.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Мега фен
    и кво като са ти я скъсили твърде много? да ревеш за коса.. та тя нали ще порасне, егати намери положителното в ситуацията- имаш си чисто нова визия! ;д от теб си зависи дали ще правиш чудеса с новата си прическа или ще седиш да се вайкаш колко не ти харесва.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Roma, Italia
    Aми ти не гледа ли като те подстригва? Ако видиш,че тръгва да реже много ще й кажеш или ще покажеш колко искаш да реже.
    И аз не бих рискувала с друг фризьор. Чакам си моята.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

и аз бях така .. повече не стъпих при тая.. подстрига ме толкова късо , че ми идеше да я удоша.. и тва беше май месец , и още не си е върнала предишната дължина.. пфуу тея фризьорки понякога хич не слушат !
    Hip Hop , Rap ,

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    не се вайкай, моята преди от раменете беше до ушите
    Моята в 9 клас беше малко над кръста. Достааа дълга беше и отивам на фризьор и исках да стане малко по-къса. Максимум 10 см. Тръгнах си с кога до раменете. След 2 години пак си ми е толкова, колкото преди

В крайна сметка няма какво толкова да се жалваш. Вината си е твоя. Не искам да се заяждам или нещо такова, но вместо да се ядосваш го приеми и се опитай да си измислиш прическа, която да си харесваш. Ако се харесваш наистина, косата ти ще порастне отново без дори да я усетиш.

Град
    някъде там...
    Ужас и аз заради това не ходя при непознати фризьори Знам си един и т'ва е, като го няма, чакам

Какво се вайкаш толкоз моята коса беше толкова дълга и отидох и казах да ме направи е те такава http://www.donbalon.eu/content/Image/Rossi/preslava.jpg и представете си .......... Но.....въпрос на вкус аз обичам промените дори моята фризиорка се смее като и кажа че ще си пускам дълга коса

Елинор, с кестенява коса съм(има червеникави и русоляви нюанси, зависи от сезона) и бях на черни кичури. Мога да ти кажа, че (ми) стоеше супер готино. Бях направена с фолио, а не с шапка и може би, заради това не изглеждаха някак си банално.

Иначе напоследък моята нещо не ме докарва. Взе много да скъсява, пък на мен всеки сантиметър ми е скъп, косата ми расте бааавно. Отначало резултатът след прическата е " ", но като порасне малко става супер яката буйна грива. Ама бритона все не го докарва. Много го изстънява, нещо не го прави равен, а аз ИСКАМ да е равен, та все нещо си го дооправям в нас. Добре, че поне съм сръчна. Ама фризьорката да му мисли. Ше го пращам скоро момичето, по живо, по здраво... :д

И аз така.. Имаше едно момиче там при фризиорката и аз казах, че искам като нея (косата и е малко под раменете.. А таа ме офъка до връта идваше ми да и тресна огледалото в главата..
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Град
    Враца
    И при мен така веднъж се получи.. И то при положение, че моята коса не беше толкова дълга.. И тая я отряза на половина сигурно А пък моята коса е една такава, че расте изключително бавно.. Сега си ходя при една фризьорка, тя, милата, вече знае колко чувствителна съм на тема 'дължина' ии внимава..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    И аз да се оплача.Бях на фризьор миналия понеделник(значи 14-ти трябва да е било).Показах и ето тази снимка

та както виждате тук има нещо като страничен бритон ли,как се казва не знам,а всичко останало е по-дълго.Знаех,че ще ми отива,защото косата ми беше същата дължина,цвят,а и вече бях имала такава прическа преди.Идеята ми беше само да подстриже бритона така и по някакъв начин да го направи леко настрани точно както е наснимката,че да има по-огледен вид за 15-ти.Е,няма такова нещо брат.Не знам какво струваше тази жена,но като се погледнах осъзнах,че имам цял пласт коса с дължината на бритона,който тя дори не оформи Аз я помолих да ми измие косата(което май беше единственото хубаво нещо) като се надявах после със сешоара поне да ми я оправи.Хм,не.Вместо това я изми и я изсуши съвсем леко.Пусна ме от салона с наполовина мокра коса.А на мен какво ми стана,нищо не можах да и кажа.Хубавото беше,че после отидох на моята любима фризьорка да ме накъдри и да замаже положението.
    Извинявайте за дългата изповед

