.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Чирпан

С започването на училище...

Днес най-случайно чух по радиото, че след 15сеп. ще се забранят внасянето на безалкохолни напитки в училище.
    Не чух точно поради какво ще се направи това..но говориме с приятелкта ми за това и стигнахме до извода, че това е в следствие на масовото заталстяване на по-малките деца в България.

Вие каков мислите за това? И изобщо чували ли сте за това?

п.с. Знам че имам правописни грешки..сажалявам!
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Мега фен Аватара на teenems
    ебаси тъпнята
    ем тъпо е .
    кво ще си носим само вода
    пък и всеки човек определя кво да яде и да пие .
    и решава дали иска да затлъстява или не
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Аз мисля по същия начин като теб! Като гледам в моето училище малки деца как нагъват мазна баница, или някой друг джоб оставам без думи.. и как го яде като свиня в буквалния смисъл! Но и родителите имат вина, че са ги научили да ядът такива пумий.

С започването на училището ще се научим на правопис... Даже извинението ти е написано грешно
    Иначе не ми пука дали ще го забранят това. Аз така или иначе не нося нищо от вкъщи за ядене на училище.
    Audio ergo sum

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    С започването на училището ще се научим на правопис... Даже извинението ти е написано грешно
    Иначе не ми пука дали ще го забранят това. Аз така или иначе не нося нищо от вкъщи за ядене на училище.
    Прав си ще се научим!

Но по твоя отговор... никой нищо не е споменавал за това някой да си носи от вкъщи..
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Е тва пък за кво да го забраняват? Верно, че по-малките деца са доста затлъстели. В предичното ми училище петокласниците бяха огромни топки... буквално. Това за храните трябва да го забраняват родителите... Щом не са предприели мерки срещу затлъстяването на децата им - техен проблем.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Със започването на училище да се научим кога се пише "със", кога "във", как да слагаме препинателни знаци...

Иначе, да, те по новините казаха, че е заради затлъстяването. За внасянето не чух, де, само че в лавките няма да продават. Не вярвам на всеки да пребъркват чантата, да не би случайно да има кола или чипс.
    Не ме грее всъщност. Ако чаак толкова ми се е допило или дояло нещо, ще си взема от магазина до училище. Иначе Bake rolls да има, другото ще го преживея.

Бях чела някъде статия /не се сещам къде/ че се забраняват тестените изделия по лафките..Също така са аут чипсовете..кока-колата и пържените ядки.Забраняват също метъла..чехлите..голите пъпове.. и там още някои неща..

От една страна съм За.. Защото масово се тлъстее от тези неща..но пък от друга страна-то ако ти се яде можеш да си го набавиш отвсякъде
    Таа така де.. по добре да задължават да се ходи на някакъв спорт /както в чужбина/ плуване..футбол..тенис или каквото и да е било само и само да се спортува ..
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ебала съм ги...и без това не обичам да пия газирано.И все пак-живота си е мой,ще си пия каквото си искам.Не преча на останалите така,че...имат много поздрави.

Идеята за спорта ми допада много! Смятам, че ще е много по-ефективна от тази със забраните. Днешните младежи са големи флегми. Радвам се, че не съм станал някакъв отпуснат, който 100м. не може да избяга, без да умре от умора...
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Идеята за спорта ми допада много! Смятам, че ще е много по-ефективна от тази със забраните. Днешните младежи са големи флегми. Радвам се, че не съм станал някакъв отпуснат, който 100м. не може да избяга, без да умре от умора...
    +1 Напълно те подкрепям ! Тази идея е много по-добра ! Така ще имаме още големи таланти като Стойчков,Гунди,Бербатов,Бо инов,С и М Петров, както и таланти от други спортове ! Такмо ще бъда задължен да тренирам нещо.. и няма да ме е срам да се запиша отново да тренирам футбол !

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

В моето даскало от 2 години не може да се внася...Първия месец мрънкахме, после не ми пречеше.Няма какво да съжаляваш, че имаш правописни грешки. Просто се научи да пишеш! Има специална тема за правописа.

Град
    selo sofiq .. xD
    От 15 септември МОН забранява продажбата на захарни изделия, чипсове, пържени картофки и газирани напитки в училищните лафки и столове.

Тази нова наредба влиза в сила, понеже застрашително се увеличава броят на децата със наднормено тегло.
    Миналата година сред децата в първи клас с този проблем са били 30 на 100 от първокласниците.

Единствената вкусотия, която ще има на лафката е 100% натуралния шоколад. Трябва да забравите за колите, спрайтовете и да пиете предимно здравословни напитки като натурални сокове.

Глобите при нарушение са сериозни - от 100 до 5000лв.

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

и кфо, ще ми проверяват раницата ли, ве?!
    Б-Е-З-С-М-И-С-Л-Е-Н-О
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Re: С започването на училище...

Цитирай Първоначално написано от doublet
    Днес най-случайно чух по радиото, че след 15сеп. ще се забранят внасянето на безалкохолни напитки в училище.
    Не чух точно поради какво ще се направи това..но говориме с приятелкта ми за това и стигнахме до извода, че това е в следствие на масовото заталстяване на по-малките деца в България.
    Да не си чул газирани?

Цитирай Първоначално написано от teenems
    ебаси тъпнята
    ем тъпо е .
    кво ще си носим само вода
    пък и всеки човек определя кво да яде и да пие .
    и решава дали иска да затлъстява или не
    защо някой трябва да ми казва кво да пия или ям ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си