- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъпата фризьорка!
и кво като са ти я скъсили твърде много? да ревеш за коса.. та тя нали ще порасне, егатинамери положителното в ситуацията- имаш си чисто нова визия! ;д от теб си зависи дали ще правиш чудеса с новата си прическа или ще седиш да се вайкаш колко не ти харесва.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Aми ти не гледа ли като те подстригва? Ако видиш,че тръгва да реже много ще й кажеш или ще покажеш колко искаш да реже.
И аз не бих рискувала с друг фризьор. Чакам си моята.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
и аз бях така .. повече не стъпих при тая.. подстрига ме толкова късо , че ми идеше да я удоша.. и тва беше май месец , и още не си е върнала предишната дължина.. пфуу тея фризьорки понякога хич не слушат !![]()
Hip Hop, Rap
,
Моята в 9 клас беше малко над кръста. Достааа дълга беше и отивам на фризьор и исках да стане малко по-къса. Максимум 10 см. Тръгнах си с кога до раменете. След 2 години пак си ми е толкова, колкото предиПървоначално написано от RiseGirl
![]()
Ужас и аз заради това не ходя при непознати фризьориЗнам си един и т'ва е, като го няма, чакам
![]()
Какво се вайкаш толкоз моята коса беше толкова дълга и отидох и казах да ме направи е те такава http://www.donbalon.eu/content/Image/Rossi/preslava.jpg и представете си .......... Но.....въпрос на вкус аз обичам промените дори моята фризиорка се смее като и кажа че ще си пускам дълга коса![]()
![]()
Елинор, с кестенява коса съм(има червеникави и русоляви нюанси, зависи от сезона) и бях на черни кичури. Мога да ти кажа, че (ми) стоеше супер готино. Бях направена с фолио, а не с шапка и може би, заради това не изглеждаха някак си банално.
Иначе напоследък моята нещо не ме докарва. Взе много да скъсява, пък на мен всеки сантиметър ми е скъп, косата ми расте бааавно. Отначало резултатът след прическата е "", но като порасне малко става супер яката буйна грива.
Ама бритона все не го докарва. Много го изстънява, нещо не го прави равен, а аз ИСКАМ да е равен, та все нещо си го дооправям в нас. Добре, че поне съм сръчна. Ама фризьорката да му мисли. Ше го пращам скоро момичето, по живо, по здраво... :д
И аз така.. Имаше едно момиче там при фризиорката и аз казах, че искам като нея (косата и е малко под раменете.. А таа ме офъка до връта идваше ми да и тресна огледалото в главата..![]()
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
И при мен така веднъж се получи.. И то при положение, че моята коса не беше толкова дълга.. И тая я отряза на половина сигурноА пък моята коса е една такава, че расте изключително бавно.. Сега си ходя при една фризьорка, тя, милата, вече знае колко чувствителна съм на тема 'дължина' ии внимава..
![]()
И аз да се оплача.Бях на фризьор миналия понеделник(значи 14-ти трябва да е било).Показах и ето тази снимка
та както виждате тук има нещо като страничен бритон ли,как се казва не знам,а всичко останало е по-дълго.Знаех,че ще ми отива,защото косата ми беше същата дължина,цвят,а и вече бях имала такава прическа преди.Идеята ми беше само да подстриже бритона така и по някакъв начин да го направи леко настрани точно както е наснимката,че да има по-огледен вид за 15-ти.Е,няма такова нещо брат.Не знам какво струваше тази жена,но като се погледнах осъзнах,че имам цял пласт коса с дължината на бритона,който тя дори не оформиАз я помолих да ми измие косата(което май беше единственото хубаво нещо) като се надявах после със сешоара поне да ми я оправи.Хм,не.Вместо това я изми и я изсуши съвсем леко.Пусна ме от салона с наполовина мокра коса.А на мен какво ми стана,нищо не можах да и кажа.Хубавото беше,че после отидох на моята любима фризьорка да ме накъдри и да замаже положението.
Извинявайте за дългата изповед![]()
Хаха,и мене са ме е осирла една фризьорка..кво да се прави,ще порастне,рано или късноМоята коса декември као я подстригах беше дооста по-къса,а сега като я изправя ми е до кръста.
И твоята ще порастне,даже от една страна е хубаво,че си я подстигала,защото ще живне (((: Еее,оптимист съм голям
![]()
Съгласна съм. Ама е хубаво да си го искал, преди да са ти го направили. И все пак: ти очи нямаш ли, че да не видиш на какво те прави? На твое място бих я вдигнала във въздуха.Първоначално написано от guinessgirl
И на мен ми се случи нещо такова, точно преди да замина на морето ... Отидох при една фризьорка, защото моята не беше на работа, и като й излязох от салона, направо исках да се разрева... Беше ми скъсила косата малко под раменете, а аз си я пусках за петнайсти септември.. Беше юни месец.
Освен това беше супер окълцана, едно с едно нямаше.
И така бях на рождения ден на братовчед си, така бях на морето, заедно с приятелите му! Ужас...
![]()
![]()
![]()
Мн са зле тия фризьорки, дето само се правят, че могат!
![]()
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Ще свикнеш с новата прическа. Иначе можеш да се постараеш да порасне по-бързо - хининова вода, без преси и сешоари, маски, балсами, шампоани и т.н. Късмет!![]()
По-добре си ходете при една и съща//
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
оо аз скоро ходих и ме подстрига страхоотно !
страшно доволна съм ,точно разбра как искач да ме подстрижат![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
кофти е, ама ще чакаш и ще порасне![]()
една приятелка я постригаха така лятото ии много често ходеше вързана и косата и порасна..
а и хининовата вода ползвай и така..
няма страшно !![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
ще пиша тук че да не отварям нова тема![]()
косата ми сега е "триъгълна" форма и най-дългата част ми стига до средата на гърба. имам огромното желания да я направя черта само че да е дълга не тази черта над раменетемного се чудя за това ако ви се намира снимов материал на хубавици със такава прическа моля ви пускайте
![]()
Е мен като тръгват да ме подстригват, винаги ме питат преди да отрежат.Питат ме за дължината.И аз си казвам-малко повече, малко по-малко и така.Изисквайте да ви показват и на вас, че да не стават гафове.Иначе няма страшно.Ще порастне.Къса и добре оформена коса е винаги по-хубава,както казаха преди мен, отколкото просто дълга коса без нищо да е правена.
![]()
Big or small, lies are lies!
Аз от доста време ходя при една фризьорка.
Много добра и като човек , и като фризьорка.
Последният път ме направи точно както исках. :P
За което адски много се радвам.![]()
Мен винаги ме пита до къде да я отреже , на пластове ли , бритона как и т.н.
Не знам , но по-вечето тук се оплакват от гафове.![]()
Какви са тези измислени фризьорки които ви кълцат косата .. така ?!![]()
Абе те сичките фризиорки са за утрипане,ама без тях за къде сме![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Лелееее и на мене ми се еслучвало това и да знаете колко фризьорки смених. Бе имам чувството че фризьор и клиент говорят на различни езици бе м**** м* д* е**..... Много се нервя на тъпите фризьорки направо ми се ще да си взема ножицата и да се кълцам сама....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ауу много много кофти .. ама и аз ще ти кажа същото за успокоение ... коса е расте ..![]()
![]()
ии за другия път внимавай на кой си поверяваш косата ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и мене една идитока ме беше посдтригала доста късо мн ме ядоса аз май бях първата която подстригваше но сега дължината на косата ми ми харесва..