- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъпата фризьорка!
Е тъкмо малко промяна..Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ooo мене лятото много яко ми окастриха хубавата косичкаи то за какво щото на фризьорката нещо не и беше кеф и реши да си експериментира с косата ми
просто бях заприличала на г*з с извинение и без извинение .. и от тогава доста съм се наплашила и кракът ми не смее да стъпи в фризьорския салон
![]()
Еее споко де след ден, два ще почне да си те кефи![]()
Аз като бях малка и тате решил да се прави на фризиор и аз си викам "еййй са тате кфа модерна ще ме направииии" а пък той ми остави 2, 3 кичура малко под раменете и мама като се прибра и взе че ми ги махна и останах с къса косица и какъв ревв падна като се видях
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно време майка ми ме водеше при една такаваТи поне си се объркала веднъж, ама майка ми все ме мъкнеше при такава. Ти й казаваш 2 пръста, колкото да ти обере връхчетата, а тя като почне да реже и просто се забравя. Накрая като се погледнеш виждаш, че една педя ти я няма
Ама съм било малко и глупаво
Като ми доде акъла си намерих много добра фризьорка
Вече повече от 2 години ходя при нея, а в последствие се оказа, че и мъжо ми ходи там, но и много преди мен.
vui taq tema se edno az sum q pisala , sly4i mi se su6toto ne6to i az ot malka ne sum bila s tolkova kusa kosa xDD
мани мани.. аз като малка (не че са съм пенсионерка де)помня, че мама искаше да ме заваеде на фризеЕе (добре,че беше близо до нас
).. Аз и викам - не ща бе мамо,а тя - айде айде,малко само.. Закара ме на фризЕ и познайте кво.. ..... Избягах
![]()
...Ми на исках,кво.. Била съм към 8-9 годинки,ама инат голям.. След някоя и друга годинка косата ми стигна до кръста и като ми писна и отидох в салона и казах на мацката да ме скъси.. Ааа колко бях готина накраяяяя![]()
.. Не съм спала,знаете ли кво значи тва,а - цяла вечер се гледах в огледалото...
![]()
![]()
When can you live forever,.. What do you live for?
Моя е много добър и не ходя при други за да не стават сакатлъци![]()
Знам какво е
Никога не ходи в прехвалени студия :P
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?