- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК ДА СЕ ОБЛЕЧЕМ КАТО SELENA GOMEZ ?
що е ;D не е чак толкова зле (;Първоначално написано от cookie_master
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
бахти завистливите хора..Селена си е много сладка нормално е някое момиче да иска да прилича на нея след време ще отмине тая мания....според мен носи най-обикновенни дрешки не са от някой скъп и марков магазин в "На Тъмно" можеш да намериш...абе където искаш поразходи се малко из шоповете![]()
Луда ли си, кое нормално момиче ще откаже скъпите марки бе?
Аа silwinka, спортният стил е ОПРЕДЕЛЕНО суперстилен... Леле, колко е вярнооо! :O
Тези снимки,поне повечето са от филмите и ,а там я обличат стилисти,не вярвам това да е нейния стил,но както и да е тя там се облича спортно елегантно - дънки блузка кецки или пола с някакво по екцентрично блузенце.
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
![]()
Майко влюбена съм в нея.. много е красиваАма не виждам къв стил има
![]()
Смисъл.. съвсем нормално и простовато се обилича.. Слагаш едни дънки и една тениска с 2-3 цвята и едни гуменки и си готова![]()
На мен лично не ми харесва особенно.. Прекалено спортно е..
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Ми тя си се облича съвсем нормално-дънки,кецове,някакви по-сладникави блузки..сама виждаш на снимките й.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
тая са облича кат мене-дънки,шарена блузка и класически кицове![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
нейният стил не е нещо кой знай кфо... дънки и тениска плюс кецове и си готова :P
Просто аз
Не знам според мен стила и не е чак толкова невероятен, просто тя е чаровна.![]()
Първоначално написано от silwinka
Виж аз съм огромна фенка на Селена Гомез но не разбирам защо трябва да се обличаш като нея а в другия случай трябва да я гледаш по снимките и да търсиш в магазините xhhxahxhahxhahxhahxah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от silwinka
Виж аз съм огромна фенка на Селена Гомез но не разбирам защо трябва да се обличаш като нея а в другия случай трябва да я гледаш по снимките и да търсиш в магазините xhhxahxhahxhahxhahxah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оффф божеее .. защо трябва да се обичаш като някой .. създай си собствен уникален стил ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз немога да разбера за какъв стил говорите...Тя се облича съвсем нормално тийнейджърски - тениска,дънки,кецове...![]()
![]()
Първоначално написано от Romance
+1
ии колко пъти ще кажете едно и също ?Първоначално написано от Converse333
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
във филма се облича повече от ужасно![]()
иначе няма някъф стил-кецове, дънки и тениска (за Н път)
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Леелеле мн тъпа тема! Да,Селена е невероятно красива и готина! Обаче чак пък да се обличаш като нея!А и да искаш-кое му е трудното? Една блуза или тениска,дънки и кецове! само седите и се чудите каква тема да пуснете!
![]()
налиии на мен ми е супер противнаПървоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
В аск.фм има едно момиче ( българка ) , която убииствено прилича на Селена Гомез![]()