Град
    Neverland
    Хаха,и мене са ме е осирла една фризьорка..кво да се прави,ще порастне,рано или късно Моята коса декември као я подстригах беше дооста по-къса,а сега като я изправя ми е до кръста. И твоята ще порастне,даже от една страна е хубаво,че си я подстигала,защото ще живне (((: Еее,оптимист съм голям

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    късата коса рлз бе.
    късата коса,в смисъл над* раменете,ако е с направена прическа,е тоолкова по-прекрасна,ефектна и хубава от просто една пусната,ненаправена коса до кръста...
    Съгласна съм. Ама е хубаво да си го искал, преди да са ти го направили. И все пак: ти очи нямаш ли, че да не видиш на какво те прави? На твое място бих я вдигнала във въздуха.

И на мен ми се случи нещо такова, точно преди да замина на морето ... Отидох при една фризьорка, защото моята не беше на работа, и като й излязох от салона, направо исках да се разрева... Беше ми скъсила косата малко под раменете, а аз си я пусках за петнайсти септември.. Беше юни месец.
    Освен това беше супер окълцана, едно с едно нямаше.
    И така бях на рождения ден на братовчед си, така бях на морето, заедно с приятелите му! Ужас...
    Мн са зле тия фризьорки, дето само се правят, че могат!
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Ще свикнеш с новата прическа. Иначе можеш да се постараеш да порасне по-бързо - хининова вода, без преси и сешоари, маски, балсами, шампоани и т.н. Късмет!

По-добре си ходете при една и съща//
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Мега фен Аватара на teenems
    оо аз скоро ходих и ме подстрига страхоотно !
    страшно доволна съм ,точно разбра как искач да ме подстрижат
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    кофти е, ама ще чакаш и ще порасне
    една приятелка я постригаха така лятото ии много често ходеше вързана и косата и порасна..
    а и хининовата вода ползвай и така..
    няма страшно !
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Голям фен
    ще пиша тук че да не отварям нова тема
    косата ми сега е "триъгълна" форма и най-дългата част ми стига до средата на гърба. имам огромното желания да я направя черта само че да е дълга не тази черта над раменете много се чудя за това ако ви се намира снимов материал на хубавици със такава прическа моля ви пускайте

Мега фен Аватара на vagarious
    Е мен като тръгват да ме подстригват, винаги ме питат преди да отрежат .Питат ме за дължината.И аз си казвам-малко повече, малко по-малко и така.Изисквайте да ви показват и на вас, че да не стават гафове.Иначе няма страшно.Ще порастне.Къса и добре оформена коса е винаги по-хубава,както казаха преди мен, отколкото просто дълга коса без нищо да е правена.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз от доста време ходя при една фризьорка.
    Много добра и като човек , и като фризьорка.
    Последният път ме направи точно както исках. :P
    За което адски много се радвам.
    Мен винаги ме пита до къде да я отреже , на пластове ли , бритона как и т.н.
    Не знам , но по-вечето тук се оплакват от гафове.
    Какви са тези измислени фризьорки които ви кълцат косата .. така ?!

Абе те сичките фризиорки са за утрипане,ама без тях за къде сме
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Лелееее и на мене ми се еслучвало това и да знаете колко фризьорки смених. Бе имам чувството че фризьор и клиент говорят на различни езици бе м**** м* д* е**..... Много се нервя на тъпите фризьорки направо ми се ще да си взема ножицата и да се кълцам сама....

Мега фен Аватара на Hilary_
    ауу много много кофти .. ама и аз ще ти кажа същото за успокоение ... коса е расте .. ии за другия път внимавай на кой си поверяваш косата ..

и мене една идитока ме беше посдтригала доста късо мн ме ядоса аз май бях първата която подстригваше но сега дължината на косата ми ми харесва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си