка списанията и вестниците, че и прави сянка..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()