- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършаване
Абе казах на много места на колко години съм... с малко повече късмет може и да знаеш кой съм, понеже както разбрах и в интернет са ме пуснали с приятелката ми... та се и съдим сега!Първоначално написано от Macallan
Какво е направила тя? Голи снимки ли ти пускаПървоначално написано от Xitap
![]()
абе интересно ми е не се ли схващаш 1 час клатеневярно може да сменяш пози ама ... баси
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Как ще се схващам бе, аз да не съм пенсионер? Просто сменяш пози, полваш наличното обкръжение (маси, столове, канапета, килими, задни седалки, предни капаци, полянки, дървета и т.н.) Въпроса е в желанието. А по горния въпрос не голи снимки, а секс клипове. И аз бях служител в една голяма фирма (няма да казвам коя е), съответно като стана скандала ме уволниха. Тя постигна своето за момента... но сега си бере плодовете от това, че и тя се вижда на клиповете... че и приятел не може да си намери, но предпочитам да не давам подробности защо не я искат.Първоначално написано от Macallan
страшни сте![]()
![]()
![]()