- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книги за лятото?
Не са давали.. или са ги дали мен, когато ме е нямало.. Иначе преди, когато са давали не съм ги чела.. така че и сега нямаше да е по - различно.
Но иначе чета книги, но са далеч по - различни от изучаваната литература в даскало![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Няма начин... трябва. По принцип ги чета, но нещо ме е домързяло напоследък.
В неделя почвам!!!![]()
прочетох 1 книга,гледах филм по разказ,и имам да чета около 30 повести и стихотворения и още май 1/2 книги,ама трябва да ги прочета,че са ми важни
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да, чета ги. Някои са интересни. : ) Не бях чела задължителните книги от 6-ти клас някъде ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
дадоха списък,но все чета нещо друго![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мне, от училище не са ни давали абсолютно никъв списък ;х Ама аз прочетох книгите за 8-ми клас от старата програма..общо взето, все разкази и стихотворения..е, имаше и две повести xD
Дадоха ни, ама са прекалено скучни, чета си тва което искам![]()
![]()
Дадоха ни, скука е, ама чета какво да правя ...
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
аз нямам да чета... знам че др година ще уча макбет и искам да седна да я прочета но така и не съм я свършила още![]()
прочетох само книгата си по английски а по бг дслката дори не ни даде списък и ши тряа да търся в нета..а то всъщност аз знам някои кои са и се каня да почвам да ги чета.....ама аз от доста време се каня и май скоро няма да се наканя да почна да ги чета
![]()
Чета книги и на български и на английски, че тази учебна година ще се стремя към най-високото и да си помагам отсега![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ами дадоха ни някфи 6 книги ама няма ник'фа надежда да ги прочета по принцип не си падам по четенето на книги![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Рядко си правя труда да ги чета,но се случва да прочета поне по 5.Най-често става така,че като дойде време да изучаваме дадено произведение чак тогава взимам книгата да го прочета,което е глупаво ама ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
nein , danke![]()
Hip Hop, Rap
,
Нашия даскал нени даде![]()
![]()
![]()
А кои книги трябва да четем за след 7ми клас?Щото си бях изгубил списъка
![]()
Да, разбира се, че ги чета! Все пак през учебната година няма да имам време да чета "Тютюн" 700 страници и "Железният светилник". Останалото е лирика, нея я чета преди часовете, иначе няма смисъл
ПП Имаме и книга по немски, ама нея ще я отворя септември![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
от 26 книги съм прочела 10 (: само че за някои като "Престъпление и наказание" 500 страници и "Декамерон" още толкова няма да ми остане време![]()
*Въпрос за 10 клас:Коя е първата книга,която ще се изучава?"Божествена комедия" ли?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
По мое време беше "Декамерон".
Аз след няколко дена ще почвам "Престъпление и наказание", но не заради училището, а просто си я взех да я прочета. В 10 клас не учихме тази на Достоевски, нито "Божествена комедия". Сигурна ли си, че ще ги изучавате? Или да не си някоя паралелка със засилено изучаване на литература? Иначе с Декамерон започнахме.Първоначално написано от tonie__
Audio ergo sum
Това, че не са ви дали, не означава, че няма да учите литература. 100% имате книги да четете, но просто са забравили да ви кажат кои са.Първоначално написано от krisence
Audio ergo sum
Да, чета. Остават ми още 3 книги.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.