.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    нормалната продължителстност на секса е около 15 минути, за да издържиш повече като усетиш, че ще свършваш смени позата.
    15 минути?!?!? Това ако го направя аз, ще бъда изритан като куче и секс няма да видя повече!
    ти явно си девствен и се правиш на големия мъжага тука
    Абе казах на много места на колко години съм... с малко повече късмет може и да знаеш кой съм, понеже както разбрах и в интернет са ме пуснали с приятелката ми... та се и съдим сега!

Град
    ВаРнАаАа
    нормалната продължителстност на секса е около 15 минути, за да издържиш повече като усетиш, че ще свършваш смени позата.
    15 минути?!?!? Това ако го направя аз, ще бъда изритан като куче и секс няма да видя повече!
    ти явно си девствен и се правиш на големия мъжага тука
    Абе казах на много места на колко години съм... с малко повече късмет може и да знаеш кой съм, понеже както разбрах и в интернет са ме пуснали с приятелката ми... та се и съдим сега!
    Какво е направила тя? Голи снимки ли ти пуска

Град
    Пловдив
    абе интересно ми е не се ли схващаш 1 час клатене вярно може да сменяш пози ама ... баси
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    абе интересно ми е не се ли схващаш 1 час клатене вярно може да сменяш пози ама ... баси
    Как ще се схващам бе, аз да не съм пенсионер? Просто сменяш пози, полваш наличното обкръжение (маси, столове, канапета, килими, задни седалки, предни капаци, полянки, дървета и т.н.) Въпроса е в желанието. А по горния въпрос не голи снимки, а секс клипове. И аз бях служител в една голяма фирма (няма да казвам коя е), съответно като стана скандала ме уволниха. Тя постигна своето за момента... но сега си бере плодовете от това, че и тя се вижда на клиповете... че и приятел не може да си намери, но предпочитам да не давам подробности защо не я искат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си