.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Криси много си хубава даже ! Стига си се оплаквала

Re: Тъпата фризьорка!

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Преди час се завърнах от фризьор.Тъй като тази,при която ходя,я нямаше..реших да отида при някаква друга.И тъй.Отидох при една,която всички мноого хвалят.
    Казах й съвсем ЯСНО как да ме направи.То не беше и много трудно,де.И тя уж разбрала,ама после като се видяяяяяяяяяяяяяяяяях.
    Косата ми беше доооооооста дълга,а оная ме окастрила мааалко под раменете.Казах й,че искам дължината МАЛКО да се скъси,а пък тяяяяяяяяяя. Мале как ся досаааах!
    НИКОГА не ходете брез да сте сигурни,че фризьора е добър!
    С такава коса не съм била от малка.
    То не е и смешно..Мен ми идеше да се разрева,ама тука ме утешават - ''Коса расте!''.Пък и ми казват,че не било чааак толкова зле/а може и да ме съжеляват прекалено много /
    Сега остава да си ползвам хининова вода до дупка и т'ва е.
    Снимка НЯМА да пускам..да знаете.
    Просто исках да си излея душата някъде,че в първия момент направо не можех да се позная.
    Е тъкмо малко промяна..
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

ooo мене лятото много яко ми окастриха хубавата косичка и то за какво щото на фризьорката нещо не и беше кеф и реши да си експериментира с косата ми просто бях заприличала на г*з с извинение и без извинение .. и от тогава доста съм се наплашила и кракът ми не смее да стъпи в фризьорския салон

Супер фен Аватара на Djuff
    Еее споко де след ден, два ще почне да си те кефи
    Аз като бях малка и тате решил да се прави на фризиор и аз си викам "еййй са тате кфа модерна ще ме направииии " а пък той ми остави 2, 3 кичура малко под раменете и мама като се прибра и взе че ми ги махна и останах с къса косица и какъв ревв падна като се видях

Мега фен Аватара на iiirish
    Едно време майка ми ме водеше при една такава Ти поне си се объркала веднъж, ама майка ми все ме мъкнеше при такава. Ти й казаваш 2 пръста, колкото да ти обере връхчетата, а тя като почне да реже и просто се забравя. Накрая като се погледнеш виждаш, че една педя ти я няма Ама съм било малко и глупаво Като ми доде акъла си намерих много добра фризьорка Вече повече от 2 години ходя при нея, а в последствие се оказа, че и мъжо ми ходи там, но и много преди мен.

vui taq tema se edno az sum q pisala , sly4i mi se su6toto ne6to i az ot malka ne sum bila s tolkova kusa kosa xDD

мани мани.. аз като малка (не че са съм пенсионерка де )помня, че мама искаше да ме заваеде на фризеЕе (добре,че беше близо до нас ).. Аз и викам - не ща бе мамо,а тя - айде айде,малко само.. Закара ме на фризЕ и познайте кво.. ..... Избягах
    ...Ми на исках,кво.. Била съм към 8-9 годинки,ама инат голям.. След някоя и друга годинка косата ми стигна до кръста и като ми писна и отидох в салона и казах на мацката да ме скъси.. Ааа колко бях готина накраяяяя .. Не съм спала,знаете ли кво значи тва,а - цяла вечер се гледах в огледалото...
    When can you live forever,.. What do you live for?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Моя е много добър и не ходя при други за да не стават сакатлъци
    Знам какво е
    Никога не ходи в прехвалени студия :P
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си